Justin Timberlake - FutureSex / LoveSounds (2006)

Label: Jive

1. FutureSex / LoveSound (4:02)
  2. SexyBack (4:02)

met Timbaland

3. Sexy Ladies / Let Me Talk to You (Prelude) (5:32)
  4. My Love (4:36)

met T.I.

5. LoveStoned / I Think She Knows (Interlude) (7:24)
  6. What Goes Around... / ...Comes Around [Interlude] (7:28)
  7. Chop Me Up (5:04)

met Timbaland en Three 6 Mafia

8. Damn Girl (5:12)

met will.i.am

9. Summer Love / Set the Mood (Prelude) (6:24)
  10. Until The End Of Time (5:22)
  11. Losing My Way (5:22)
  12. (Another Song) All Over Again (5:46)
  13. Pose * (4:46)

met Snoop Dogg

14. Until The End Of Time * (5:22)

met Beyoncé

15. SexyBack [DJ Wayne Williams Ol' Skool Remix] * (4:16)

met Missy Elliott

16. Sexy Ladies * (3:50)

met 50 Cent

avatar van realmadrid23
djeffibrelich schreef:

ga jij nou maar lekker verder met je intellectuele gezever bij een van je favoriete albums jongen.dat zou namelijk beter voor je zijn dan je reacties op mijn posts.
een smiley waarmee je wilt aangeven dat je een bepaalde post lachwekkend en/of om te huilen vind.
lekker veel voeg je daarmee toe.

owww weer een persoon die aandacht te kort heeft en zulke zinlose berichtjes plaatst :S . timbaland is 1 van de beste producers dat is een feit. en timberlake's teksten slaan zeker wel ergens op. luister nou maar eerst ff voordat je een lompe mening geeft. Anders post je maar ergens anders ff. en zoek een vriendin misschien wordt je dan vrolijker

maargoed ontopic ff nu : samen werkingen met spears en madonna hmm vraag me af wat t wordt ...

avatar van Niek
realmadrid23 schreef:

Is dat ontopic??

kArIzMa_TuRk
De nummer 'my love', 'sexy back' en 'what comes around goes around' komt veelste vaak op tv. vraag me af waarom

Social_Mask
kArIzMa_TuRk schreef:

Gelukkig dat ik bijna niet TMF enzo bekijk en ook amper radioluister. Ben namelijk pas aan dit album begonnen en het klinkt best goed. Met name What Comes Around Goes Around, heerlijke beat. Ben benieuwd hoe de rest van dit album klinkt. Tot nu toe best goed iig.

kArIzMa_TuRk schreef:

Misschien omdat dat de 1e 3 singles zijn?

echt dat hoge stemgeluid van JT bij waht comes around goes around, dat hoort toch niet
klinkt voor geen meter, moet toegeven dat het eind van het nummer veel goed maakt, voor de rest ben ik nogal anti JT voral als je hem samen met nelly furtado in die nieuwe single van timbaland hoort, dat voegt toch niks toe

avatar van catdog
Wat word trouwens de nieuwe single ?

LoveStoned hoor ik regelmatig op de radio maar ik heb gehoord dat SummerLove het word

avatar van Wib0__
Het wordt idd SummerLove!

avatar van catdog
Naja,, ik vind LoveStoned beterr.
Had dan voor die gekozen of voor Futuresex/Lovesounds.

Maarja,, alles beter als Damn Girl.. wat een stom nummer is dat toch.
Valt me tegen van Will.I.Am.

avatar van seanpuffy
goed album maar ik vind zijn eerste album beter.

wil hem wel graag is live zien.

4.0

goede cd

want?

haha nou sorry mensen,
goede cd omdat het gewoon lekkere liedjes zijn om naar te luisteren. vooral 'losing my way' vind ik een supernummer. Wel jammer dat ik de liedjes soms te weinig gevarieerd zijn, en het soms wat op elkaar gaat lijken.
ik weet ook niet zeker of ik dit album wel een hele vooruitgang vind na de volgende..

Maar zonder dit album met de vorige te vergelijken zijn het dus in het algemeen leuke liedjes waar ik lang naar kan luisteren zonder verveeld te raken.
en daarom.. een goede cd

Paar berichten verwijderd.

Bedankt voor je uitgebreidere reactie Marjolein, dat zien we hier liever dan die korte berichtjes.

marjolein__ schreef:
haha nou sorry mensen,

en daarom.. een goede cd

Dank je wel, dit geeft al veel meer voldoening

he, wat fijn

Wib0__ schreef:
Het wordt idd SummerLove!

nee, summer love wordt het in de VS. de volgende single voor Europa wordt Lovestoned! (beste nummer van de cd!)

Stevolution schreef:
Justified was geweldig, dit album kan daar niet aan tippen.

Moet hier toch op terug komen. Futuresex/Lovesounds heeft zich in de loop der tijd voor mij bewezen en ik vind het nu een beter album dan Justified. De rating voor dit album staat nog op 3,5* maar hikt nadrukkelijk tegen de 4* aan.

avatar van tnf
tnf
Het zit allemaal gruwelijk professioneel in elkaar, maar toch voel ik er niet zoveel bij. Timbaland's manier van produceren begint een trucje te worden, een formule. Z'n oude producties vind ik gemiddeld genomen beter.

De samenwerking met de Neptunes, op Justin's vorige album, beviel me beter. Ik heb het gevoel dat Justin in die nummers beter naar voren kwam. Dat was misschien ook 'gemaakt', maar klonk minder als zodanig.

Bij het concert van volgende week zaterdag, Esmee Denters klein stukje in t voorprogramma.
Dat vind ik dan wel weer heel erg leuk, Het Youtube meisje. haha.
Zij is onwijs goed, voor degene die der niet kennen.

avatar van Reijersen
Veertje007 schreef:
Zij is onwijs goed

Mwa

avatar van Koerok
Wat een ongekend vervelende flutmuziek. Kan iemand mij vetellen waarom ik altijd deze talentloze egotripper moet tegenkomen wanneer ik eens in de zoveel tijd een keer naar TMF (of was het MTV) toe zap? Liedjes van niks met een standaard-beat erachter. Onbegrijpelijk dat mensen hiermee weglopen.
Voegt dit iets toe aan de discussie? Is het relevant wat ik hier zeg? Nee, natuurlijk niet, maar het lucht wel op....
Leve djeffibrelich!!!

avatar van luc011190
Koerok schreef:
egotripper

Waar is dat op gebaseerd?

marjolein__
Ga volgende week zaterdag naar zn concert

avatar van Timbalake
ik ook! heb er zin in! alleen jammer dat pink niet in het voorprogramma staat, maar natasha bedingfield... maar ik kom toch voor J.T.!

avatar van jowietje
En ik ook Wel relax dat we Timbaland, Natasha en Esmee er bij krijgen. Niet dat die Esmee zo leuk is ofzo maar ze word waarschijnlijk wel een grote.

avatar van Timbalake
omg. timbaland, seriously?! ik hoop het zo! want zonder hem lijken me de liedjes zo kaal...

avatar van jowietje
Ja dat is officieel!

ik ben het album maar weer aan het luisteren

marjolein__
Jammer dat pharrel niet meekomt

avatar van Koerok
luc011190 schreef:

Waar is dat op gebaseerd?
Nergens op. Just a feeling. Doet er ook niet toe, ik vind alleen z'n muziek waardeloos. Verder gun ik iedereen zijn of haar plezier. Desnoods met Justin Timberlake...