Denzradio schreef:
Ik vind het wel mooi hoor dat je vanwege sympathie voor een band bijvoorkeur hoog inzet met je punten. (Al zou ik liever een andere manier van waardering zien)
Ikzelf laat me graag verassen door muziek, een nieuwe band met een leuke invals hoek bijvoorbeeld door een fris geluid of iets dergelijks.
Ik probeer zoveel mogelijk nieuwe platen tot mij te nemen.
En ja daar kom je dan weer Marillion tegen.
En ik zie dat het goed scored hier.
Niets fris Niets nieuws Niets wat eruit springt Niets wat sprankelt.
Niets verassends. Kortom helemaal niets.
Maar uit sympathie geeft men dan maar 5 punten.
Je punt is inmiddels meer dan duidelijk, je vind t helemaal niets, prima. Je snapt t niet helemaal, ook prima maar geen bullshit gaan lopen verkopen dat mensen die dit mooi vinden ingekakte bejaarden zijn en alleen maar bij Marillion blijven hangen uit sympathie voor "vroeger" en dat het verder helemaal Niets (dat woord moet volgens jou constant met hoofdletter) is.
Ik zie bij al jouw nieuwe ontdekkingen 5 sterren staan voor nieuwe platen van hippe bands als Korn en RHCP. Jaja... Nou zeker in t laatste geval als er een band al een jaar of 25 volledig is ingekakt. Maar vind jij t fris en fruitig, nogmaals ook dat is prima
Maar goed, we weten nu dat je de nieuwe Marillion kut vind en dat mag van harte en een paar andere vinden 'm geweldig, mag dat dan ook? Zullen we nu weer gewoon verder gaan met leven?