Arctic Monkeys - The Car (2022)

Label: Domino

1. There'd Better Be a Mirrorball (4:25)
  2. I Ain't Quite Where I Think I Am (3:11)
  3. Sculptures of Anything Goes (3:59)
  4. Jet Skis on the Moat (3:17)
  5. Body Paint (4:50)
  6. The Car (3:18)
  7. Big Ideas (3:57)
  8. Hello You (4:04)
  9. Mr. Schwartz (3:30)
  10. Perfect Sense (2:47)
avatar van otherfool
Bijna niet om aan te horen en door te komen, deze plaat van de Monkeys. Maar dat had ik bij hun vorige ook al. Het is allemaal zó saai en het dreint maar door, op een heel enkel uitzonderingetje na (Hello You). Turner als crooner trek ik gewoon echt niet, al het plezier lijkt uit deze in de dop fantastische band gezogen en moeilijk kijken doen we allemaal al genoeg zo op een gemiddelde dag. Nee, snel weer Whatever People Say opzetten en deze nieuwe mislukking heel, heel snel vergeten.

avatar van JVT
JVT
Absoluut topnummer. Dit zou er op deze The Car bovenuit steken IMO

avatar van davevr
Ik lees soms mensen die zeggen dat dit minder een gitaaralbum is.
Dat stoort mij wat, en die mensen spelen duidelijk geen gitaar.
Gitaar is meer dan 3 akkoorden en distortion op 11.
Bodypaint is echt een teringmoeilijk nummer merk ik en heeft 35 van die rare jazzakkoorden

Kan niet wachten op de nieuwe plaat als ik het nieuwe nummer hoor....