Guns N' Roses - Greatest Hits (2004)

Label: Geffen

1. Welcome to the Jungle (4:34)
  2. Sweet Child O' Mine (5:57)
  3. Shadow of Your Love * (3:05)
  4. Patience (5:58)
  5. Paradise City (6:49)
  6. Knockin' on Heaven's Door (5:38)
  7. Civil War (7:44)
  8. You Could Be Mine (5:46)
  9. Don't Cry [Original] (4:48)
  10. November Rain (8:59)
  11. Live and Let Die (3:04)
  12. Yesterdays (3:18)
  13. Ain't It Fun (5:10)
  14. Since I Don't Have You (4:21)
  15. Sympathy for the Devil (7:35)
Ik vind veel nummers van Guns N' Roses helemaal niks, maar de betere nummers vind ik daarentegen erg goed! 4,0

hele goede groep en de stem van de zanger is heel cool echt super liedjes een 4

avatar van Lola3
techno schreef:
hele goede groep en de stem van de zanger is heel cool echt super liedjes een 4

Nochtans helemaal geen techno

avatar van Jan Wessels
G&R is een band van uitersten. Niet alleen in hun gedrag maar vooral in hun muziek. Geweldige nummers (1,2,4) naast wezenloze covers (5, 10, 14) en middelmatigheid (de rest). 3,0

avatar van Lola3
Jan Wessels schreef:

is knocking on heavens door een cover?!?!van welke groep???

Bob Dylan (schrijver)
Eric Clapton

avatar van avdj
Nummer 14 is slecht gecoverd, de song is geweldig. Ook de cover van Bob Dylan vindt ik niet bepaald slecht.

het is wel evengoed een goeie cd ik heb em thuis ook ..,, tis lkkr om te lusiteren als heb je nix te doen.

Necr0ph0biC
Geweldig album is dit,bijna allemaal goede nummers. Kan hier geen beste nummers noemen, kvind ze bijna allemaal goed (Greatest Hits, wat wil je ook ) alleen vind ik Sympathy for the Devil niet zó, en Since i dont have you is het ook niet helemaal voor mij.

Neemt natuurlijk niet weg dat ik dit album erg goed vind, en het een 4,5* van me krijgt!

En is er ook niet aangekondigd dat er nog een Greatest Hits 2 komt?

avatar van HaWe
Geweldig album! Eerst moest ik niets hebben van Guns 'N Roses, maar ik vind ze nu echt helemaal geweldig! Vooral Don't Cry is super! Veruit mijn favoriet!

avatar van SemdeJong
Voor een verzamelaar een goed album maar ook hier geldt weer dat je beter een complete cd kant luisteren dan een verzamelaar. Gezien alle nummers in een relatief kort tijdbestek zijn uitgebracht, passen ze wel bij elkaar op een verzamelaar.

avatar van frankvankesteren
vanh schreef:
Dat je met zo'n slechte zanger zulke goede nummers kan maken, respect!

Tja smaken verschillen..ik ben het helemaal met je oneens, Axl Rose heeft een aparte stem maar maakte samen met Slash GnR toch tot wat het was vond ik..

Feit blijft wel dat Velvet Revolver met de oude delegatie zonder Axl Rose niet zoveel goeds kan doen als GnR

Dit is een geode verzamelaar voor een korte periode van werk ( ze hebben geloof ik maar 5 echte albums gemaakt toch?)

November Rain is natuurlijk de beste..zonder meer, maar heel leuk dat ook de Oorsprong van GnR er goed uitkomt (1,2). Deze nummers zijn zeker ook mooi.

