Eagles - Long Road Out of Eden (2007)

Rock / Country
Label: Lost Highway

1. No More Walks in the Wood (2:00)
  2. How Long (3:16)
  3. Busy Being Fabulous (4:20)
  4. What Do I Do with My Heart (3:54)
  5. Guilty of the Crime (3:43)
  6. I Don't Want to Hear Any More (4:21)
  7. Waiting in the Weeds (7:46)
  8. No More Cloudy Days (4:03)
  9. Fast Company (4:00)
  10. Do Something (5:12)
  11. You Are Not Alone (2:24)
  12. Long Road Out of Eden (10:17)
  13. I Dreamed There Was No War (1:37)
  14. Somebody (4:09)
  15. Frail Grasp on the Big Picture (5:46)
  16. Last Good Time in Town (7:07)
  17. I Love to Watch a Woman Dance (3:16)
  18. Business as Usual (5:31)
  19. Center of the Universe (3:42)
  20. It's Your World Now (4:22)
  21. Hole in the World * (4:17)
  22. Please Come Home for Christmas * (3:00)
avatar van ChrisX
Ik hoorde vanmiddag het album in de winkel en ik werd gelijk getroffen door het eerste nummer. Zou er al iemand een filmpje hebben gemaakt van de schade in Californie na de bosbranden daar en dit samen hebben gevoegd met dit nummer? Je zou ze haast kunnen verdenken van dat ze de branden hebben aangestoken

rudiger schreef:

De slechtste album van de Eagles is nog altijd beter dan de beste van Radiohead.
Ik kan nog wel een paar andere namen noemen . Ik heb "Long Road Out of Eden (2007)" nog niet beluisterd maar vol verwachting klopt mijn hart .

avatar van rudiger
Trouwens bij van Leest krijg je bij aankoop `n poster en `n soort lp cover ( waar de schijfjes in passen ) erbij .
Goede actie van van Leest .

avatar van ricardo
heb deze nog niet beluisterd is dit een beetje bruisend of is dit ook een tam (ik wil mijn zakken vullen) album van de eagles?

ricardo schreef:

het is een album met vanalles erop , country , ballads , rock .
gewoon orgineel kopen die hap , en genieten van dit nieuwe meesterwerk van de Eagles .

avatar van ricardo
Waarom origineel kopen? Er is zo veel muziek te koop wat ik beter vind dan The Eagles,daar steek ik liever mijn geld in dan in deze uitgekouwde band.Begrijp me niet verkeerd ik vind Eagles wel een goede band maar ben er al lang op uitgekeken.Eerst maar wat downloaden dus en als het echt top is als bijvoorbeeld het album hotel californié dan pas kopen die hap.

ricardo schreef:
Zo doe ik dat dus ook. Er zijn al een aantal albums waar ik vol verwachting op zat te wachten maar die mij na één of twee luisterbeurten zijn tegengevallen. Van "Long Road Out of Eden (2007)" heb ik hoge verwachtingen en hoop oprecht dat The Eagles hiermee een goed album op de markt brengen. Maar ik koop "Long Road Out of Eden (2007)" pas als de gedownloade nummers mij bevallen. Of ik wacht één, twee jaar met kopen want dan neem je "Long Road Out of Eden" voor circa € 10 mee .

Hans Brouwer schreef:
Precies hij kost nu waarschijnlijk wel 25 euro denk ik.

Prachtig album! geeft goede boodschap,, dikke 5!

ricardo schreef:
Precies hij kost nu waarschijnlijk wel 25 euro denk ik.

17,95

avatar van Bluebird
Ga je naar MediaMarkt dan leg je er op dit moment slechts E 9,99 voor neer. Gauw kopen dus want na een week kan die actie alweer voorbij zijn. Je bent toch niet gek?

De cd valt beslist niet tegen moet ik zeggen en gaat steeds lekkerder klinken naarmate je hem vaker draait. Favoriet blijft de titeltrack met de briljante solo van Joe Walsh. Verder fraaie sfeerballads en een enkel puntig rocknummer. 5 sterren.

avatar van ricardo
Ik heb hem vanmiddag zien liggen bij mediamarkt leeuwarden voor 11.99 euro in digipack.toch maar laten liggen eerst maar wat nummers downloaden,abraxas van santana lag er voor 4.99 euro dat is minder dan de helft van de prijs dan deze en een klassieker,daar stop ik liever mijn geld in.

Bluebird schreef:

helemaal correct Bluebird , de eerste keer klinkt hij al goed , en hoe vaker je hem beluistert des te beter het wordt.

EVANSHEWSON
rudiger schreef:

Bluebird en Rudiger, jullie maken een mens wel erg nieuwsgierig natuurlijk, ik vrees, als Eaglesfan dat ik jullie raad maar eens opvolg...

EVANSHEWSON schreef:

Ik vrees, als Eaglesfan dat ik jullie raad maar eens opvolg...
EVANSHEWSON, als Eaglesfan MOET je "Long Road Out of Eden (2007)" natuurlijk gewoon aanschaffen. In Belgie zijn er ook vast wel winkels te vinden waar je "Long Road Out of Eden (2007)" in een aanbieding kunt kopen .

je bent trouwens wel vroeg op!!

