The Pussycat Dolls - PCD (2005)

Pop / R&B

3. Wait A Minute (3:42)

met Timbaland

4. Stickwitu (3:27)
  5. Buttons (3:45)
  6. I Don't Need A Man (3:39)
  7. Hot Stuff (I Want You Back) (3:46)
  8. How Many Times, How Many Lies (3:55)
  9. Bite The Dust (3:32)
  10. Right Now (2:27)
  11. Tainted Love / Where Did Our Love Go (3:25)
  12. Feelin' Good (4:18)
  13. Sway * (3:13)
  14. Flirt * (2:55)
  15. We Went As Far As We Felt Like Going * (3:51)
  16. Stickwitu [Avant Mix] * (3:18)

met Avant

17. Buttons * (3:52)

met Snoop Dogg

18. Don't Cha (More Booty) * (4:48)

met Busta Rhymes

19. Hot Stuff (I Want You Back) [Remix] * (4:36)
  20. He Always Answers * (0:40)
  21. Vibrate Off the Table * (0:39)
  22. Freaky Fun * (0:19)
  23. PCD * (0:06)
Ik vind dit eigenlijk wel een goed album. Soms gaan ze wat te ver (Vooral bij Buttons) maar de liedjes blijven goed hangen. Ik vind vooral How Many Times, How Many Lies en Flirt goed klinken. Ik denk dat als de Pussycat Dolls een nieuwe singel uitbrengen, het Wait A Minute word. Die klinkt ook goed. 3,5 *

avatar van Ericos
Ik denk dat ze eerder I Don't Need A Man uit zullen brengen na de single die ze nu hebben: Buttons!
Of ze gaan werken aan een nieuw album!=D

I love the PCD!
En het concert gister was ook toppie!

Relax
leuke mix van The Game op Dont Cha

Dont Cha Wish your girl was hot like me (ofzo)
en toen
Dont Cha Wish G-Unit was Black Wallstreet

Geweldige CD! Vooral ''Tainted Love'' en ''Feelin' Good'' ook al zijn deze gecovered.

En ze hebben bij TOTP al vele malen live (ECHT LIVE) gezongen en dat klonk top!!

xxx-NicOle-xxx schreef:

De nieuwe single word Tainted love, hebben ze al eerder bekent gemaakt.

Ik vindt Buttons egt geweldig van PCD
En Stickwitu vindt ik mooi

Voor die 2 nummers geeft ik ze een 5.0

avatar van Cath
Relax schreef:
leuke mix van The Game op Dont Cha

Dont Cha Wish your girl was hot like me (ofzo)
en toen
Dont Cha Wish G-Unit was Black Wallstreet

Hehe!

mij is een keer tijdens een optreden-the streets-toegezongen, ''Don't you wish your boyfriend was hot like me?''..

Wat een varianten

avatar van DaarGaJeFaber
Admiral Freebee op Pinkpop ook weer
"Don't ya wish your girlfriend was hot like me"
"En als we dat nu allemaal even meezingen dan begint Paul Weller nog niet direct"

avatar van MJ_DA_MAN
Stompie88 schreef:
Ik vindt Buttons egt geweldig van PCD
En Stickwitu vindt ik mooi

Voor die 2 nummers geeft ik ze een 5.0

Je moet stemmen voor hele albums en niet voor 2 nummers. Dit zijn nou de MuMe-verkrachters.

Laat me gewoon doen wat ik wil

avatar van HiLL
Stompie88 schreef:
Laat me gewoon doen wat ik wil

Is dé regel van de site. Ik weet hoe verleidelijk het kan zijn, maar toch.

Lost Highway
MJ_DA_MAN schreef:

Ach mensen die hier een 5* geven kan ik zowiezo niet serieus nemen. Objectief gezien is dit gewoon één van de slechtste cd's van de laatste jaren, qua kwaliteit dan, en zelfs al zijn er mensen die hem leuk vinden (tja ik kan het niet snappen maar ieder zijn gedacht), dan kan je hem nog nooit 5* geven omdat het gewoon bagger is. (als je hier al 5* geeft omdat je die kleuterliedjes een beetje leuk vindt klinken, wat geef je dan aan een echt meesterwerk? ). Verder vind ik wel dat je dat stemmengedoe ook niet TE serieus moet nemen, als die persoon een 5* wil geven dan is het maar zo, eens uit de puberteit weet die wel beter .

Ik vind dit echt een heel goed album. Lekkere up-tempo nummers van vrouwen die echt goed kunnen zingen! 4,5

avatar van Rickéh
0,5
Mooie vrouwen maar zingen Nee .
En ook nog arrogant ook, laten ze het gewoon bij dansen laten

avatar van Julie
goed album, heb hem van een vriendin mogen lenen
de liedjes blijven je echt wel bij

avatar van T.O.
Is dit een groei-album?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik al die singles beter vind worden naarmate ik ze vaker hoor

avatar van Rickéh
0,5
Ff een vraagje, willen ze nu de single 'I dont need a man' uit brengen?

Een irritante single is dan toch wel Don't cha.Dom stickwitu.Enige goeie single is buttons.De rest van de nummers belachelijk.Normaal 1 maar k'geef ze 2 voor de schoon grieten .Haast vergete "beep" k'word gek van dat gebiep.

Ja, ze gaan nu de single I don't need a man uit brengen. Dat had ashley (een van de pussycat dolls) gezecht op hun eigen site. Oja willen de mensen die vinden dat nicole niet live kan zingen even hier naar kijken
Ik smelt als ik dit nummer hoor

Hier de nieuwe video van de dolls:

I don't need a man

Lekkere video weer, maar het nummer is niets aan.

avatar van Reijersen
jowietje schreef:
Hier de nieuwe video van de dolls:

I don't need a man

Lekkere video weer, maar het nummer is niets aan.

juist ja, waar dan?

avatar van jowietje
http://whatspoppin.punt.nl/ Link zelf maar even dan, ik zie dat die het zo niet doet.

avatar van tnf
tnf
Wie een hekel heeft aan deze vrouwen (bijna iederéén hier) kan opgelucht ademhalen.

Het is namelijk officiëel bekend gemaakt dat Nicole eruit stapt, voor een solo-carriëre.

avatar van HaWe
tnf schreef:

De lead-zangeres weg... De overige vijf zien we nóóit meer terug!

ik heb het ook wel eens live gehoord en dan klinkt het inderdaad niet slecht, toch vindt ik de liedjes niet veel aan.. **

liedtjes van hun 6en zijn super :d natuurlijk nicole the best !! I Dont Need A Man super cool nummer, allerbeste van de cd, En Come To Me van Nicole met p. diddy er lekker, hoop wel dat ze solo gaat, had eerder gehoort dat de groep volgend jaar een nieuwe cd uit brengen, en dat de groep een nieuwe bandlid zoeken, dan blijven der gewoon 6 of 7 over!!

tnf schreef:

De lead-zangeres weg... De overige vijf zien we nóóit meer terug!

Als het al waar is zijn ze daarom zijn ze ook op zoek naar een nieuwe "Doll" in hun nieuwe real life soap
EN het is nog steeds niet bevestigt!!

Maar goed,,dit is echt een geweldig album!!
Sommige liedjes worden irritant na een tijdje ( Wait A Minute VOORAL)
En echt stom dat er nu meer bonustracks op staan

dollie
de singles vielen nog mee, maar aan de rest van de cd vind ik niets, ... en zeker de covers niet verdient niet meer dan een 2 voor de singles

Ashley(een van de blonde meisjes): Nicole's not leaving!
Dat zegt ze op www.pcdmusic.com hun eigen site.