Britney Spears - Blackout (2007)

Pop / Dance
Label: Jive

1. Gimme More (4:11)
  2. Piece of Me (3:32)
  3. Radar (3:49)
  4. Break the Ice (3:16)
  5. Heaven on Earth (4:52)
  6. Get Naked (I Got a Plan) (4:45)
  7. Freakshow (2:55)
  8. Toy Soldier (3:22)
  9. Hot as Ice (3:16)
  10. Ooh Ooh Baby (3:28)
  11. Perfect Lover (3:02)
  12. Why Should I Be Sad (3:10)
  13. Outta This World * (3:44)
  14. Everybody * (3:18)
  15. Get Back * (3:51)
avatar van annepan101
Echt een gaaf album, maar ik vraag me af of ze na al die ellende nog eens gaat doorbreken. Laten we het hopen, want het is zonde van zo'n plaat als er niet lekker op wordt gedanst!

avatar van moedermaria91
Wat een lelijke hoes zeg..

avatar van Nickstbo
Ik he Radar gedownload als voorproefje

Nogal eentoning , niet ?
In ieder geval gemiddelde is hoog dus ik zal wel zien.
Wrs koop ik hem wel ma het is zo'n schaamte om een Britney cd te kopen

avatar van Ericos
Oke, vandaag heel het album beluisterd.
Hier komen de cijfers voor de tracks:

01. Gimme More => 5*
09. Hot as Ice => 4,5*
10. Ooh Ooh Baby => 4*
11. Perfect Lover => 2*
12. Why Should I Be Sad => 2,5*

Ik kom uit op een 3,25. Dat worden dus 3 sterren voor mij!
'Gimme More' en 'Hot As Ice' springen er voor mij echt uit.

avatar van AstroStart
Lekker albumpje hoor.

Alleen... Ben ik de enige die de oude versie van Hot as Ice (Cold as Fire) beter vindt? Ik vind de nieuwe versie lichtelijk vals en te overgeproduceerd.

SSS
moedermaria91 schreef:
Wat een lelijke hoes zeg..

Ooit een mooie Britney Spears gezien dan?

avatar van seanpuffy
na eerste keer beluisteren kreeg ik weer het britney gevoel die ik jaren geleden heb gehad. ik denk dat dit zelfs haar beste album allertijden ga worden. britney is beter dan ooit terug!!!

avatar van seanpuffy
waarom staat luv the hurt away ni op deze cd??? dat is zo een prachtig nummer met een prachtige stem van britney.

Ik hield eigenlijk nooit zo van Britney, ik vond haar stem altijd zo zeikerig klinken. Maar toen ik Gimme More hoorde, was ik verkocht. Ook past dit electro/dans-pop geluid past goed bij haar stem.

Gimme More: *5,0
Ooh Ooh Baby: *3,5
Perfect Lover: *4,0
Why Should I Be Sad?: *3,0

47.5 : 12 = 3.958333333 = 4

De tekst van Piece Of Me is ook erg goed! Maar ik hoop dat Britney ook echt achter die tekst staat..

En nog een vraagje! Voor de gene die haar "performance" op de VMA's hebben gezien, weet iemand hoe het liedje heet wat ze zeg maar voor Gimme More zong? Het bevat de tekst: If you looking for trouble, you came in the right place, if you looking for trouble, look right in my face.

avatar van Lukas
annepan101 schreef:

Ehhh... Jammer inderdaad dat Britney toch een beetje obscuur en underground blijft

Rickiee schreef:

Ooh Ooh Baby: *3,5
Perfect Lover: *4,0
Why Should I Be Sad?: *3,0

47.5 : 12 = 3.958333333 = 4

trouble van elvis presley..

Nickstbo schreef:
Ik he Radar gedownload als voorproefje

Nogal eentoning , niet ?
In ieder geval gemiddelde is hoog dus ik zal wel zien.
Wrs koop ik hem wel ma het is zo'n schaamte om een Britney cd te kopen
radar blijft wel in je kop hangen.. vind ik dan he.. zelfde als ooh ooh baby .. get naked doet em wel

avatar van annepan101
Wat een ontzettend gaaf album ! Ik kon gewoon niet stilzitten, elk nummer heeft een heerlijke beat.

avatar van -Kv
-Kv
Jammer van die achterlijke cover. Het album is tegen mijn verwacht in echt lekker. Toy Soldier heeft wel even een tijdje op repeat gestaan.

avatar van bennerd
Wauw, waanzinnig hoog gemiddelde zeg!

