D12 - D12 World (2004)

4. I'll Be Damned (4:24)
  5. Dude (Skit) (1:17)
  6. My Band (5:01)
  7. U R the One (4:22)
  8. 6 in the Morning (4:40)
  9. How Come (4:12)
  10. Leave Dat Boy Alone (5:25)
  11. Get My Gun (4:37)
  12. Bizarre (Skit) (1:24)
  13. Bitch (4:59)
  14. Steve's Coffee House (Skit) (0:54)

met Steve Berman

15. D12 World (3:13)
  16. 40 Oz. (4:05)
  17. Commercial Break (1:14)

met Young Zee

18. American Psycho II (3:46)

met B-Real

19. Bugz 97 (Skit) (1:07)

met Bugz

20. Good Die Young (5:58)
  21. Keep Talkin' (4:28)
  22. Barbershop * (4:23)
  23. Slow Your Roll * (4:25)
avatar van Reijersen
Een heel stuk minder als de voorloper. Erg ongeïnspireerd plaatje met veel te veel ongein. Soms nog iets aardigs, maar veelal irritant.

1,5 ster.

avatar van Yestsida
Deze opvolger van hun topalbum, Devil's Night, kent zowel hoogte- als dieptepunten.

Loyalty, Just Like U, 6 in the Morning, How Come(!), 40 Oz.(!), American Psycho II(!) en de Bugz-tribute Good Die Young behoren tot het summum van D12's World. American Psycho II ontstijgt het al zo geweldige eerste deel van hun debuutalbum. Just Like U, dat een solonummer is van Bizarre, is de grote positieve verrassing van de LP. Aangezien Bizarre het minste lid is van dit collectief had ik voorheen nooit verwacht dat hij met zo'n sterk nummer kon komen opdraven.

De rest is vrij middelmatig te noemen. De door Kanye West geproduceerde titeltrack is de minste track van dit geheel. Jammer, want Kanye behoort toch tot één van m'n favoriete producers allertijden.

Van mij hoeft er niet persee een derde album te komen nu dat Proof jammer genoeg vermoord is en Mr. Porter (Kon Artis) de groep verlaten heeft.