Je zal toch een plaat uit de 1 euro bak meenemen omdat je ziet dat het Stevie Wonder is, en uit een periode dat ie echt in topvorm was. Een aantal tracks ken je, maar lang niet allemaal. Wat boeit het? Voor 1 euro kan je je geen buil vallen immers.
Vervolgens leg je 'm op de platenspeler, en je hoort dat ie gewoon puntgaaf klinkt, dus ook nog eens waar voor je geld
Dan begint de muziek; het is meteen raak! Ik hoor het bij de eerste tonen, dit is een kwaliteitsplaat van meneer Wonder. Kan niet wachten tot track nummer 2 begint! En ja hoor de bevestiging! Wat een heerlijke plaat is dit!
Die ervaring gaat door tot kant 2 helemaal is afgespeelt... Wat nu? Gewoon omdraaien, en weer overnieuw beginnen! Top aankoop!
Hoewel ik de hoes in 1e instantie niet heel erg mooi vond, zie ik het symbolische er ook wel van in, waardoor het mooi wordt. De titel zegt uiteraard ook al veel over Stevie's blindheid, en dat wordt op de hoes ook nog eens uitgebeeld... Mooi....
Ben echt heel erg onder de indruk van het geheel, lang niet gebeurd met een plaat.