Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
dollie

Wij hebben het zo geleerd: IK (drink) NOOIT T(hee)

avatar van jowietje
Het nieuwe nummer van Rihanna is te beluisteren op haar MySpace:

Rihanna - Happy

en ook een gloednieuwe promo-foto voor A girl like me.

avatar van Rickéh
Kan niet wachten tot de single 'We Ride' echt een leuk nummer!

Improvision
Ik vind Unfaithful zooo'n hatelijk nummer, toen ik het voor de eerste keer hoorde dacht ik dat het een idool-kandidaat was die een nummer wou nazingen, later bleek dat het Rihanna was, ze klinkt echt slecht op dat nummer.

avatar van Tsjo-Wi
alleen op dat nummer?

Improvision
bij Pon de Replay werd het nog goed gemaakt door de beat, de rest vond ik slechte middelmaat, maar Unfaithful klinkt echt slecht

avatar van MJ_DA_MAN
Unfaithful is idd een draak van een nummer.

avatar van Mjoesik
Sos klinkt super, Unfaithfull is heel mooi, en eigenlijk is het album al bij al niet slecht. Maar voor mij klinkt het allemaal wat van het zelfde en is haar stem niet altijd even goed. Ik vind Rihanna goed, maar zal er (tot nu toe) nog geen grote fan van zijn;

S.O.S., Break It Off en Unfaithful vind ik eerlijk gezegd de enige goede nummers. S.O.S. is met grote voorsprong op Unfaithful het beste van de CD.
Pon de Replay kan er ook nog mee door.
Mijn stem gaat van 3* naar 2,5*

We Ride wordt trouwens haar nieuwe single.

IK vind dit een goed album,,de best liedjes vind ik Final Goodbye,,A Girl Like Me,,A Million Miles Away,,Unfaithful,,Kisses Don't Lie,,We Ride,,P.S.(i'm Still Not Over You) en Selfish Girl.
Alleen die regea-achtige nummers vind ik niet zo heel erg goed.
*4.0 BTW If It's Lovin That You Want prt2 is ook geweldig!

Lost Highway
'Pon de replay' vind ik , eerlijk is eerlijk, best een goed nummer naar moderne r&b normen. Maar wat zijn unfaithful en SOS toch vreselijke nummers. Jammer.

avatar van Yak
Yak
Berichten verplaatst naar Rihanna

avatar van predator
Improvision schreef:

Vind ik juist een erg aangrijpend nummer.

De kaartjes zijn binnen

Improvision schreef:

100% mee eens !
Ieuuwww .. ze lijkt net een geit die geslacht word op dat plaatje.

Ik ben niet echt een Rihanna fan .. van het begin af aan vond ik haar een beetje dikke nekkerig overkomen.
Sommige songs zijn heel leuk maar andere floppen dan weer helemaal zoals Unfaithful.
Samen met Sean-Paul klinkt ze dan weer heel leuk.
Als We Ride haar nieuwe single word dan kan ik daar wel mee leven .. valt nog mee Beetje veel van hetzelfde ..
2.5*

avatar van levenvergeten
Impossible Situations heeft een geniale cover van Unfaithful gemaakt!

check http://www.myspace.com/impossible

avatar van jowietje
Klinkt inderdaad niet verkeerd, alleen snap ik niet waarom die man precies na zingt wat Rihanna zingt, over een relatie met een man dus.

Mojo Pin
Misschien is hij homo.

avatar van jowietje
Rihanna heeft weer een nieuwe nummer opgenomen, het nummer heet "I don't feel like xmas (without you)" en zoals je wle zite is het een kerstsingle. Het nummer klinkt goed, alleen krijg je er geen kerstgevoel van

avatar van AGE-411
dit is echt slecht. ( Mijn zus heeft het album heel de dag laten janken).

Waar is de fucking drummer en de lead gitarist? Waar is de basgitarist ? Je kan toch geen muziek maken zonder een instrument ?!?!!!!

Lost Highway
AGE-411 schreef:
dit is echt slecht. ( Mijn zus heeft het album heel de dag laten janken).

Ookal vind ik dit ook bagger, die opmerking slaat uiteraard nergens op.

avatar van AGE-411
Lost Highway schreef:

Ookal vind ik dit ook bagger, die opmerking slaat uiteraard nergens op.

Ge weet nie hoe blij ik was dat het album gedaan was en dat ik mijn versgekochte 'reign in blood' van slayer kon beluisteren, en om af te ronden nog 'ride the lightning' van Metallica.

avatar van jowietje
Ze heeft weer een nieuw nummer, het nummer heet "Hotness" en is samen met Shontelle. Het is wel een leuk nummer, maar wel even wennen.

Vindt het album behoorlijk tegen vallen. S.o.s. is wel leuk, Unfaithfull ook nog wel okey, maar de rest is echt minder. En er zit zelfs een enkele belachelijke plaat tussen. Niet helemaal wat ik ervan gedacht had.

Heb gehoord dat Jay-Z Beyoncé op heeft gegeven voor Rihanna. Ongelofelijke keuzes die die Jay moet maken :S

dvl
ik heb de single just be happy gehoord hij is best wel oke

avatar van Yak
Yak
Berichten verplaatst naar Rihanna

avatar van Jochempie
0,5
Ik vind het een werkelijk afschuwelijke cd, haar stem is niet goed en ze voegt niks toe aan haar eigen muziek qua muziek. Ik bedoel wat doet ze nou werkelijk? Afschuwelijk.

avatar van jowietje
Ik heb de Limited deluxe edition pas binnen, met de veel mooiere cover