Eminem - Curtain Call (2005)

Alternatieve titel: The Hits

Label: Aftermath (II)

1. Intro (Curtain Call) (0:33)
  2. FACK (3:25)
  3. The Way I Am (4:51)
  4. My Name Is (4:28)
  5. Stan (6:44)

met Dido

6. Lose Yourself (5:26)
  7. Shake That (4:34)

met Nate Dogg

8. Sing for the Moment (5:40)
  9. Without Me (4:51)

met Obie Trice

10. Like Toy Soldiers (4:55)

met Martika

11. The Real Slim Shady (4:44)
  12. Mockingbird (4:11)
  13. Guilty Conscience (3:20)

met Dr. Dre

14. Cleanin' Out My Closet (4:58)
  15. Just Lose It (4:08)
  16. When I'm Gone (4:41)
  17. Stan [Live] (6:20)

met Elton John

18. Dead Wrong [Remix] * (4:59)

met The Notorious B.I.G.

19. Role Model * (3:26)
  20. Kill You * (4:26)
  21. D12 - Shit on You * (5:29)
  22. Criminal * (5:14)
  23. Renegade * (5:37)

met Jay-Z

24. Just Don't Give a Fuck * (4:01)
avatar van Reijersen
Ja, dat begreep ik. Maar bedoel meer. Open desnoods een topic. Ben zelf erg geïnteresseerd in de underground-rap. Maar er zullen genoeg dingen zijn die jij kent, maar voor mij totaal onbekend zijn.

Marcel²
Daphne schreef:

When I'm Gone vind ik een zeer goed nummer!

Ik ook, de rest heb ik op de losse albums staan.

eazyfan
man dit album is slecht deze rapper is slecht en rapt over al zuke crap.luister ook maar eens naar zijn eerste CD deze kerel is slecht en ik kan het weten was fan heb al zijn cd geluistert en zelf zijn ''serieuse trax'' trekken op nix veel dus zeker niet kopen.

eazyfan
hoewel ik eminem een beetje dom vind geef ik tog nog een 2.5 sommige trax op deze zijn wel redelijk (maar luister ik niet meer)de beats waren nog redelijk.

pff oude lietjes op een cd zetten zo kan ik et ook

avatar van Ali Chemicali
Ik vidn het wel een mooi "einde" van z'n loopbaan, maar ik vind het inderdaad weinig vernieuwend dus een 3,5 want de liedjes die hij heeft uitgekozen zijn meestal wel goede, hoewel ik wel vind dat ie alleen maar singels die hij heeft uitgebracht heeft gekozen wat ik wel jammer vidn want dat vind ik lang niet altijd z'n beste nummers. Ik mis bijvoorbeeld persoonlijk Haily's Song van The Eminem Show 3,5*

avatar van Ali Chemicali
neej toch maar 3*

Ali Chemicali schreef:

Het album heet dan ook Curtain Call ''THE HITS''

Relax
Er is ook een Disc 2, en die heb ik ff gecorisseerd ofzo.

eazyfan je hebt geen verstand van rapzZ eminem is en blijft de beste levende rapper

.::Montana::. schreef:

Je slaat heel veel mc's over, kijk naar nas, jay-z, Ll Cool J, Krs-One die zijn stuk voor stuk beter, dat hebben ze bewezen, ok miss is Ll cool j niet beter maar hij zit al veel langer in the game net als die andere 3. Respect voor eminem maar zo is het. Hij is de beste witte rapper, allhoewel ik geen onderscheid wil maken

avatar van Yak
Yak
.::Montana::. schreef:

Als je iets met Easyfan te bevechten hebt stuur je 'm maar een PM. Ik heb geen zin in getroll hier.

avatar van Niek
Zo goed als hij was zo slecht was hij op het einde. De nummers 3,4,5,6,8,9,11 en 13 zijn briljant en de rest (ik hou ff geen rekening met de bonus tracks) zijn om te huilen. Eminem is het de enige mc die beide uiterste van zo dichtbij heeft kunnen zien. Eeuwig zonde dat hij niet stopte na The Eminem Show... 3*

je spreekt jezelf tegen

avatar van Conway Twitty
Van levend en dood misschien wel ja. Kwestie van smaak.

avatar van Niek
Kan iemand mij vertellen waarom in hemelsnaam Business er niet op staat?!?

ik ben geen eminem enorme fan. Maar hij doet zijn ding, en blijkbaar goed. Makkelijk dat ie zo'n cd uitbrengt, heb ik tenminste die nummers bij elkaar op mijn iPod.

Goed album.
Zowel de rustige als de andere nummers zijn sterk.
Zijn lyrics zijn gewoon geweldig zoals die van When I'm Gone ..0
Ik kan gewoon niet 4 favoriete nummertjes kiezen .. ze zijn allemaal geweldig
Guilty Conssiens vind ik heeeel leuk ,, ik moet er nog mee lachen als ik eraan denk.
gO EM !!
[ Idd ,, beste blanke rapper ooit ]

avatar van luc011190
x_ShamieeJ schreef:
Goed album.
Zowel de rustige als de andere nummers zijn sterk.
Zijn lyrics zijn gewoon geweldig zoals die van When I'm Gone ..0
Ik kan gewoon niet 4 favoriete nummertjes kiezen .. ze zijn allemaal geweldig
gO EM !!
[ Idd ,, beste blanke rapper ooit ]

When I'm Gone, idd één van zijn minste nummers (misschien zelfs slechtste).

Business staat er gelukkig ook niet op, de reden is dat het een matig nummer is.

avatar van MJ_DA_MAN
Over When I'm Gone ben ik het totaal eens maar over Business niet, leuk nummer is dat.

MJ_DA_MAN schreef:

Business vind ik idd een van zijn lekkerste tracks ooit. Simpel back to basics nummer. Makkelijk maar pakkende beat met puik rijmwerk. Eeuwig zonde dat deze mist op deze plaat.

avatar van hycine
Bijna al zijn goeie nummers staan erop dus een 5

avatar van thomzi50
Dat vind ik wel meevallen, en een nummer als FACK is toch echt een minpunt waardoor het geen vijf sterren kan zijn

avatar van Niek
Een best of van Slim Shady LP en Marschall Mathers LP had al beter geweest. De hits van Eminem Show hadden er ook wel op gemogen, maar al het andere verneukt het...

avatar van robinjo
when i'm gone is echt prachtig, er mochten mss toch wat beteree numers op zoals never enough of halies song of soldier. maar voor de rest een prachtig album

avatar van MJ_DA_MAN
De clip van FACK is niet officiël .

Net geen 3,5* meer omdat mijn favo Eminemtrack er niet op staat: 8 Mile

avatar van psychonaatje
MJ_DA_MAN schreef:
De clip van FACK is niet officiël .

Mijn fout! Ik heb er niet goed naar gekeken. Hoewel ik moet zeggen dat ik dat filmpje niet slechter vond dan het nummer. Om jullie niet kwaad te maken, krijgen jullie de clip van My Name Is van mij cadeau (die was eerst niet te vinden, nu wel).

Klasse .

g@ng$ta220
wel een goed album en die intro is ook lache! hiphop4ever.
mooiste nummer: When I'm Gone