Het album hoef voor mij niet perse in de top 250 te staan, maar bij mij staat hij wel heel hoog gewaardeerd, de reden waarom ik (nog) niet eerder over dit album geschreven heb is dat hij op een of ander reden meer dan 25 jaar uit het zicht (lees gehoor) is verdwenen (omdat mijn cassettebandje niet meer kan afspelen vanwege geen cassette deck, en vanwege andere rock muziek stromingen).
Totdat ik op youtube per toeval wederom op het waanzinnige nummer She Sells Sanctuary terecht kwam en mijn goede herinneringen weer boven kwamen, en de rest van het ten onrechte vergeten album nog maar eens wederom ging beluisteren. Daarbij kan ik mij het optreden op Pinkpop nog herinneren waarbij ze als afsluitende act weigerde te stoppen wat Smeets tot wanhoop dreef en de speciale Pinkpop dienstregeling van de NS overhoop haalde.
Maar laat ik vannacht op discogs een oude UK CD versie gevonden hebben op het oorspronkelijke label Beggars Banquet – BEGA 65 CD en op de matrix de tekst ''Mastered by Nimbus'' Made in UK
En voor 8 Engelse ponden heb ik deze maar meteen gekocht in een mint staat.
Hoop de CD de komende week in huis te hebben.
Na ruim 25 jaar uit mijn gehoor verdwenen te zijn is staat score na slecht één luisterbeurt al op 4,5.