Justin Timberlake - FutureSex / LoveSounds (2006)

Label: Jive

1. FutureSex / LoveSound (4:02)
  2. SexyBack (4:02)

met Timbaland

3. Sexy Ladies / Let Me Talk to You (Prelude) (5:32)
  4. My Love (4:36)

met T.I.

5. LoveStoned / I Think She Knows (Interlude) (7:24)
  6. What Goes Around... / ...Comes Around [Interlude] (7:28)
  7. Chop Me Up (5:04)

met Timbaland en Three 6 Mafia

8. Damn Girl (5:12)

met will.i.am

9. Summer Love / Set the Mood (Prelude) (6:24)
  10. Until The End Of Time (5:22)
  11. Losing My Way (5:22)
  12. (Another Song) All Over Again (5:46)
  13. Pose * (4:46)

met Snoop Dogg

14. Until The End Of Time * (5:22)

met Beyoncé

15. SexyBack [DJ Wayne Williams Ol' Skool Remix] * (4:16)

met Missy Elliott

Joyceke1995 schreef:
Geweldig album!
Zeker het liedje Summer Love
is helemaal tegek.
Als ik dat liedje luister voel ik
me alsof ik heerlijk buiten lig
te zonnen.

Ik ben ook helemaal weg van Summer Love.
Hoewel ik de rest ook goed vind, van Summer Love kan ik maar geen genoeg krijgen.

Een 3.5* voor het album op zich en +0.5* omdat de looks ook wel belangrijk zijn .
Dan kom ik aan een 4* voor dit album van Justin T.

FredStarr
Super!!! Ik vind dat er met JT een nieuwe soort muziek is... Het is iets aparts, wat mij zeker wel aanstaat. Zalige dansnummers

Zigstar
Het album duurt eeuwen en blijft maar doorbreien op dezelfde elementen. Catchy hier en daar, dat wel, maar terzelfdertijd compleet inhoudsloos. Ik vind er niets speciaals aan.

Lovestoned What goes around comes around Sexy Back

LoveStoned vind ik opeens zo mooi. Een héél catchy en vrolijk nummer, maar de van de laatste twee/drie minuten krijg ik ook gewoon kippenvel. Geen reden om de score te verhogen, maar ik wou het gewoon even kwijt.

avatar van Josje
losing my way is echt beautiful.. jt is hot!

Chille muziek lekker hard lekker rustig ik geef het een 5.0

LoveStoned
Geniaal album van Timberlake. Hiervoor hield ik niet van hem, sterker nog: ik verafschuwde zijn vorige album Justified. Het ware geheim achter dit album is simpelweg zijn songwriter Timbaland, die niet zijn nummers schreef in Justified. 5 sterren voor dit geniale album, petje af voor Timbaland.

FredStarr schreef:
Ik vind dat er met JT een nieuwe soort muziek is...
Zoals ik al zei is Timbaland de songwriter, en Timbaland heeft bekend gemaakt dat hij nog één album voor iemand anders gaat schrijven, voor Madonna wel te verstaan, hierna gaat hij solo. Deze muziekgenre zal je dus maar één keer horen bij Timberlake.

avatar van Niek
LoveStoned schreef:
hierna gaat hij solo.
. Wordt nu al moe van zijn stem...

jorisje123456
Gaat snel vervelen vind ik... 3* omdat er een paar catchy nummers tussen zitten

avatar van sean10
eigenlijk is alleen lovestoned een echt goed nummer. voor de rest veel catchy nummers die snel gaan vervelen. commercieel goede plaat maar niet bijzonder.

avatar van xSarah
Wat een geweldig goede nummers toch. Ik ben echt helemaal weg van dit nieuwe album van Timberlake. Vooral What goes around comes around is echt wel dmax. 5*

avatar van catdog
Heeft iemand al de remix van Until the End of Time gehoord samen met Beyoncé ?
Prachtig

avatar van realmadrid23
catdog schreef:
Heeft iemand al de remix van Until the End of Time gehoord samen met Beyoncé ?
Prachtig

kun je niet echt een remix noemen, beyonce heeft er gwn wat bij gezonge. justin deed niks....

avatar van Murkinho
Dit is echt een album met geen een slecht nummer.
Als er dan toch een paar gekozen moeten worden als beste, zou ik deze doen:

Chop Me Up, LoveStoned, Summer Love, Losing My Way, Pose, Sexy Back, My Love en What Goes Around Comes Around.

