The Last Shadow Puppets - Everything You've Come to Expect (2016)

Label: Domino

1. Aviation (3:43)
  2. Miracle Aligner (4:05)
  3. Dracula Teeth (2:51)
  4. Everything You've Come to Expect (3:13)
  5. The Element of Surprise (2:52)
  6. Bad Habits (3:00)
  7. Sweet Dreams, TN (3:56)
  8. Used to Be My Girl (2:55)
  9. She Does the Woods (3:30)
  10. Pattern (4:15)
  11. The Dream Synopsis (3:03)
  12. The Bourne Identity * (3:05)
Zin in!!

avatar van Melodic Fool
Ik ook!! Awesome dat er toch nog een vervolg komt na The Age of The Understatement

avatar van OscarWilde
Was eerst wat teleurgesteld bij het horen van Bad Habits, maar moet zeggen dat het wel wat meer op z'n plaats is gevallen. Ben benieuwd hoe het in het geheel gaat passen.

Bad Habits is een goede single. Geen geweldige track die me jaren bij zal blijven maar kan in de context van het album een heerlijk tussendoortje zijn. Hoop wel op wat meer tracks in de lijn van de geweldige voorganger.

avatar van Jurr_on
Samen met het nieuwe album van PJ Harvey (release 15 april) is dit er voor mij één om naar uit te kijken!

avatar van Mark17
Voor het luttele bedrag van €42,50 kun je ze live zien in Paradiso. Ik weet nog dat ik iets van €15 betaalde voor Miles Kane solo.

In een interview las ik dat dit album meer de diepte in gaat. Hopelijk weer enkele briljante teksten van Turner.

avatar van iHateDolphins
Paradiso was binnen een half uur al uitverkocht. wtf. Had hier wel naartoe gewild.

Zo blij dat ik een kaartje heb. Vind het debuut een meesterwerkje.

avatar van lowieke
Yessssssss verwachtte nooit meer een opvolger maar hoopte wel altijd

JVT
Het nummer is nog even wennen moet ik zeggen. Maar dat zal vast goed komen voor mij, zo ongeveer alles wat de heer Alex Turner uitbrengt vind ik fantastisch.

avatar van OscarWilde
Misschien een vreemde associatie, maar doet mij denken aan Fixing a hole van The Beatles. Maar mooi nummer. Ze tonen zich in ieder geval muzikaal avontuurlijk, dus dat is hoop.

avatar van jellecomicgek72
Heerlijk nummer!

avatar van VladTheImpaler
Ik vind het een schitterend nummer. Vooral de strijkers zijn weer prachtig!

avatar van Snoeperd
Ja heel rijk georkestreerd en een mooie dromerige vibe. Op basis van de eerste twee singles heb ik er weer ontzettend veel zin in. Ben benieuwd of hier nog een nummer op komt te staan van het niveau My Mistakes Were Made For You, dat nog altijd bij m'n favoriete nummers aller tijden behoort.

avatar van Snoeperd
https://youtu.be/Fd1Xc6-6VVg" target="_blank">Aviation

Alweer een nieuwe single!

JVT
Aviation is het beste wat ik tot hiertoe gehoord heb van dit album! Héél erg lekker nummer.

avatar van VladTheImpaler
En alweer een geweldige track . Van de drie al vrijgegeven tracks doet deze het meest denken aan het debuut. Volgens mij ga ik dit een geweldig album vinden. Ik blijf Everything You've Come to Expect echter wel de beste vinden tot nu toe. Ik heb in tijden niet gehad dat ik een nieuw nummer in een korte tijd na de release zo vaak draai als deze nu.

Aviation is lekker meeslepend.

avatar van Manfield
Inderdaad, van de drie tot nog toe vrijgegeven single's vind ik Aviation het mooist! Ben erg benieuwd naar dit album.

avatar van stoepkrijt
Gelukkig! Toch nog een single die me wél bevalt. Sterker nog: Die me overtuigt van hun kunnen. Aviation ligt het meest in lijn met hun debuutalbum en dat is hoe ik ze het liefst hoor.

JVT
klinkt goed!! hij mag lekken van mij

avatar van muziekobsessie
aviation en Miracle Aligner inderdaad mooi! De strijkers zijn tuurlijk weer de magneet voor mij. ben benieuwd naar dit album

JVT
een stem... is ie al gelekt dan?

avatar van nikon42
Ja, nu wel

The Age of the Understatement vond ik wat opwindender. Dit is aardig maar ook wel een beetje lauwe hap.

Misschien gaat mijn mening nog wat bijdraaien maar ik was bij de vorige toch wel enthousiaster dan ik nu ben over Everything You've Come to Expect die ik wat flets vind overkomen.

JVT
Ik vind het een geweldige plaat, ben er nu al helemaal weg van. En het 2e deel vd plaat is IMO het beste.
Used to be My Girl, Pattern en Dream Synopsis zijn mijn favorieten.
Of deze beter is dan het debuut weet ik nog, dat zal de tijd moeten uitwijzen.

avatar van coldwarkids
Plaat is duidelijk beter dan het debuut. Deze ga ik dan hoe dan ook wel aanschaffen.

avatar van Linius
Het debuut overtreffen is een hele opgave op zich. Maar na twee luister beurten wil ik wel vast zeggen dat ik hem zeker waardeer. Staan aardig wat mooie nummers op.