Justin Timberlake - FutureSex / LoveSounds (2006)

Label: Jive

1. FutureSex / LoveSound (4:02)
  2. SexyBack (4:02)

met Timbaland

3. Sexy Ladies / Let Me Talk to You (Prelude) (5:32)
  4. My Love (4:36)

met T.I.

5. LoveStoned / I Think She Knows (Interlude) (7:24)
  6. What Goes Around... / ...Comes Around [Interlude] (7:28)
  7. Chop Me Up (5:04)

met Timbaland en Three 6 Mafia

8. Damn Girl (5:12)

met will.i.am

9. Summer Love / Set the Mood (Prelude) (6:24)
  10. Until The End Of Time (5:22)
  11. Losing My Way (5:22)
  12. (Another Song) All Over Again (5:46)
  13. Pose * (4:46)

met Snoop Dogg

14. Until The End Of Time * (5:22)

met Beyoncé

15. SexyBack [DJ Wayne Williams Ol' Skool Remix] * (4:16)

met Missy Elliott

16. Sexy Ladies * (3:50)

met 50 Cent

Timbaland weer de baas

Ik vind dit album toch wel leuk na een paar keer luisteren, naar de 1ste keer gehoord te hebben, had ik zoiets is het over ? nu al ? Ik had het gevoel of ik niks had gehoord, het was dus helemaal aan me voorbij gegaan, maar naar een paar keer luisteren werd het keer op keer leuker, het is nog niet heeel goed, maar wel zo goed, dat het een luisterbeurt waard is!.

0.5 naar 4.

Ik vind dit echt zo'n te gek album!! Van begin tot eind... De wat meer zwijmel-achtige nummers zijn beter dan die van Justified (waar hij een beetje een zeurstemmetje heeft af en toe, toegeven!).

Wat ik niet begrijp is dat iedereen zegt dat het een goed album is, maar dat hij wel helemaal gemaakt is door Timbaland, blabla... Wat maakt het eigenlijk uit?! Moet-ie lekker zelf weten zolang er maar een lekker album uitkomt... (en dat kwam er!:))

Wel flauw trouwens dat op het album die ik heb niet het nr. met Snoop Dogg staat (Pose), heb 'em gedownload (sorry mensen! Schuld van de muziekwinkel;)) en is ook erg lekker nummer...

Je moet m'n vader trouwens is horen over dit album... Hij vindt het echt een héél slecht album, komt vooral door de beats, vooral bij SexyBack hoor je de hele tijd hetzelfde deuntje terugkomen (ik vind het wél leuk;)), en daar wordt-ie dus helemaal gek van... Resultaat is nu dus dat ik het album niet meer op m'n radio kan luisteren, maar alleen nog maar op m'n mp3 en als m'n vader (en moeder ook trouwens... - ik heb het zwaar!;)) niet thuis zijn. Ach ja mp3 is ook leuk, he;).

Dikke 5*!

RJR schreef:

Gedownload ? zoiets doe je tog niet
NOU IK WEL

rodneyVL
Timbaland; "he Justin, met Tim. ik heb in mijn apple weer een nummertje voor je gevonden! Ik heb gewoon de beats van de vorige keer in een ander patroon gezet en als je er weer een vreemd dansje en een simpele, mierzoete zwijmeltekst met die wijvenstem onder gooit dan hebben we weer een nummer. Wacht, als je me een week geeft dan heb je zelfs een heel album. Kunnen we weer schaamteloos geld gaan verdienen aan die naive breezermeisjes die je cd gaan kopen"

Justin; "Wow".

rodneyVL schreef:
Pharell; "he Justin, met Pharell. ik heb in mijn apple weer een nummertje voor je gevonden! Ik heb gewoon de beats van de vorige keer in een ander patroon gezet en als je er weer een vreemd dansje en een simpele, mierzoete zwijmeltekst met die wijvenstem onder gooit dan hebben we weer een nummer. Wacht, als je me een week geeft dan heb je zelfs een heel album. Kunnen we weer schaamteloos geld gaan verdienen aan die naive breezermeisjes die je cd gaan kopen"

Justin; "Wow".

Mmmm, en dat plaats je bij dit album? Een album waar Pharell weinig mee te maken heeft.

ik heb m zojuist veranderd.

Ben het verder niet met je eens.

ik heb m zojuist veranderd.

