Typhoon - Tussen Licht en Lucht (2007)

Label: Top Notch

1. Tussen Licht & Lucht (1:15)
  2. Hotel Beschaving (3:08)
  3. Applaus (2:53)

14. Contact (2:39)
  15. Bommenwerper (2:09)
  16. Vlieger (4:00)
RedLightCityBoy
Vandaag was hij met Rico van Opgezwolle in club ambras; in a'dam.
Ze rockten echt wel het hele publiek.
Erg sterk live, echt top.

avatar van dusso
Deze cd Blijft heerlijk! Maar wanneer komt die nieuwe Typhoon dan? iemand? Kijk echt uit naar een nieuw album van hem.

RedLightCityBoy
Ik zou het niet weten, maar bij zijn optreden gister deed hij 1 nieuw nummer.
Ft. Rico & MuppetStuff, klonk erg goed.

avatar van Willemsb
Sodeknetter! Ik ben gisteren naar Definitie van Dopeheid #15 in Tilburg geweest en stiekem kwam ik alleen voor Ty. En dat half uur was het 1000000000% waard. Wat een fantastische ervaring om hem live mee te maken, zó goed is hij. Knaken, wat ging dat hard. Ik heb er gewoon geen woorden voor.

Super-rapper. Bouw 1 hut. Ik klim 1 ladder.

Willemsb schreef:

Super-rapper. Bouw 1 hut. Ik klim 1 ladder.

Was er gister ook die gast heeft ENERGIE!

avatar van Carolaah
Ah dat is goed om te horen..
Ik ga hem 7 november zien en ben zeer benieuwd hoe de nummers live tot hun recht komen!

Superbeertje
Hij laat je los gaan op alle nummers zelfs op tracks als 'Zo Niet Mij' & 'Sprokkeldagen'

avatar van Willemsb
Haha het allervetste was zijn laatste track: Brand Los. Dat is echt MADNESS in de pit. Dopejes zeg ik je.

rico-bballer
Als die drum n bass sample in komt, te hard!! Heb hem 2 keer gezien 2 keer gruwelijk.

avatar van 'State Of Mind'
Ik heb hem 1x gezien in December tilburg 013 dat was ook gruwelijk vet! Hij stak ook ver boven winne en opgezwolle uit qua performance hij kreeg echt iedereen mee te geniaal. Jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn

RedLightCityBoy
Je bedoeld eergister met Rico.

avatar van Carolaah
Whoa! Gister dan eindelijk maar toch ook live mogen aanhoren.. En echt, geweldig hoor! Super! En dan als verrassing Sticks er nog bij! Yeahea! Inderdaad gekte met die pits!

Laat die touwtjes vliegen van m'n vlieger!

Superbeertje
Live is Ty gewoon te dope, ben benieuwd naar zijn volgende kunstwerk.

avatar van R-onniej
Goed en degelijk album!
Ook live is Ty echt heel goed, hij straalt veel positieve energie uit.

Favoriete nummers: Hotel Beschaving, Applaus, Brand Los, Los Zand

gak
Dit is gewoon kunst! Ware kunst

avatar van MurryMusic
Vind hem toch wat minder geworden..

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben de laatste dagen weer helemaal in de ban van dit album, misschien wordt dit wel het eerste Nederlandstalige album dat ik met 5* ga beoordelen. Tekstueel vind ik het erg sterk en de stem van Typhoon ga ik nog steeds mooier vinden, ik hou van zijn articulatie. Daarnaast vind ik alle tracks goed en staan er zelfs een paar nummers op die ik helemaal 'het einde' vind. Wind Waait, Sprokkeldagen, Zo Niet Mij en Drieluik zijn daar de voorbeelden van daarnaast kan ik op Brand Los helemaal los gaan.

avatar van WeSSeL..
Aankomende zaterdag voor de 2e keer naar typhoon toe! Eerste keer was al geniaal, hopelijk kan hij het dit keer ook overbrengen. Ik heb hier eigenlijk geen twijfel over, ik heb er weer zin in!

avatar van TheLegacy
Tot vanavond dan maar want ik ga ook. Ik woon ook in Nijverdal maar ik heb geen idee wie je bent ;P Maar we delen een passie je knikt toont begrip maar je begrijpt het vast WEL

avatar van Kill_illuminati
Dit album is net een belevenis. Echt heel erg mooi, ik heb steeds meer zin in dit album.

avatar van Jurrien
Vandaag het ablum gekocht. Ik vind een kartonnen hoes altijd mooi en de cover is geweldig.

dion_odinot

jorisje123456

Brand Los was zijn eerste clip denk ik?

Er is ook een clip van een nummer dat niet op dit album staat maar ik kan me de titel niet dadelijk herinneren.

dion_odinot
jorisje123456 schreef:

oh, dat wist ik niet..

2e clip van het album dan!

jorisje123456 schreef:

Brand Los was zijn eerste clip denk ik?

Volgens mij was dat 'Vluchtgedrag'. Die clip zag ik nog voordat ik besefte dat dát Typhoon was.. Ik vond het echt een zeiklied en die rapper irritant vanwege z'n articulatie (lichtelijk overdreven)..
Later ontdekte ik Typhoon, en kwam ik er dus achter dat hij dezelfde jongen van dat nummer/die clip was.. ergens wel hilarisch, want ik vind dit album echt fenomenaal

Vind 'vluchtgedrag' nog steeds een sch€!tlied

Timothebizkit
dion_odinot schreef:

oh, dat wist ik niet..

2e clip van het album dan!

3e clip. Volle Maan was nummer 2

en de eerste dan? of was dat Brand Los?

Edit: Antwoord aan mezelf: Ja jongeman, dat was Brand Los.

avatar van Carolaah
Mijn post wordt compleet genegeerd?

Brand los is de eerste clip van dit album, maar volgens mij is 'vluchtgedrag' zijn eerste clip over het algemeen

avatar van Kill_illuminati
Carolaah schreef:
Mijn post wordt compleet genegeerd?

Ik was in ieder geval te lui om te reageren.

Het spijt ons

snif