50 Cent - Curtis (2007)

Label: Aftermath (II)

1. Intro (0:51)
  2. My Gun Go Off (3:12)
  3. Man Down (2:50)
  4. I'll Still Kill (3:41)

met Akon

met Justin Timberlake en Timbaland

8. Follow My Lead (3:18)

met Robin Thicke

9. Movin' on Up (3:24)
  10. Straight to the Bank (3:11)

met Tony Yayo

11. Amusement Park (3:09)
  12. Fully Loaded Clip (3:14)
  13. Peep Show (3:52)

met Mary J. Blige

16. Curtis 187 (3:58)
  17. Touch the Sky (3:10)

met Tony Yayo

18. Hustler's Ambition * (3:57)
  19. Smile (I'm Leavin') * (4:29)
  20. I Get Money [Forbes 1, 2, 3 Remix] * (4:33)

met Diddy en Jay-Z

Garben_B
Corpse Molestor schreef:
Wat een slechte plaat zeg,ongeloofelijk! Bovendien vind ik 50 een mega-loser,zo zeker zijn van je ding dat je er bijvoorbaat vanuitgaat dat jou plaat beter verkoopt dan die van Kan-Je-West. Ik moest ontzettend lachen toen ik hoorde dat dit niet het geval was......Ga je dan af als een gieter.........verdiende loon 50.

Je weet toch dat 't een vooraf afgesproken verkooptruck was, gevraagd door Kanye?

avatar van thomzi50
Urbanoetang schreef:
En dit wanproduct moest het tegen Graduation opnemen

Zo veel vind ik het niet schelen! Heb dit album de laatste dagen weers een grondig geluisterd, en, natuurlijk, 50 klinkt slap(per dan ooit), alles is uitgekauwd, maar ik vind er wel degelijk lekkere tracks tussen zitten

Harco
Ik vind dit album sowieso beter dan Graduation; dat was pas een wanproduct. The Massacre is in ieder geval minder dan Curtis.

jorisje123456
Garben_B schreef:

En dit weet jij van Kanye persoonlijk ofzo?

Dat het een verkooptruck was, zag het kleinste kind. Maar of Kanye dat gevraagd heeft, betwijfel ik ten zeerste.

avatar van 'State Of Mind'
Volgens mij zegt 50 cent dat gewoon als excuus voor zijn domme arrogante zelfingenomen uitspraak.

avatar van prodi9y9
zijn minste album dit. ongeispireerde tracks. erg povertjes dit.

t-h-y-$
wat is povertjes

avatar van Lukaz
zal wel iets negatiefs zijn denk je niet

avatar van Game
Zelfs Dr. Dre kan deze plaat niet redden, Straight To The Bank knalt er dan nog wel uit alleen heb je dan dat irritantje lachje van Tony Yayo in dat refrein helaas. En 50 helpt ook niet met zijn flauwe raps op dit album.

Alleen de eerste 2 tracks zijn goed te doen, en I Get Money omdat ik de humor er wel in kan zien. En in menig feestje doet die track het altijd goed. Voor de rest zijn er nog 1 of 2 tracks die wat toevoegen...

avatar van prodi9y9
povertjes is zwak/slap. ik vind de 2 bijdragen van jake one wel te pruimen trouwens!

avatar van indie-nerd
Ik vind Fire toch wel erg lekker klinken ghehe

avatar van hpdewin
ik moet hier wel van huile

Relax
Maar ik snap niet hoe The Massacre harder kan zijn dan dit album?

Ik bedoel.. hier zitten allemaal poppy softe liefdes liedjes op.. bij The Massacre zaten er vooral veel "gangsta" tracks op met toch best harde beats.....

SSS
Ik ben gestopt met 50 Cent na The Massacre en de GRoDT Soundtracks album. Ik heb Curtis nooit volledig gehoord, ik hoor nu 'After Curtis' en ik vind er weinig aan. Ik hoop dat Before I Self Destruct in ieder geval weer een stuk beter is.

Nareno
Wanneer is before i self destruct zijn release date?
Die word zeker harder als curtis ik denk bijna net zo goed als massacre:P

avatar van MJ_DA_MAN
Nareno schreef:
Wanneer is before i self destruct zijn release date?
Die word zeker harder als curtis ik denk bijna net zo goed als massacre:P
Vragen over 50 Cent kun je stellen op de artiestenpagina van hem.

Nareno
Ik heb even rond gekeken en je kan hem nu al bestellen bij cd wow!!.
Voor maar 8,99 !!!

Harco
Als 50 de weg aanhoudt die hij met dat laatste G-Unit album is ingeslagen, dan heb ik vrij weinig hoop.

Dit album, daarentegen, vind ik erg goed te doen.

Nieeuwe gelekte track van 50 cent before i self destuct,
Ok, youre right!!!:P

avatar van hiphopisntdead
Yes daar wachten we allemaal op!!
Nee maar wel lief dat je 't zegt

Als dit album instrumentaal was, zeker 3.5*
Maar dat is niet zo dus 2.5*

avatar van Kill_illuminati
Het nummer AYO Technology is gecoverd door een of andere Belg waarvan ik de naam ben vergeten. Tevens trad hij op met zijn cover op op Pinkpop.

chrismusic
Kill_illuminati schreef:

Milow

avatar van Hendrix4live
Het varieert een beetje. Af en toe een leuk nummer maar voor het grootste deel is het echt helemaal niks. I'll Still Kill vind ik nog het beste.

toris
Come&Go, Straight to the bank en I'll still kill zijn goed,
de rest is bagger

avatar van He$$el_01
en dan geef je een 5??

avatar van james_cameron
Ik krijg een beetje hetzelfde gevoel als bij voorganger The Massacre. Alle songs kabbelen maar een beetje voort, ondersteund door het eentonige gemompel van Fiddy. Hier en daar leeft de plaat wat op (zoals bij My Gun Go Off en Touch The Sky), maar het grootste gedeelte van de tracks is volstrekt inwisselbaar.

avatar van thtboz
toris schreef:
Come&Go, Straight to the bank en I'll still kill zijn goed,
de rest is bagger

dus je vindt 3 tracks vet en je vindt het meteen een 5 waard

avatar van flow natural
Ik vond die get rich and die trying veel beter !!!.
Ik heb echt spijt dat ik dit gekocht heb,vandaar dat ik commerciele rap mijd

avatar van Ilyasse15
Come & Go heeft een geniale beat, serieus.

bartvankampen
Wederom een toppertje van de rijkste man uit de hiphop!! Hoogtepunt vind ik I Still Kill met Akon!!!!