Atmosphere - Southsiders (2014)

Label: Rhymesayers

1. Camera Thief (4:45)
  2. Arthur's Song (3:21)
  3. The World Might Not Live Through the Night (4:14)
  4. Star Shaped Heart (3:18)
  5. I Love You Like a Brother (3:31)
  6. Southsiders (3:12)
  7. Bitter (4:19)
  8. Mrs. Interpret (3:47)
  9. Fortunate (3:36)
  10. Kanye West (4:01)
  11. We Ain't Gonna Die Today (3:44)
  12. My Lady Got Two Men (4:21)
  13. Flicker (4:45)
  14. January on Lake Street (4:03)
  15. Let Me Know That You Know What You Want Now (4:44)
  16. She Don't Know Why She Love It * (4:06)
  17. Hell * (3:39)
  18. I Don't Need No Fancy Shit * (3:07)
  19. Idiot * (3:56)
  20. Prelude to Hell * (2:52)
avatar van Dakduivel
Bitter kan je hier al luisteren.

avatar van Harderwiek
Benieuwd wat er achter de track Kanye West zit...

avatar van ES2013
Bitter klinkt al goed. Heb hem gelijk gepreorderd.

Harderwiek schreef:
Benieuwd wat er achter de track Kanye West zit...

Anders ik wel.

Bitter klinkt iig goed

avatar van Slowgaze
Ik denk wel dat we kunnen stellen dat dit de toevoeging van het jaar is op MusicMeter. De toevoeger is vast een gezegend man.

avatar van Poeha
Naar de track Kanye West ben ik ook zeer benieuwd. Bitter vind ik nog wat tegenvallen, maar vaak moeten Atmosphere tracks eerst wat bezinken.

avatar van -marco-
Begrijp ik het goed dat de bonustracks enkel digitaal zijn en te verkrijgen als je hem pre-orderd bij Fifth-element?!

Daarbij, man wat kijk ik uit naar dit album, voor mij nu al een geweldig 2014 hiphop jaar met de releases van Atmosphere, Grieves, Cyne, Cunninlynguists en Bop Alloy

avatar van Harderwiek
CunninLynguists? Doel je dan op Strange Journey of echt een regulier album?

Harderwiek schreef:
CunninLynguists? Doel je dan op Strange Journey of echt een regulier album?

Strange Journey

-marco- schreef:
2011 all over again

avatar van Slowgaze
En een nieuwe Sage Francis, lieve kijkbuiskindertjes, en een nieuwe Sage Francis.

Slowgaze schreef:

Ik weet het niet hoor, de geruchten gaan dat er iemand is die de nieuwe Rick Ross heeft toegevoegd.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Bitter is geen aardverschuivend nummer, helaas, maar een nieuwe plaat van Atmosphere is altijd iets om naar uit te kijken.

panjoe schreef:

Zo is het maar net!

avatar van Rhythm & Poetry
Bitter is weer een van de betere Atmosphere nummers van de afgelopen jaren. Dus weer een reden om er naar uit te kijken. De beste tijd hebben ze denk ik wel gehad, maar ach. Ik ook.

avatar van jassn
Ik vind dit nummer alleszins beter dan alles van hun vorige album, als dit het niveau is dan klaag ik zeker niet. Ik had wel nood aan nieuwe nummers van Atmosphere.

avatar van -marco-
Bitter is goed imo, niet sterk en niet slecht. Wel een vernieuwde sound vond ik.

Maar hoe zit het nou met die bonus tracks?

avatar van René.
Potverdikkie, hier ben ik echt extreem benieuwd naar.

avatar van Kill_illuminati
Ongelooflijk dat ik hier nog niks over had gelezen!

Pre-order geplaatst bij Fifth

Ben erachter, dat de bonustracks bij pre-order een week na release via de email naar de koper worden verzonden

avatar van MJ_DA_MAN
-marco- schreef:
Zijn ook iTunes-bonustracks (en waarschijnlijk ook bonustracks via Amazon MP3).

MJ_DA_MAN schreef:
Zijn ook iTunes-bonustracks (en waarschijnlijk ook bonustracks via Amazon MP3).

Ja idd, maar ga er wel een beetje vanuit dat alle bonustracks worden toegestuurd door Fifth ivm pre-order privileges. Zo niet, dan snorren we ze wel op het world wide web

avatar van thgryda
Vandaag een video van Atmosphere gezien, voor de track "Bob Seger" staat blijkbaar niet op het album.

avatar van niels94
En toch klinkt dat "You're so bitteeerrr, you're cold as a riveeeerrr, in the winteerrrr" echt voor geen meter. Verder is dat half zangerige in Slugs eerste couplet wel tof en is de beat natuurlijk prima. Ik heb hier hoe dan ook ontzettend veel zin in!

avatar van Rhythm & Poetry
Dat refrein vind ik ook een erg hoog kinderen voor kinderen-gehalte hebben ja.

avatar van Mjuman
Rhythm & Poetry schreef:
Dat refrein vind ik ook een erg hoog kinderen voor kinderen-gehalte hebben ja.

Rappers for rappers, wellicht?

avatar van Rhythm & Poetry
Nee. Anders had ik dat wel gezegd.

niels94 schreef:

Volgens mij had Slug het gewoon koud op dat moment

avatar van Mjuman
Rhythm & Poetry schreef:
Nee. Anders had ik dat wel gezegd.

Snel m'n geld terug vrind, of anders zeg ik 't tegen sloomblik - die scalpeert je voor minder

avatar van Slowgaze
En dan krijg je er nog een gratis zwaffelbeurt bij ook. Heb ik jullie weleens verteld waar het woord 'zwaffelen' vandaan komt?