gerre schreef:
'Never Let You Down!!' Geweldig nummer, en afsluiter van Werchter editie '06. Aaah, memories. (die nog geen 3 dagen oud zijn).
Ik zat me nét af te vragen..zouden die lui eigenlijk ook wel eens op festivals in Nederland of Belgie spelen?
Ik schaf nu nl. steeds meer cd's van ze aan (kende ook eerst alleen maar hun singles) en begin steeds enthousiaster over ze te raken. Ik was eigenlijk altijd meer van de rock, britpop, funk, indie, singer-songwriter, etc, maar begin nu wat meer synth/futurepop muziek te ontdekken en 't bevalt me supergoed.
Ik ben dus twee jaar geleden naar Rock Werchter geweest en had dus net voorjaar 2006 besloten om niet te gaan, omdat ik 't jaar daarvoor elke nacht verschrikkelijk slecht had geslapen en daar alleen maar brak op kon liggen hangen en zo. Ik had ook nogal last van mijn darmen door al het foute vette (maar wel akelig smakelijke) voedsel wat ik daar gegeten had. Plus dat ik 't veels te vol vond.
Maar nu ik dus lees dat Depeche Mode daar optrad heb ik eigenlijk spijt met alle haren op mijn hoofd(en danzij mijn lange rode krullende haar

zijn dat er nogal wat).
Ik hoop dat ze nog eens komen optreden op een festival, ik snap ook eerlijk gezegd niet dat ik niet eerder naar DM ben gaan luisteren....