Nelly Furtado - Loose (2006)

Canada

7. Te Busque (3:39)

met Juanes

8. Say It Right (3:42)
  9. Do It (3:41)
  10. In God's Hands (4:54)
  11. What I Wanted * (5:52)
  12. Wait for You (5:11)
  13. All Good Things (Come to an End) (5:10)
  14. Let My Hair Down * (3:38)
  15. Somebody to Love * (4:56)
  16. Undercover *

21. Crazy [Live from Radio 1 Lounge Session] *
  22. Maneater [Live from Sprint Music Series] *
  23. Promiscuous [Live @ the Orange Lounge] *

met Saukrates

Het is echt een goed album geworden.
Had ik eigenlijk niet verwacht van nelly furtado,maar dat komt ook door Timbaland.
Maneater,Promisuous,No hay Igual,Say it Righ,All Good things en In god's Hands geweldige nummers.
Deze album krijgt een dikke 5 van mij.

Electro_ schreef:
Ik vind hem ook geweldig ja, komt vooral door die soort mist-laag die er overheen lijkt te glijden. Refrein vind ik iets minder maar die intro is aardig geniaal .

Het nummer doet me enigszins ook wel denken aan If You Kling to Me I'll Klong You van The Chemical Brothers.

Ja idd, er is de hele tijd zon soort mist laagje die erover heen vloeit zodat het soms best mysterieus lijkt. Ik vind ook de gitaren (ja toch, het zijn toch gitaren?) op het eind echt heel mooi.

wotjek
Folklore vond ik echt een prachtig album met al die banjotingeltjes en een duivengeluid als "beat". Heerlijk creatief. Dit album.. Ik weet het niet echt.. All the good things had net zo goed op Folklore kunnen staan, maar de rest.. Het is erg creatief wat Timbaland, maar een beetje uitgemolken creativiteit.. Ik weet niet..

Wel een gigantisch commercieel succes, maar dat was toch het doel van Furtado las ik; een keer een supercommercieel album maken. En dat is zekers gelukt. Maar hopelijk is het volgende album weer terug naar Folklore.

Nix mis mee. 4.

Ten
Er zitten redelijk goede Nelly Furtado nummers tussen, maar jammer van de rappy songs die haar nu een wat meer mainstream commerce singer maakt. (zovan zoek de geilheid bij de jongeren dan kopen ze je plaat wel Nelly, echt!)

avatar van voskat
emotioneel + dansbaar = gouden combinatie

Vraag maar aan Prince.
Dit zit dicht bij het allerhoogste wat je met popmuziek kan doen.

Ik vind dit echt een super album, van mij mag ze in dit genre blijven verdergaan!!
Van mij krijgt dit 4,5 sterren

mathieudc
All Good Things Come To And End is een prachtig nummer. Het begin van de cd is niet echt schitterend :s. Maar naar het einde toe wordt het wel iets beter. 3*

avatar van Wib0__
In Gods Hands wordt haar nieuwste single.

mathieudc
Goede keuze, is wel één der betere nummers op het album.

Vind ik niet hoor. Het wordt zomer binnekort, ik zit dan niet te wachten op een liefdesliedje, ik zou No Hay Igual releasen of Glow. Dat zijn leuke zomerhitjes! Ik denk dat ze met In God's Hands niet echt een hit scoort..

mathieudc
Ja, voor in de zomer zou het inderdaad beter een ander liedje zijn, want er staan wel enkele nummers op die in de zomer wel zouden kunnen scoren bij het publiek (niet echt volledig mijn genre altijd maar goed ), dat is wel waar. Maar puur qua nummer is In Gods Hands wel mooi.

No Hay Igual heerlijk lied de rest vind ik ook goed 4*

Ik vind haar liedjes van tegenwoordig echt geweldig, en de samenwerking met Timbaland en JT doet dan ook veel goeds, petje af Nelly!

rico-bballer
Dit is echt geen nelly furtado eigenlijk maar toch vind ik die nieuwste clip wel lekker klinken meer ook niet zal dit ook nooit kopen.

Ik vind dit album best wel geslaagd.. al vind ik sommige nrs nouo ook weer niet echt nelly maarja

Say It Right vind ik gewoon geweldig!
Dikke 4*

avatar van Timbalake
Do It had ze uit moeten brengen deze zomer! In God's Hands is een prachtig nummer hoor, maar Do It is echt een heerlijk zomers nummer...

avatar van Zuzuu
Nelly Furtado heeft haar carriere een bloeiende start gegeven met deze album.

Persoonlijk vind ik de album heel leuk om naar te luisteren.
Het is natuurlijk ook mijn favoriet.

*4,5*

Haar zomerhit vind ik nu al Te Busque samen met Juanes, wat een goeie plaat! Verder natuurlijk Say It Right, Maneater, All Good Things en Promiscuous samen met Timberland. Echt een goed album van mevrouw Furtado.

Afraid: 4,5*
Wait For You: 3*
All Good Things (Come To An End): 5*

3,75 --> 4*

avatar van Demoniac
De nummers All Good Things en Say It Right vind ik erg mooi, maar er stond ook erg veel op wat mij totaal niet aanspreekt. De nummers Afraid, Wait For You en Somebody To Love gaan ermee door. Het totaal kan ik helaas geen voldoende geven.

avatar van Darkzone
Wib0__ schreef:
In Gods Hands wordt haar nieuwste single.

Niet hier in Nederland hoor. Dat gaat Te Busque worden.
Net als dat No Hay Igual samen met Calle 13 de eerste single van het album was aan de andere kant van de oceaan.
Maar daar zijn wel meer singles van Nelly Furtado verschenen die hier niet uitgebracht zijn (zoals het mooie Fotografiá, samen met Juanes).

avatar van Cynthia83
leuke cd!

avatar van dix
dix
Moonbootleg schreef:
Nix mis mee. 4.

second that

Pieter Paal
Net zoals haar vorige albums zit deze ook weer goed in elkaar.
Ik vind het alleen jammer dat 'Put your records on' er niet op staat, want dat is toch een van haar bekendste songs.

chill Album.. opzich.. wel poppy, maar die power van eerder(powerless) wordt nu omgezet in Timbaland, zeker de moeite waard. Ik luister het meer als achtergrond, want echt diepe gronden vindt ik niet. Een 3.5 .

Na dat maneater 4 weken in mij hoofd zit heb ik dit album toch maar gekocht. Dit is top 40 muziek op zijn hoogste nivea, geen irritante elctro meuk maar goede minimale beats van timbaland. En Furtado is in topvorm.

Jamaican
Leuk album om af en toe eens op te zetten, luistert lekker weg. Timbaland zijn producties zijn in orde maar ook niet meer dan dat. Promiscuous heb ik al grijs gedraaid en verveelt nog altijd niet.

egt n leuk album !!