Christina Aguilera - Back to Basics (2006)

Label: RCA

1. Intro (Back to Basics) (1:47)
  2. Makes Me Wanna Pray (4:10)

met Steve Winwood

3. Back in the Day (4:13)
  4. Ain't No Other Man (3:49)
  5. Understand (3:46)
  6. Slow Down Baby (3:27)
  7. Oh Mother (3:45)
  8. F.U.S.S. (Interlude) (2:21)
  9. On Our Way (3:37)
  10. Without You (3:57)
  11. Still Dirrty (3:46)
  12. Here to Stay (3:19)
  13. Thank You (Dedication to Fans) (4:59)
  14. Enter the Circus (1:42)

met Linda Perry

15. Welcome (2:42)
  16. Candyman (3:14)
  17. Nasty Naughty Boy (4:45)
  18. I Got Trouble (3:42)
  19. Hurt (4:03)
  20. Mercy on Me (4:32)
  21. Save Me from Myself (3:13)
  22. The Right Man (3:52)
Electro_
Het is dus een dubbel-CD geworden. Haar comeback-single vind ik maar niks eigenlijk: Irritant uptempo-jazz nummer wat ze wel eerder heeft gehad. Desondanks toch weer een hit

avatar van musicfriek
Still Dirrty..... Gut, hoe inspiratieloos kun je klinken zeg..

Valt me nog mee dat er geen Beautiful Again op staat

Electro_
Beautiful vond ik juist een erg OK nummer. Dirrty was ook niet zo slecht, alleen wel een beetje raar dat ze een tijdje terug had aangegeven 'stijlvol' te zijn geworden, en dan nu een nummer op d'r album dat 'Still Dirrty' heet. Hmm..

avatar van musicfriek

avatar van HaWe
ik vind Christina Aguilera helemaal een beetje een draak... ze weet niet wat ze wil en holt met de meute mee. Ze zei dus dat ze stijlvoller was geworden... niets van te merken. Ze weet gewoon niet wat ze wil en haar stijl wordt haar opgedrongen, dnek ik, jammer

musicfriek schreef:
Ik vind Beautiful nou juist een ontzettende draak van een nummer

Kon het wel hebben..... prima clip ook!

Ben benieuwd wat dit wordt, ik vond Stripped wel redelijk goed.

edejong
Ik ben ook wel aardig benieuwd.. je kan niet ontkennen dat ze één van de betere stemmen heeft in het popgebeuren!

persoonlijk vond ik Walk Away het mooiste nummer op Stripped.. de singles waren voor mij vaak de slechtste van de hele cd maar laten we het nu over Back to the Basics hebben!

Ik vind de nieuwe single Ain't No Other Man heel goed!

Marcel²
musicfriek schreef:
Ik vind Beautiful nou juist een ontzettende draak van een nummer

Een heel mooi nummer vind ik dat, mooi gezongen ook.
Ik mag graag naar haar muziek luisteren, dus ben benieuwt naar dit album.

Heeft Premier niet wat nummers van haar geproduced ? Ik zie hier ook Big Boi en Nas als gastartiesten staan.

avatar van Rickéh
Die playlist klopt nergens van, er was toen ook al een fake cover en fake tracklist die cover is waar maar de tracklist ten 1e ze zou 2 cd's hebben en 24 tracks ( Heeft ze gezegt ) iemand had ze gevonden van de RCA Records site ofzo iets in die richting , waarom kunnen jullie niet gewoon wachten tot de originele tracklist er is? 8-)

Electro_
Dit zijn ook 2 CD's hoor, na track 13 is er weer een intro. Dat wordt op MusicMeter alleen niet gescheiden van elkaar. En die 24 tracks kloppen ook wel toch? Een Outro is niet echt een nummer meestal.

sn@ke schreef:

Ja o.a. de nieuwe single

Electro_ schreef:

Ja maar wie zegt dat er INTRO's of OUTRO's zijn.. ik wil ook niet de beste klinken maar wie weet is die tracklist echt helemaal niks van waar de meesten kloppen wel maar vanaf 1 tot 24 enzo TSJA je weet nog niks over dit. als ik jullie was zal ik hem nog lekker weghalen en gewoon wachten tot 15 Augustus. tot de echte er is. Oh ja niet dat jullie het interresseert maar, Ik ben er fan van XD.

woow back to bassis heeft echt veel nummers ... kan niet wachten om ze te horen!! hopelijk komt er weer zo'n sterke single zoal's beautiful ! wel appart dat ze nu de jazz kant is opgegaan , maar ook wel logisch ,.. haar album dirty had hier en daar ook al zulke invloeden , ik denk dat dit weer een top album wordt ...met haar stem moet dat makkelijk lukken

avatar van Reijersen
only_music schreef:
wel appart dat ze nu de jazz kant is opgegaan ,

Jazz

ga eerst eens naar Jazz luisteren dan.

eazyfan
Nas

avatar van Rickéh
Hmm ik heb Slow down baby en Candy man al gehoord Slow down baby is echt mooi .
Ach ja wie gaat hem kopen als ie uit is?
Ik wel XD.

Rickéh schreef:
Hmm ik heb Slow down baby en Candy man al gehoord Slow down baby is echt mooi .
Ach ja wie gaat hem kopen als ie uit is?
Ik wel XD.

Ik ook!.. Back to Basics (Back to Quality)

heb ook Slow Down Baby gehoord.. echt een heel mooi nr. het ziet er naar uit, dat die de 2e single word

Ain't No Other Man.. is een goeie first single .. goeie beat en streke zang

monarc schreef:

Ik ook!.. Back to Basics (Back to Quality)

Ain't No Other Man.. is een goeie first single .. goeie beat en streke zang

Ja maar via zo'n forum was er OFFICIEEL Van Sony BMG Dat je alle nummers kon luisteren 30 sec
Dus alle nummers die daar stonden waar officieel hijs nu weer weg maar Er komt in ieder geval een Intro en die nummers wat hier staan klopt niet echt veel van.
en die intro is niet Thank you, Dat is Intro (back to basics) en Die outro ook niet en de meeste kloppen maar de volgorde niet

Deze tracklist heb ik al ingevoerd gisteren, moet nog geaccepteerd worden

Electro_ schreef:
Deze tracklist heb ik al ingevoerd gisteren, moet nog geaccepteerd worden

Ai! Das de goeie :] Die stond ook op die forum .

avatar van rOomijsjje
op freerecord shop staat weer een andere ( http://www.freerecordshop.nl/pages/productview.asp?productid=1105146&navid=2 ) ik weet het niet meer...

Is dat nr 'I Got Trouble' dat stukje van 10 seconden wat achter ain't no other man is geplakt? Of is dat wel een echt nummer? want anders kan ik zo ook wel een cd met 25 nrs maken. Gewoon volstoppen met stukkies van 10 seconden

avatar van Rickéh
Ja ik weet het ook niet meer hoor overal staat anders, wacht gewoon tot de echte er is ik ga hem toch kopen dus dan kun je hem alsnog veranderen

muziekfreakjuh schreef:

Nee I Got Trouble is wel een echt lied .

rOomijsjje schreef:

Die van free recordshop klopt wel, Deze niet.
Net zoals wat ik ook al zei
Ik heb bij elk lied 30 sec kunnen luisteren bij een Officiele site van RCA Records, en de intro is Back to Basics en geen Thank you. Die op freerecordshop klopt helemaal :]

avatar van Niek
Producties van DJ Premier hè mensen! Ben benieuwd.. Ook Mark Ronson heeft hieraan meegewerkt..

Disc 1
"Mercy on Me" — 04:32
"Save Me from Myself" — 03:13
"The Right Man" — 03:52
"Back to Basics" (video) — 10:07

dit is de officiele tracklist