Eerlijk gezegd had ik gedacht dat er hier al een pak downstemmen op zouden staan, maar ik zie er maar 2

0,5
ik vind het allemaal maar niks ... die nep stem van haar al, lijkt een beetje op die computer stem van Paris Hilton .. En die omslag is ook te lellijk voor het daglicht. Ik vind Britney nog net zo nep als 3 jaar geleden .. 0,5*

boy1988m
'Blackout', het nieuwe album van Britney Spears, is door muziekkenners in Amerika goed ontvangen. Hoewel veel kranten hun licht nog over de nieuwe cd moeten laten schijnen, is op internet vooralsnog niet één slechte recensie te vinden.

The Times ziet met de komst van 'Blackout' zelfs reden voor een feestje schrijft de krant. "'Blackout' is een veel betere plaat dan het recente werk van haar generatiegenoten Justin Timberlake en Christina Aguilera." Als een lijstje zou worden afgevinkt met punten die een popliedje goed maken, zou hij ze allemaal aankruisen, vervolgt de criticus.

Kortom: Britney lijkt haar status als popprinses terug te verdienen

SHE IS BACK!!!!!!!!!!!!!!!

LOVE YOU BRITNEY.

Ik heb het vandaag al kunnen kopen bij de Free Record Shop en daar was ik erg blij mee aangezien het album pas op maandag uit komt (?). Het is een erg mooi album met allemaal zeer gave nummer.

Imagine.
In Nederland komen nieuwe albums altijd op vrijdag al uit tegenover de rest van de wereld volgens mij.

Ik heb eerst de oudeversie van het album geluisterd en daar vond ik niet zoveel aan. alleen Gimme More en Your... waren leuk. Deze vind ik tot nu toe geweldig Ik heb aleen de eerste 3 nrs nog maar gehoord en ik vind ze geweldig

avatar van Ericos
Stem verhoogt naar 3,5*! De nummers beginnen me steeds meer te bevallen. Was even wennen in het begin denk ik.

eazyfan
Kijk eens wie een nieuwe plaat uit heeft staat die rap-track over haar billen hier op?

avatar van Max Payne
It's Britney Bitch? nouw meteen hoog inzetten dus, ze danst ook nog steeds een beetje kreupel

Denk ook niet dat ouders hun jonge dochters van 11 jaar hier naar durven luisteren, btw waar is het Parental Advisary logo?

avatar van van elst
Max Payne schreef:

LEAVE BRITNEY ALOOOOOONE !!!! WAAAH !!!

avatar van Maximusic
Erg leuke plaat geworden , alleen Radar doet t m nog niet zo bij mij. verder bevallen de nummers me goed. Piece of Me, Break the Ice en Perfect Lover zijn op het moment mn favorieten.

Op naar de eerste plaats van de rotatielijst.

avatar van Nickstbo
Erjuist gekocht ,haar stem is wel hard bewerkt .
Ik ben benieuwd of ze het goed gaat doen .
In ieder geval , concurrentie heeft ze zeker en vast.
Kylie Minouge , Sugababes , Jennifer Lopez , allemaal popmeisjes die met een nieuw album staan te zwaaien.

Hele plaat geluisterd en erg onder de indruk van de hoge kwaliteit en luisterligging van de songs. Ze ligen allemaal goed in het gehoor en blijven allemaal wel erg hangen. Dit album blijft een lange tijd in mn playlist staan denk ik... nog langer dan dat van Justin denk ik en die draai ik al sinds de release

avatar van ewoutje17
vandaag het album gekocht
en het is echt een pareltje
vooral hot as ice, ooh ooh baby, gimme more en pieces of me blijven hangen!!!

wel slaat ze recht in het gezicht van de media en britneyhaters met pieces of me

go gog britney :d

avatar van catdog
Ben bezig met downloaden maar de eerste vier tracks klinken verassend goed .. ben benieuwd naar de rest !