Blu & Exile - Below the Heavens (2007)

Label: Sound In Color

1. My World Is... (3:41)
  2. The Narrow Path (5:09)
  3. So(ul) Amazin' (Steel Blazin') (4:39)
  4. Juicen' Dranks (3:45)

met Ta'Raach

5. In Remembrance of Me (4:04)
  6. Blu Colla Workers (4:31)
  7. Dancing in the Rain (4:26)
  8. First Things First (3:50)

met Miguel

9. No Greater Love (4:15)
  10. Show Me the Good Life (5:23)

met Aloe Blacc en Joseph

11. Simply Amazin' (3:30)
  12. Cold Hearted (3:12)

met Miguel Jontel

13. The World Is (Below the Heavens..) (4:27)
  14. You Are Now in the Clouds With (The Koochie Monstas) (3:49)
  15. I Am... * (7:26)
  16. Unlisted Bonus Track * (3:00)
  17. Bonus Beat (In Exile) * (4:26)
avatar van Flipm0de
-marco- schreef:
Album aangeschaft via amazone. Nu hopen dat die uberhaupt en snel aankomt. You never know!

Begint de prijs van een 2e hands CD rond de €75-100?

Crazy als dat er voor neer legt... hoe geniaal deze CD ook mag zijn!

Improvision
Als je een paar jaar wacht, heb je de re-release.

Flipm0de schreef:

Begint de prijs van een 2e hands CD rond de €75-100?

Crazy als dat er voor neer legt... hoe geniaal deze CD ook mag zijn!

Voor mij is dat geen overweging hoor
Meeste zijn nog boven de 100,- incl verzenden.

Niet dat ik een rijk man ben, maar heb het er gewoon voor over!

Heb het niet zo op downloaden, koop die shit gewoon. Dit album heb ik als enige ooit gedownload en ik moet gewoon een hard copy hebben!!!

avatar van -marco-
Whoeoeoeoeoeoeoe, binnen, zo blij als een kind . Nu kan ik hem beoordelen en in mijn top 10 gooien ( doe ik alleen met albums die ik orgineel heb namelijk ).

Geen slecht nummer te ontdekken op dit album!!

( sorry Mj, je hebt niks aan deze info, gun me de fun )

Denk niet dat ze deze nog gaan re-releasen.

Improvision
Natuurlijk wel, gaf het label destijds zelf ook aan toen ze zo snel door hun voorraad zaten.

Improvision schreef:

Geef niets om re-releases, niet zozeer dat ik deze nu orgineel heb.
Heb dat altijd gehad, wil altijd 1e druk! Tik van me!

Kende het album natuurlijk al, maar geniet er nu toch echt meer van, gek he

Show me the good life

avatar van MJ_DA_MAN
-marco- schreef:
Geef niets om re-releases, niet zozeer dat ik deze nu orgineel heb.
Heb dat altijd gehad, wil altijd 1e druk! Tik van me!
Is normaal hoor, wil ik ook altijd. Eerste drukken van bijv. boeken zijn ook altijd gewild.

avatar van -marco-
exile heeft een "vervolg" op dit album aangekondigd en deze zal snel verschijnen.

Ook is hij bezig met Aloe Blacc voor een nieuw Emanon album, welke alleen nog afgemixed zou moeten worden. album is zo goed als af namelijk.

Nieuw solo album, genaamd Exile Manfredi's 4 Track Mind. Hierop zal de focus niet alleen op zijn beats zijn, maar ook op zijn skils als mc.

Ook nog een nieuw project genaamd Dag Savage met Johaz.

Tevens nog nieuwe (album) samenwerking met Dada en een met J. Mitchel.

Ben benieuwd, druk mannetje de laatste tijd die Exile.

Bron:
Exile Speaks on New Music with Blu, Aloe Blacc & More | Get The Latest Hip Hop News, Rap News & Hip Hop Album Sales | HipHopDX

Dat is goed nieuws.

avatar van Silky & Smooth
Dit is echt goed nieuws!

avatar van -marco-
Toch een minder nummer ontdekt op dit album, Juicen'Dranks ligt me niet zo!

skip hem eigenlijk constant!

MAS
Voor de mensen die dit album nog graag willen hebben. Hij wordt de 24ste op vinyl gereleased. De cover is wat minder mooi maar er worden wel maar 500 exemplaren van gedrukt en ze worden met de hand genummerd. Blu & Exile of Emanon - Below The Heavens(2LP) | hhv.de | shop

avatar van Silky & Smooth
Vind deze cover helemaal niet mooi eigenlijk...

MAS
Ik vind hem ook wat minder als het origineel en zou ook liever de originele cd hebben maar ik heb hem wel besteld.

avatar van Silky & Smooth
Ik heb die ook veeeel liever. Ik ga sowieso niet voor het vinyl en al helemaal niet met deze voorkant. Heb cd-cover gewoon als postertje laten drukken en aan de muur gehangen

avatar van UmindC
Ik vind die nieuwe cover ook wel wat hebben.

avatar van MurryMusic
MAS schreef:

ausverkauft

MAS
Hij was erg snel uitverkocht. Hij is ondertussen nog wel een keer overnieuw in de shop gekomen dus misschien gebeurt dat nog wel een keer. Als je hem in je wishlist bij hhv.de zet krijg je meteen een mailtje als het album weer beschikbaar is.

avatar van UmindC
Laat het dan hier ook even weten als ie beschikbaar is.

avatar van Silky & Smooth
Is dat alleen de vinyl versie of ook gewoon de CD? Kan hem namelijk wel kopen op vinyl om het hebben, maar eigenlijk heb ik daar geen fuck aan.

avatar van UmindC
Weet ik niet. Maar ik wil hem wel op vinyl, ik verzamel vinyl versies van hiphop albums.

Rene1979
Weet iemand of deze ook een re release op cd krijgt?

MAS
Tot zover bekend wordt hij alleen op vinyl ge rereleased. Als er nog exemplaren worden verkocht zal ik het hier laten weten.

avatar van -ZN-
@UmindC

Hier is hij op vinyl te koop, niet met de cover van de CD maar het is in ieder geval iets: Blu & Exile of Emanon - Below The Heavens(2LP) | hhv.de | shop

MAS
Die is uitverkocht zoals hierboven al werd gezegd.

avatar van UmindC
Dat ie nu weer uitverkocht is zegt wel dat het een gewild exemplaar is, ze moeten hem gewoon nog een keer uitbrengen. Met wat meer beschikbare exemplaren.

MAS
Ik denk dat niet dat ze dat gaan doen aangezien er duidelijk stond dat het om een gelimiteerde genummerde versie gaat. Hij stond overigens niet te koop toen -ZN- zijn bericht poste. Toen stond er ook al uitverkocht.

avatar van Silky & Smooth
Ik hoop dat ze dat wel doen. Ik ben over het algemeen niet zo gebrand om een CD te willen, want ik zet het toch op mijn iPod. Maar deze wil ik echt graag hebben!

MAS
Nooit geweten dat dit album is gemixt door DJ Romes van Lootpack.

Op discogs loopt trouwens een discussie of de vinyl heruitgave nou officieel is of niet. Het label van Exile schijnt gezegd te hebben dat het niet officieel is.