Ik zelf vind Sympathy for the Devil niet eens zo'n heel slechte cover maar ik ben dan ook niet zo heel fan van de originele Stones versie..deze vind ik zelfs mooier

Nummers als Don't Cry, Yesterdays en Ain't it Fun vind ik zeker ook heel mooie nummers..

een 4,5 al vind ik moeilijk om een verzamelaar een cijfer te geven..

mugken
Er was beter eens een dvd uitgekomen dan een verzamzelaar.Ik vraag me het al heel de tijd af van welk album komt Sympathy For The devil?Alsins het is slecht de orginele versie van the rolling stones is stukken beter.Ik vind het net zoals frankvankesteren moeilijk om op een verzamelaar te stemmen een nipte 4,0*

avatar van avdj
Ik vraag me af wat ze in godsnaam op GH - II moeten zetten? Op Estranged na mis je eigenlijk weinig op deze verzamelaar.

Eén ding begrijp ik even niet.
Een aantal maanden geleden stond het nieuwe GNR -album "Chinese democracy" hier al aangekondigt op MuMe en nu is het al een tijdje verdwenen.
Is de release rondom dit album nu alweer een onzekere zaak geworden?

voltazy
SoundWave schreef:
Eén ding begrijp ik even niet.
Is de release rondom dit album nu alweer een onzekere zaak geworden?

laatst hoorde ik ergens dat ie op 23 november gepland stond, maar dat zal ook wel niet doorgaan.
laatst in nijmegen al een nieuw nr. gehoord, maar die kende ik al 5 jaar door een bootleg die ik heb van rock in rio uit 2000 geloof ik, toen speelden ze al veel nieuwe nr's

mugken schreef:
Ik vraag me het al heel de tijd af van welk album komt Sympathy For The devil?

Komt van de soundtrack van Interview With A Vampire.

mugken schreef:

Ik verlaag mijn stem naar 3,5* er zoveel.

avatar van Bert Wasbeer
En na Chinese democracy komt Axl Rose met een solo-album genaamd Peace in the Middle East.

Davez
Na hinese democracy...die plaat wordt al gehyped sinds de oertijd.

avatar van musicfriek
Guns 'N Roses... Hmm, nooit echt een liefhebber van geweest, die knauwende stem van meneer Rose vond/vind ik zwaar irritant. Vooral nummers als Knockin' on Heaven's Door en Patience zijn vreselijk!

Maar als ik er toch een paar moet noemen, dan vind ik Don't Cry (dat einde! ) en Sweet Child O' Mine nog wel aardig.

avatar van FunkStar
Ik ben geen Guns 'N' Roses fan, maar ik heb de nummers altijd goed gevonden. Ik vond deze cd een uitstekend middel om toch een kleine collectie in bezit te krijgen. Ik vind het een prachtige cd, met ijzersterke nummers. Classic Rock zoals het bedoelt is. Hoogtepunten: Don't Cry, Sweet Child O Mine, Patience en natuurlijk November Rain!

Laurora
FunkStar schreef:

Same

avatar van miss_gnr
geweldige plaat geweldige band. zelfs de covers op de cd zijn geweldig. heowel ik bij het voor het eerst horen van sympathy for the devil wel even mijn bedenkingen had maar toch prima gedaan. 5* vind ik dan ook niet meer dan verdient.

Lola3 schreef:

is knocking on heavens door een cover?!?!van welke groep???
van bob dylan

ettettummu schreef:
Bob Dylan (schrijver)
Eric Clapton

nee het nummer is ook uitgevoerd door dylan. clapton heeft het nummer ook alleen maar gecoverd.

avatar van Hans Brouwer
miss_gnr schreef:
geweldige plaat geweldige band. zelfs de covers op de cd zijn geweldig. 5* vind ik dan ook niet meer dan verdient.
En nu voor weinig € te koop in de betere platenzaak

Hans Brouwer schreef:
En nu voor weinig € te koop in de betere platenzaak
dat klopt. helaas is het er nog niet van gekomen om hem te kopen maar lang zal dit niet meer duren.

avatar van Hans Brouwer
miss_gnr schreef:
Mischien heb je wel een lieve vriend of zo.... Vraag je 'm toch gewoon voor Valentijnsdag. Rode strik erom heen en jouw dag kan niet meer stuk

mugken schreef:

Ik verlaag mijn stem naar 3,5* er zoveel.

Ik zal maar geen cijfer geven., want dat is veel te moeilijk op een verzamelaar.