50 Cent - Curtis (2007)

Label: Aftermath (II)

1. Intro (0:51)
  2. My Gun Go Off (3:12)
  3. Man Down (2:50)
  4. I'll Still Kill (3:41)

met Akon

met Justin Timberlake en Timbaland

8. Follow My Lead (3:18)

met Robin Thicke

9. Movin' on Up (3:24)
  10. Straight to the Bank (3:11)

met Tony Yayo

11. Amusement Park (3:09)
  12. Fully Loaded Clip (3:14)
  13. Peep Show (3:52)

met Mary J. Blige

16. Curtis 187 (3:58)
  17. Touch the Sky (3:10)

met Tony Yayo

18. Hustler's Ambition * (3:57)
  19. Smile (I'm Leavin') * (4:29)
  20. I Get Money [Forbes 1, 2, 3 Remix] * (4:33)

met Diddy en Jay-Z

avatar van japieee
1,0
thomzi50 schreef:
Dat is toch gewoon degene die de recensie op dit forum postte?

Hahah ja dat ben ik dus.

Maar bedankt voor het compliment

Ik heb stukjes van vele nummers beluisterd en die vielen best tegen, dan was The Massacre toch stukken beter...
Binnenkort in zijn geheel beluisteren...

HuibjuH
Leuk altijd die discussie over 50 cent..

Ma met nummers als I Get Money zit je bij mij niet goed..
Ik hoef niet tezien hoeveeel geld die persoon heeft..
Al zou ik het zelf ook wel willen

HuibjuH
Any Motherfucker Touch Me, I'll Murder Dem

Maarten||

Tja, alweer een nieuw album van 50 Cent, ditmaal Curtis. Ayo Technology was een erg leuk nummer met Timbaland en Justin Timberlake, enkel zijn nieuwste nummer is bijzonder slecht, namelijk I Get Money, dom nummer!
5 liedjes waren naar mijn mening geslaagd, maar de rest kan helaas niet tippen aan het niveau dat ik al gehoord heb van 50 Cent.
Curtis heeft mij toch erg teleurgesteld, buiten Ayo Technology, want dat nummer is briljant! Cijfer: 2,0*!

CaliLove
Wassup ! schreef:
buiten Ayo Technology, want dat nummer is briljant!

Tja, wat jij brilliant vindt...

avatar van T37king
Zeker is het een briliant nummer

Lol, altijd dat gedoe over fiddy, zo slecht is hij niet, hij maakt gewoon teveel liedjes, en het is ook altijd hetzelfde

avatar van musicman13
erg minder!! de eerste 2 waren erg goed maar deze is egt wel minder!!

een 2,5

t-h-y-$
Ja klopt na Get Rich, Or Die Tryin' is zijn rap niveau achteruit gegaan, maar dit album vin ik nog wel gaan maar ik hoop dat zijn volgende album , die dit jaar uitkomt, beter word

Kurtje schreef:

Vind ik ook jammer, waarom zou je zoveel muziek uitbrengen als je weet dat het grotendeels matig is. Dan is het toch zo van: ach, mensen kopen mijn muziek toch wel, dus wat maakt het uit of het goed is?

En trouwens, een rapper als Talib Kweli lanceert ook ieder jaar wel een plaat(je). Hij weet zijn niveau nagenoeg altijd hoog te houden. Dus dat is toch een matig excuus denk ik.

jorisje123456
Talib Kweli's werk is wel héél gevarieerd vind ik

Ja als ik een voorbeeld neem doe ik het ook goed

beaster1256
dit kan me niet blijmaken , het stoort me zelfs , eenmaal beluisterd en weg ermee

Chriss
Toen ik dit voor het eerst voor me kreeg vond ik het redelijk klinken vandaar ook die 3.5* van eerst maar nu, het irriteert me toch raar want ergens denk ik wel dat 50 het kan, blijvende muziek maken.
Maar dit nee, het lolletje is er van af daarom ook m'n stem verlaagd naar 2*

avatar van VforVictor
Wat me erg opvalt, is dat als je naar dit album luisterd of naar The Massacre je een heel andere 50 hoort rappen dan op "Power of the Dollar" daar heeft ie een totaal andere flow en stem, je hoort wel dat het fifty is maar dan zonder spraakgebrek... Komt doordat ie na "The Power.." miss is neergeschoten ofzo??? of heeft ie bewust gekozen voor een meer laidback slappe rapstijl???

Dn!S schreef:

Ja daar heb je wel een punt. Maar het is toch niet alsof fifthy nooit een goed liedje gemaakt heeft? Dat gedoe met young buck is wel weer wat :s... Flauw gedoe.

RippedBone Dog
my gun go off is wel een zeer wreed nummer, maar de rest is redelijk matig.

''Rappers'' als 50 cent kan ik niet waarderen ik heb al zijn albums geluister GRODT is nog wel te doen maar de teksten van 50' zijn matig en dat word ook niet beter. Dit album heeft hij ook weer niks nieuws laten horen met nummers als i get money of Amusement Park voeg je helemaal niks toe matige tracks voor het grote tiener publiek. ik geef dit album tog nog 2 sterren voor de moeite.

avatar van Timo710
I get money vind ik nog wel okey eigenlijk, tis zeg maar dat je weet dat 50cent vaak bagger maakt, maar die track vind ik nou niet echt klote om te horen ofzo, en als iemand hem opzet zie je mij geen bezwaar maken, ik vind het namelijk best te doen .

avatar van Urbanoetang
En dit wanproduct moest het tegen Graduation opnemen

Kurtje schreef:

Nee dat vind ik ook zeker niet. In tegendeel zelfs. Het eerste album vond ik best goed te doen met als hoogtepunt het geweldige 21 questions. Ook zijn rap op Hate it or Love it vind ik super. Dat maakt het extra jammer als je ziet dat hij wel goede hiphop kan maken (of kon maken) maar er gewoon geen zin in heeft.

MICKJES
Heel slecht album van 50 cent zijn vorige albums konden er hier en daar nog wel mee door maar dit........

Dn!S schreef:

Of dat er dan invloed op hem word uitgewerkt. Dat er een Nate Dogg of The Game is die zegt nee het moet zus of zo.
Of iemand anders schreef daar zijn teksten, kan ook. Want flowen kan hij zeker.

Dat is natuurlijk ook goed mogelijk. Ik bemoei me nauwelijks met iets meer dan het topje van de hiphop ijsberg dus ik zou daar niets over kunnen zeggen.

Dn!S schreef:

Ja, ik begin ook steeds meer af te haken. Er zit zoveel meer in andere muziek....

Maar goed, dit album zal ik dus nooit beluisteren.

avatar van 'State Of Mind'
Echt grappig om te zien dat alle 50 cent albums op deze site lager dan een 3.0 scoren. haha dan blijkt maar weer dat het merendeel van de MuMe leden toch echt op inhoud beoordeelt.

avatar van j.b.b.l
Meer op skillz,check maar naar de Mobb Deep album.

Corpse Molestor
Wat een slechte plaat zeg,ongeloofelijk! Bovendien vind ik 50 een mega-loser,zo zeker zijn van je ding dat je er bijvoorbaat vanuitgaat dat jou plaat beter verkoopt dan die van Kan-Je-West. Ik moest ontzettend lachen toen ik hoorde dat dit niet het geval was......Ga je dan af als een gieter.........verdiende loon 50.