Stevolution schreef:

Ik ga het nu toch op 4* zetten. Ik blijf dit album gewoon maar draaien, het verveelt me nooit. De ene keer vind ik dat nummer weer mooi, dan ontdek ik weer een ander... Favoriet blijft Lovestoned, maar het hele album blijft gewoon klasse!!

LoveStoned
Mijn favourite nummers zijn juist niet, zoals de meeste vinden, de populaire tracks als: Sexy Back, What Comes Around Comes Back Around & LoveStoned. Oké, ik heb Lovestoned als gebruikersnaam , maar dat vond ik eerst een geweldig nummer toen ik nog niet de rest van dit grandioze album had gehoord. Nee, mijn keuze gaan meer naar Losing My Way, Pose & vooral Love: Een gruwelijk goed Trip-Hoppertje! Nogmaals het geniale brein achter dit album is niet Timberlake, maar natuurlijk songwriter Timbaland. Duidelijk is te horen dat dit genie niet Justin's vorige album Justified heeft geschreven. (Behalve Cry Me A River) Want met die tsongs heb ik niet zoveel. Toch blijf ik het een goed idee vinden dat Timbaland solo gaat. We hebben echt weer eens iemand nodig die zijn eigen nummers schrijft, geniale Top 40-hits wel te verstaan. Hopelijk nog een icoon wat later symbool staat voor dit decenium. (?) Ach, ik fantaseer weer! 5 sterretjes ! !

avatar van Darkzone
Het is mijn vriendin en haar broer dit album veel draaien en gedraaid hebben, anders had ik behoorlijk weinig van dit album tehoren gekregen (op voorhand: gelukkig!). Oftewel: ik ben gebrainwasht en kan de meeste nummers inmiddels wel waarderen (understatement).
Eigenlijk mag ik dit gewoon niet goed vinden (ik ben toch iemand van de rock en metal) en de vergelijkingen met Michael Jackson (mijn idool van kleins af aan) vind ik nogal lachwekkend (een belediging zelfs!).

Vroeger hield je óf van The Beatles óf van The Stones (The Beatles in mijn geval, overduidelijk), daarna óf Oasis óf Blur (vreemde vergelijking qua muziek) en nu dus óf Robbie Williams (alles, maar dan ook alles is goed!) óf Justin Timberlake (net 2 solo albums onderweg en meer neger dan The King Of Pop himself).

En toch is dit album heel stiekem wel erg leuk geworden (als achtergrondmuziek die door zijn rustige saaiheid ook niet echt opvalt of stoort).

3,5 ster

Chriss
Heeeeel erg comercieel maar dooor paar vette nummers geef ik het toch nog 3*

avatar van TheFunkyM
Heeel erg commercieel maar ooh zo lekker vind ik.

avatar van Jordy
Kos schreef:

Vroeger had je tenminste nog producers (Brian Eno, Quincy Jones, Phil Spector, Rick Rubin) die hun sound echt gingen aanpassen aan de betreffende artiest maar tegenwoordig is het andersom.

Een jaar te laat, maar je weet dat Rick Rubin ook produceert op dit album?

avatar van Kos
Kos
Hahaha, nee wist ik niet.

avatar van CunninLynquist
Heerlijk album

LoveStoned
De nieuwe remixen zijn verschrikkelijk.
Zeer onnodig.
Ik blijf bij 5 sterren, ga echt niet de zuigende albumversie meetellen.

avatar van j.b.b.l
Zoals de meeste commerciele albums gaat hij snel vervelen maar het is wel een leuke album als je het nog niet heb gehoord.

avatar van Urbanoetang
Zigstar schreef:

Mee eens. Zitten een aantal tracks op die leuk zijn om aan te horen (die heeft hij dan ook uitgebracht), maar het geheel stelt niet veel voor. Al is de sound wel origineel en heb ik het nergens gehoord. En voor inhoud moet je natuurlijk niet bij Justin Timberlake zijn

wel leuk om af en toe te luisteren, niet te vaak

avatar van andnino
die Timbaland beats vallen wel erg in herhaling idd +_+