50 Cent - Curtis (2007)

Label: Aftermath (II)

1. Intro (0:51)
  2. My Gun Go Off (3:12)
  3. Man Down (2:50)
  4. I'll Still Kill (3:41)

met Akon

met Justin Timberlake en Timbaland

8. Follow My Lead (3:18)

met Robin Thicke

9. Movin' on Up (3:24)
  10. Straight to the Bank (3:11)

met Tony Yayo

11. Amusement Park (3:09)
  12. Fully Loaded Clip (3:14)
  13. Peep Show (3:52)

met Mary J. Blige

16. Curtis 187 (3:58)
  17. Touch the Sky (3:10)

met Tony Yayo

18. Hustler's Ambition * (3:57)
  19. Smile (I'm Leavin') * (4:29)
  20. I Get Money [Forbes 1, 2, 3 Remix] * (4:33)

met Diddy en Jay-Z

Stefan Neis
Is dit wel de officiële albumcover? Ik heb ergens ook een andere gezien.

avatar van MJ_DA_MAN
Dit is de officiële ja, gezien hij op 50's officiële website staat.

KSPR
Stefan Neis schreef:
Is dit wel de officiële albumcover? Ik heb ergens ook een andere gezien.

Dat is de oude denk ik, dit album heette eerst ook anders...

avatar van Stapler
Ik ben bang dat ik me hoofd tegen de muur ga bengen bij het horen van dit album.
Serieus... mij zou je opzich wel fan kunnen noemen ik heb ook 3 CDs en veel op me pc van hem staan wat ik regelmatig luister.
Maar shit.. het ziet er naar uit dat fifty geen moeite wil doen om iets nieuws op te zetten maar weer door blijft drammen over het feit dat ie meer dollars heeft dan Nederland fietsen telt.
En daar door alle 'bitches' en 'ho's' kan krijgen die hij maar wil.
Wat hij vooral op The Massacre doet.

So please please please please laten de nummers die ik nog niet
gehoord heb wat nieuws brengen

P.S. Het lijkt me sterk dat Nas er ook op staat want het staat niet op wikipedia en ze zijn niet bepaald dikke maatjes.

Ik hoop dat deze nieuwe album van 50 een goed album wordt.
Straight to the Bank is een goeie nummer maar Amusement Park valt weer zwaar tegen alleen vindt ik de beat gruwelijk.
Maar ik vertrouw erop dat deze album het gaat worden dit jaar.
Dus ik ga hem zeker kopen.

rico-bballer
ik hoorde dat dit zijn comeback was maar vind straight to the bank en amusement park lachwekkend.

Stapler schreef:
En daar door alle 'bitches' en 'ho's' kan krijgen die hij maar wil.
Wat hij vooral op The Massacre doet.

So please please please please laten de nummers die ik nog niet
gehoord heb wat nieuws brengen

I Feel the same..

avatar van ferdi2307
er is een nieuwe cover gefixt.. check www.g-unitworld.com

Dr.Greenthump
Stiekem best een leuke hoes, maar waar ken ik die toch van ...

eazyfan
Dr.Greenthump schreef:
Stiekem best een leuke hoes, maar waar ken ik die toch van ...
Haha, was me niet direct opgevallen, erg cool.

avatar van MJ_DA_MAN
Wie zegt dat hij Tim Dog eert/nadoet? Denk het eigenlijk niet eerlijk gezegd.

Dr.Greenthump
Ik denk ook niet dat hij dat doet, het zou me niet eens verbazen als hij Tim Dog niet eens kent. Het viel me alleen op die overeenkomsten

avatar van MJ_DA_MAN
Nou, ik weet eigenlijk zeker dat ie Tim Dog wél kent hoor.

avatar van Conway Twitty
Nou ik weet niet of hier veel mensen echt op zitten te wachten, maar de release datum is verplaatst naar september.

Edit: Ik zie Robin Thicke op de gastartiestenlijst, dat is toch die mountainbike-hippie of niet?

avatar van MJ_DA_MAN
Naar september? Vind ik wel jammer, want dan heb je het ook meteen gehad als ie eerder uitkwam .

avatar van J.M.
Die hoes lijkt op Bokito

Conway Twitty schreef:

hoe weet je dat? lijkt me beetje stug, als hij op 30 juni in Melkweg staat om z'n nieuwe album te promoten.. als hij daar alles kan performen, is dat album ook wel klaar op 26 juni.. lijkt mij, mjah what do i know..

ferdi2307 schreef:

hoe weet je dat?

Gunitworld.com:

XXLMag.com has confirmed that the release date for 50 Cent’s new LP, Curtis, has been pushed back to September 4. The highly anticipated album, 50’s third, was previously set for a June 26 release. “Yes it’s true my album has been pushed back because it wasn’t delivered to the plant in order to be distributed and delivered world wide so it has to be pushed back, 50 told XXLMag.com. “June 26th was the last date I could put it out internationally until September. I am disappointed in Interscope for being reactive instead of proactive.” In related news Glaceau, the makers of Vitamin Water, has been purchased by the Coca-Cola Corporation for $4.1 billion. One of the more popular flavors of the drink is the 50 Cent branded grape flavored Formula 50. “Today is 5/25 and it’s a beautiful day and I’m displaying my beautiful smile in beautiful way, It’s beautiful to be alive on 5/25, 50 said of the sale. “We sold Vitamin Water for $4.1 billion dollars to Coco-Cola! Ha-ha-ha!”

Social_Mask
J.M. schreef:
Die hoes lijkt op Bokito

Vind hem eerlijk gezegd wel iets hebben, maar het weergeeft de inhoud van dit album niet echt goed volgens mij. Helemaal niet als er een nummer als Amusement Park opstaat.

Lil Bizzy Bone
Niet racistische bedoeld, maar op die cover lijkt hij echt op een aap. Bokuto ofzo, die uit Blijdorp ontsnapt is. Nou vooruit dan maar een 0.5 voor die clips and paar nummers die ik gehoord heb.

avatar van J.M.
Lil Bizzy Bone schreef:

Dat mag niet stemmen omdat je een paar nummers kent, het album is nog niet eens uit

Idd, waar blijft Yak met zijn bezem

Lil Bizzy Bone schreef:

Hmm, als Bone Thugs N harmony fan zou je dit toch wel kunnen waarderen lijkt me.

Social_Mask
Dr.Greenthump schreef:
Idd, waar blijft Yak met zijn bezem

Hijs er ook nooit als je hem nodig hebt, hé

MattDamon2
uuh wanneer is deze album uit?? al gelekt?

avatar van Conway Twitty
DIT! album komt pas op 4 september uit en is dus nog niet gelekt.

stem verwijderd

avatar van Weirdo Wizzy
Ik hoop echt dat dit weer een goed album van 50 Cent wordt. Als het in de buurt komt van GRODT ben ik tevreden. Ik ken nou 3 nummers van dit album: Fully Loaded Clip, Amusement Park (deze zijn allebei best wel slecht) en Straight To The Bank (deze vind ik dan wel weer goed).