Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
0,5
Op het album staan te veel ballads (toch voor een R&B album). De ballads zijn wel erg slecht gezongen, te zagerig en zoals ik altijd al zei: ze klinkt als een geit!
De snellere nummers zijn middelmatig, er zijn echt geen hoogtepunten! Sommige mensen zullen de nummers wel aanstekelijk vinden door de deuntjes die snel blijven hangen. Als je niet voor Commerciële RnB bent, zou ik dit album mijden en als je wel voor bling bling RnB bent, tjah... dan zou ik het eigenlijk ook mijden.
Score: 0.5*

HOUSECAT schreef:
Score: 0.5*

Ow en trouwens er staan maar 3 ballads op

Ow en trouwens er staan maar 3 ballads op

Man kerel jij moet verbannen worden hier, iedereen uitlachen die wat komt zeggen, ik zit me kapot te iriteren dat als iemand een mening heeft dat jij er meteen als een idioot erop met reageren, KAP ER EENS MEE.
En dan komt die reactie weer "Dan kom je hier niet kijken" nee, ik kijk naar meningen van mensen, dat vind ik wel boeiend om te lezen, maar om steeds jou bijnaam met die lompe reacties te zien niet

Relax schreef:

Ik vond het gewoon een goeie dat het er dan eigenlijk op neer kwam dat je het album maar moest mijden, dat vond ik gewoon grappig

Had niks te maken met een mening respecteren of niet, en ook niet met uitlachen. En was ook niet lomp bedoeld
Over dingen verkeerd opvatten gesproken.

avatar van Yak
Yak
Kappen hiermee!

Persoonlijke sores vecht je maar uit via PM's en NIET op publieke forums of bij albums.

[edit] Vooral @Relax trouwens, bovenstaand bericht [/edit]

avatar van the viking
Wat de Rihanna koorts allemaal hier losmaakt op MusicMeter he !

avatar van rOomijsjje
Jim schreef:
Een 3,5* maar dat komt vooral door SOS, Unfaithful & If It's Lovin' Part 2, de andere nummers lijken allemaal erg op elkaar...

dat hoor je wel meer.. ik vind dat dat niet zo is.. misschien als je de 1e keer luistert jaa.. maar als je er meer en beter naar luistert dan merk je dater wel degelijk verschil in zit!!!

rOomijsjje schreef:

misschien als je de 1e keer luistert jaa..

Toen vond ik dat inderdaad ook Nu niet meer.

Iedere keer dat ik dit album hoor, hoor ik het liever.

jowietje schreef:
Mag ik nou even iets serieus vragen?

Vind iemand van jullie Unfaithful echt stiekem een goed nummer of gewoon weer een lelijk top 40 nummer?

Ik vind Unfaithful een van de mooiste nummers van 2006!

kellyclarkson schreef:

Ik vind Unfaithful een van de mooiste nummers van 2006!

Het IS het mooiste nummer van 2006 Voor mij dan

dollie
Ik vind het een mooi nummertje, maar ik was het toch vrij snel beugehoord, van mij mag de volgende single al komen. sorry jowietje

dollie schreef:

Maakt mij niet uit, ik geniet er tenminste nog volop van

De nieuwe video is trouwens ondertussen al op genomen, het word We ride.

Maakt mij niet uit, ik geniet er tenminste nog volop van

De nieuwe video is trouwens ondertussen al op genomen, het word We ride.

dat vind ik persoonlijk een van haar beste nummertjes, lekker zomers..

Ik had liever Break It Off als nieuwe single gezien

kellyclarkson schreef:
Ik had liever Break It Off als nieuwe single gezien

is inderdaad ook wel een leuk liedje

avatar van Yak
Yak
Slow chat verwijderd.

zeer leuk album van een talentvolle zangeres heb het helemaal geluisterd en was verbaasd over de goeie zang , de zomerse melodieen willen je lekker lang laten luisteren . het nummer met sean paul is erg goed . verder heeft ze ook nog eens de looks . TOP!!

Ze heeft een verschrikkelijke nasale stem waar ik totaal niet tegen kan.

avatar van Lukas
Ik maakte vanmiddag in de auto terug van vakantie kennis met het nummer Unfaithful (op Radio 2 nota bene). Bij voorbaat al mijn excuses aan Joey, maar wat een verschrikkelijk gedrocht van een nummer is dat zeg. Ik kan SOS best aanhoren, maar dit ... Echt de ergste clichetearjerker die ik in tijden gehoord heb, en wat een verschrikkelijke zeikstem zet ze op. Pfff. En dan lispelt ze ook nog erger dan Bob de Jong en Evelien Herfkens bij elkaar.

Maar het is mijn mening he, daar hoeft niemand aanstoot aan te nemen

Mijn verwachtingen voor dit album waren veel te hoog. Begrijp me niet verkeerd, 'A Girl Like Me' is een lekker album. De goedkope keyboardbeats in combinatie met Rihanna's speciale sound zijn heerlijk om te relaxen, mits je haren niet recht overeind gaan staan van het lage niveau dat sommige liedjes halen. De meeste beats zijn zo doorsnee dat het hele liedje al verpest wordt, gooi daar onzinnige teksten tegenaan en zelfs Rihanna kan niet meer redden. Ze heeft veel meer in haar mars, zo laat ze zien met 'Unfaithful' dat vrijwel het enige nummer op de cd is dat je serieus kan nemen. De rest zijn redelijk om eens te horen en vooral voor de fans (van dit genre). Maar mij hoef je er niet voor wakker te maken. Conclusie: een matig album van een artiest die beter kan dan dit.

2.0

Angrod-Pallanén schreef:

2.0

Dat ze beter kan bewijst ze, naar mijn mening, op haar eerste album. Die vind ik net wat lekkerder en die tijd vernieuwender.

Johnny Depp <3
Ik vind haar stem misschien niet echt bijzonder, maar het heeft wel wat!!! zal ik maar zeggen... ik vind dit een gaaf album hoor...

Relax
Hoe vaker ik haar in Unfaithfull zie damn wat heeft zij dan godssamme veel Make-Up op plus dat ze er steeds lelijker uitziet dat je ziet dat ze make up opheeft.
Nou dag meiske, je bent nu echt niets meer voor mij..

avatar van the viking
het gaat om de muziek en die is ............................

ook niet veel aan

avatar van Gretz
jowietje schreef:
Mag ik nou even iets serieus vragen?

Een heel goed nummer om de volgende redenen:
- Er zit een piano in;
- Lekker rustig balladtempo;
- Prachtige stem;
- Goed uitgedachte tekst;
- Alles loopt goed in elkaar over, de coupletten, de bridges en het refrein.

En ik vind zo'n onverwacht mooi nummer, want toen ik het voor het eerst hoorde kwam het niet in me op dat het van haar afkomstig kon zijn. Een grote verrassing dus. Maar wel helemaal terecht dat het hoog in de top40 staat!

Jadoh
het is natuurlijk niet veel soeps. maar ik vind unfaithful (moet ik bekennen..) een 'best wel te doen'-nummer

IK heb deze album gedownload via het internet
Ik vindt dit album beter dan de vorige album
Vooral vindt ik de ballads van Rihanna mooi
Een 5,0 voor Rihanna

Mojo Pin