EVANSHEWSON
Ja Hans, ook goede morgen, ik ben AL op, jij misschien NOG op?
Ik vertrek subietekes naar Luik en Limburg, niet zo'n zware toer, ik start zo rond half zes, kort weekje, drie dagen, in Vlaanderen maken er nogal veel de brug (als een feestdag op een donderdag valt, zoals deze week allerheiligen, dan is de brugdag de vrije dag tussen die donderdag en het weekend, de dag die de brug slaat naar het weekend dus, ik verklaar maar even, omdat wij Vlamingen nu eenmaal voor veel dingen andere benamingen hebben dan jullie Nederlanders), dus dat is een leuke week.

Allez, ik ga deze Eagles zeker scoren, maar kijk dus wel wat uit voor de prijs, ik moet blijkbaar bij Mediamarkt langs!
En ik ben vroeg wakker om de reacties te bekijken van de Music Meter Mechelen Meetingers van afgelopen zaterdag, je hebt toch iets leuks gemist daar hoor!

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Bij de Fame zag ik hem gisteren voor 12,50 liggen... ik heb hem er ook maar laten liggen. Ons landelijke classic rock station heeft dit bandje bij mij een beetje kapot gemaakt.

avatar van Bluebird
De prijzen per MediaMarkt kunnen overigens iets verschillen heb ik gemerkt. In Arnhem althans kun je de Eagles nu voor nog geen 10 euro bekomen. Meteen Delicate Sound Of Thunder van PF meegenomen die ik zag liggen voor 12,99 euro. Magic -de nieuwe Springsteen- ook voor 10 euro. Oogjes open en je kunt nog aardig wat in je zak houden. Tijdens de releaseintroductie was P.U.L.S.E. en de nieuwste Gilmour DVD daar voor zo'n 15 euro te koop.

Nogmaals, deze cd luistert zeer aangenaam. Gewoon weer eens een kwaliteitsplaat met inhoud van een band die artistiek gezien misschien niet veel meer te melden heeft maar nog altijd zeer tot de verbeelding weet te spreken. Niet vanwege hun naam en reputatie maar juist weer deze uitgesproken uiteenlopende persoonlijkheden zelf die als groep een zeldzame magische chemie bezitten. Het gaat tenslotte om het resultaat en mijn verwachtingen zijn beslist uitgekomen. Gewoon kopen. 10 euro is het nog net waard,

avatar van rudiger
Wat `n nummer ; Waiting In The Weeds.
7.46 pure schoonheid .

avatar van Running On Empty
Zoals ik het nu kan beoordelen, een aantal juweeltjes en een aantal niemandalletjes. Misschien moet de plaat groeien dus ik geef hem nog even. Ik kreeg er wel een hele fraaie LP hoes bij.

avatar van Obiwan
Heerlijke Muziek !!!!. Super, dat die "oude knarren" toch het maar even weer doen. . Het is wel even wennen, maar als je de CD wat vaker hoort wordt hij inderdaad steeds mooier.

avatar van RoenHetZwoen

RoenHetZwoen schreef:

De Meest Essentiële Miskoop van het Jaar

Onzin natuurlijk, dit zijn gewoon de Eagles en als zodanig moet je er ook naar luisteren. Gladde en gepolijste muziek is dat altijd al geweest. Heden ten dage kan ik er nog steeds met veel plezier naar luisteren, de teksten gaan in ieder geval ergens over, zijn herkenbaar en zetten je soms nog aan het denken ook. Mee eens dat dit niet hun meestzeggende plaat is maar wel een zeer genietbare.

avatar van Marco van Lochem
Vrijdag van het internet geplukt, zaterdag gekocht en zondag 3 keer beluisterd en ik ben onder de indruk. Hij is niet te vergelijken met voorgaande Eagles albums. Wel met solo werk van Henley en Frey. De samenzang is (gelukkig) prominent aanwezig, vooral het eerste nummer "No more walk in the woods" is schitterend. Voor de rest zijn "Long road out of Eden", Being buse faboulus, "No more cloudy days" en "Last good time in town" prachtig. Het album zal zeker in mijn persoonlijke top 10 van 2007 eindigen, of het op één komt??? Denk het niet, er zijn namelijk veel meer prachtige platen verschenen dit jaar.

RoenHetZwoen schreef:

De Meest Essentiële Miskoop van het Jaar

en wat dacht je , laat ik het gemiddelde even omlaag halen van dit superalbum met jouw score van 1,5 .
ik heb in jaren niet zo`n goed album gehoord .
ik ga het even verhogen naar 5 sterren , de max

Obiwan schreef:

jij begrijpt het helemaal Cor .
ik denk dat dat komt omdat we even oud zijn en in dezelfde maand geboren zijn .

Marco van Lochem schreef:
......er zijn namelijk veel meer prachtige platen verschenen dit jaar.
zoals

HiLL schreef:
http://www.musicmeter.nl/album/66579 moet jou toch aanspreken?
Dan ga ik toch maar voor The Eagles als je het niet erg vind. Ik vrees dat metal niet zo aan mij is besteed . Ik heb trouwens vandaag met "Long Road Out of Eden (2007)" in mijn handen gestaan. Iets weerhield mij ervan dit nieuwe album van The Eagles te kopen

Hans Brouwer schreef:

De prijs?

avatar van ChrisX

quote: Nu, ik wist wel op voorhand dat deze plaat dé miskoop van het jaar zou zijn.

Leuk he, vooroordeel bevestigend schrijven. Als je toch al wist dat hij zo slecht zou zijn dan ga je je zuurverdiende geld daar toch niet aan uitgeven.

Ik was het ook niet van plan maar ik werd getroffen door het warme karakter van de muziek, de sterke songs en ja, voor 1 keer het warme bad van eens een keer makkelijke muziek tot me kunnen nemen.