Men weet blijkbaar niet eens waar ze het over hebben.... Slaat natuurlijk helemaal nergens op. Neem dit ook totaal NIET serieus

avatar van MJ_DA_MAN
Hahaha, wat een stereotype.

avatar van Reijersen
Een gevalletje van: Beetje Jammer.

rodneyVL
Nou ik denk dat deze inethische werkwijze echt niet anders gaat:) In elk stereotype zit een kern van waarheid.

rodneyVL schreef:

Wat heeft dit met Ethiek te maken?

rodneyVL
Haha, deze CD? Helemaal niks dus:)

avatar van MJ_DA_MAN
O je mag vinden wat je wilt, maar ik weet 100% zeker dat je dit album plus Justin's andere album niet kent.

rodneyVL schreef:
Haha, deze CD? Helemaal niks dus:)

Nee, de manier waarop ze een nummer in elkaar zetten.

avatar van Niek
ik heb m zojuist veranderd.

Als je het verschil niet hoort tussen Timbo en Pharrell dan is het slecht met je kennis van dit soort muziek gesteld. Ga dan ook niet bijdehand lopen kletsen alsof je er wel van alles van weet. Ik vind Snow Patrol VERSCHRIKKELIJK. Ik kan dan 1) een 0,5 stemmen bij elk album van hun of 2) me erbij neer leggen dat het mijn muziek niet en er maar vanuit gaan dat het wel kwaliteit is gezien het feit dat duizenden mensen het wel goed vinden.
Zeg nou eerlijk, wat vind jij zelf de beste optie??

rodneyVL
Mj da man, ik doe geen uitspraken over een album als ik ze niet helemaal heb gehoord inclusief voorgangers als bruikbaar vergelijking materiaal. En het vorige album vond ik ook vreselijk.

rodneyVL
Ach kom op, ik heb me 1 minuut vergist in de producer, en gelijk verbeterd omdat ik wel vind dat mijn info kloppend moet zijn. Trouwens, het ligt voor de hand, want ze werken wel vaker samen. Die kortstondige fout staat los van een mening schrijven over de muziek.

rodneyVL schreef:

Is er hedendaagse popmuziek die je wel goed vind? Ik zie namelijk dat je bijv. Gwen Stefani ook allebei een 0,5 geeft.

En verder vraag ik mij altijd af dat als mensen een eerste album van een artiest helemaal niks vinden, waarom ze dan toch de moeite nemen de tweede cd ook te beluisteren.

rodneyVL
Het gaat mij om het inethische aspect. Ik vind The Kooks bijvoorbeeld goed eigenlijk alleen al om het feit dat het jonge gasten zijn die uberhaupt een instrument proberen te bespelen en niet onder het juk van de platenmaatschappij cq producer een imago hoeven aan te nemen met een bepaalde dans, zonnebril, pak of iets dergelijks. Moraal van dit verhaal; het imago is wat mij betreft belangrijker en dat hoor je (of in ieder geval ik) terug in de muziek. Ik ga nu lunchen en wil daarmee mijn case resten.

rodneyVL schreef:

Nu is mij jouw ethische kwestie duidelijk. Eet smakelijk.

avatar van Niek
rodneyVL schreef:
Moraal van dit verhaal; het imago is wat mij betreft belangrijker.

Als ik thuis een plaat opzet erger ik me niet aan de dans die die artiest in de clip danst. Of wat voor zonnebril hij/zij daarbij op heeft. Ik lúister naar muziek namelijk.

avatar van musicfriek
Precies Niek, helemaal goed. Ik geef The Kooks geen 0,5 omdat ik ze eruit vind zien als nerds. Slaat natuurlijk nergens op... Gaat om de muziek, who cares about image?

rodneyVL
Ik denk dat je mijn allereerste bericht maar eens goed moet lezen, dat stukje over die Apple. Ik denk dat je dan wel degelijk inziet dat ik ook de muziek beschouw.

avatar van musicfriek
Als jij werkelijk denkt dat het zo gaat, dan neem ik de moeite verder niet eens om erop in te gaan. Enne, eet smakelijk

rodneyVL
Ja dankje, onee dat is inderdaad waar. Justin schrijft al zijn gitaarsolo's en ingewikkelde accoordenschema's helemaal zelf. Stom om mij daarin te vergissen

avatar van musicfriek
Alsof dat een pre is om goede muziek te maken, weer zo lekker kortzichtig.

rodneyVL schreef:

Zolang het lekker klinkt ben ik tevreden. Of ze het dan allemaal zelf schrijven en/of produceren; mij een zorg.

rodneyVL
Het is goed dat iedereen tevreden is met muziek. Net zoals mensen wegzwijmelen bij Frans Bauer.