Britney Spears - Blackout (2007)

Pop / Dance
Label: Jive

1. Gimme More (4:11)
  2. Piece of Me (3:32)
  3. Radar (3:49)
  4. Break the Ice (3:16)
  5. Heaven on Earth (4:52)
  6. Get Naked (I Got a Plan) (4:45)
  7. Freakshow (2:55)
  8. Toy Soldier (3:22)
  9. Hot as Ice (3:16)
  10. Ooh Ooh Baby (3:28)
  11. Perfect Lover (3:02)
  12. Why Should I Be Sad (3:10)
  13. Outta This World * (3:44)
  14. Everybody * (3:18)
  15. Get Back * (3:51)
avatar van *San*
Ja de recensie in de Telegraaf van vandaag, is wel erg negatief. Zo word Britney,Shitney genoemd. En zo zouden de producers erg veel hebben gekeken naar Timbaland , Nelly Furtado & Justin Timberlake.

Toch vind IK het een goed album.

avatar van musicman13
Nickstbo schreef:
Ik he Radar gedownload als voorproefje

Nogal eentoning , niet ?
In ieder geval gemiddelde is hoog dus ik zal wel zien.
Wrs koop ik hem wel ma het is zo'n schaamte om een Britney cd te kopen

waarom is het een schande? ze heeft domme dingen gedaan maar iedereen verdient toch een 2de kans. waarom zou je haar dan geen kans geven. het gaat toch om de muziek niet om wat ze in het verleden heeft gedaan!

boy1988m
SAN

De telegraaf kan wel zeggen dat het muziek te veel lijkt op die Justin en Nelly dat komt omdat het is geproduceerd door Danja en die werkt bijna altijd samen met timbaland en hij heeft ook aan de album van Justin en nelly gewerkt.

Ik heb de album via bol.com beteld en ik heb hem vrijdag gehad ik vind het album heel goed het is haar beste album ooit.

avatar van T37king
Eerste keer dat ik britney's album goed vind, ik vind het gewoon een B*tch, maar deze cd is oke

Ik had nooit gedacht dat de nieuwe Britney spears album zo goed kon zijn.
Mensen kunnen zoveel negatieve dingen over haar zeggen.
Maar deze album is gewoon helemaal toppie 4,5.

avatar van DanityKane
Geweldig album

Piece of me is egt een geweldig nummer

Go Britney !!!

ik citeer:
Britney Spears krijgt verrassend goede kritieken op haar nieuwe album Blackout. Volgens de Britse krant The Times is de cd zelfs beter dan het laatste werk van Justin Timberlake.

Wie heeft vandaag de pers gelezen? Ze stond op de voorpagina! En aan haar album was een uitgebreid stuk te lezen op de cultuurpagina! Er stond ook zon tekst "De enige manier waardoor britney spears de wereld kon shockeren, was door iets goeds te doen"

avatar van Maximusic
Hmm die heb ik dan helaas net gemist wel de Sp!ts en Metro maar daar kon niets over het nieuwe album vinden. Fijn dat er positief over geschreven word. Het album is wel verslavend .

avatar van Nickstbo
Jaja ik heb hem wel gekocht maar het is gewoon : Britney heeft zo'n imago van een tienermeisjesidool.
Al geluk bewijst dat funky album het tegendeel !

1,0
nou de mensen die zeggen dat ze teveel naar timbaland en justin timberlake geluisterd heeft moeten nog maar eens luisteren, dit komt geeneens in de buurt van het niveau van timbaland en timberlake (en christina aguilera en nelly furtado ook niet.. )

wat een ongelofelijk slecht album! haar stem helemaal vervormd.. neej ik kan het egt niet hoger dan een 1 geven.. en dan ben ik nog erg gul

avatar van luc011190
Ik begin wel een beetje Timbalandmoe te worden, maar hier haalt hij ook zijn norm wel (negatiever gezegd: hij herhaalt zijn tructje), dus met de beats zit het vaak wel weer snor. Piece of Me zit bv. fijn in elkaar.

Alleen heeft Timbaland niet meegewerkt aan dit album, maar z'n rechterhand, die er dus ook wel wat van kan. Maar ojee, Britney toch, wat een album! Kan goede pure popmuziek wel vaker waarderen (Robyn, Nelly Furtado, JT, Goldfrapp), maar dit slaat alles. Erg goed geproduceerd allemaal en gelukkig geen ballads! Favoriet zijn Get Naked, Piece Of Me en Hot As Ice.

avatar van Kirsten035
Ik vind t een erg leuk album, en vooral Get Naked vind ik echt geniaal.

Het album is best wel leuk. Veel beter dan haar vorige. Vind alleen Piece of Me niet zo goed. Get Naked en Toy Soldier vind ik het best!

stanzel
Een super album met als hoogtepunt Piece of Me.
Wat een geweldige tekst en ook dat refrein is super! Hier zit een grote hit + coole videoclip in..

Ik kom uit op 4*

Lost Highway
Uit pure nieuwschierigheid heb ik de eerste nummers maar eens beluisterd, om te besluiten dat het nog steeds dezelfde bagger is dan vroeger.
Een stem volgt niet; en als ik echt goede popmuziek wil horen luister ik wel naar Regina Spektor of bvb Vanessa Carlton.

avatar van Ericos
Ik verhoog mijn stem nu voor de 2e keer naar 4* !!!
Heerlijk album. Had ik nooit verwacht van Britney. Dit album zou je gewoon kunnen draaien in de clubs. Lekker dansbaar!

Hoogtepunten: Gimme More, Pieces Of Me, Break The Ice, Ooh Ooh Baby en Get Naked (I Got A Plan).

Dieptepunt: Freakshow

avatar van The Scientist
Ericos schreef:
Ik verhoog mijn stem nu voor de 2e keer naar 4* !!!

Na 1x staat ie ook al op 4 sterren hoor

Haha FLAUW!
Ik ging van 2,5* > 3,5* > 4* ..

avatar van Rammetje*
Wauw, echt een topcd! Echt niet verwacht, vooral niet na het zien van de hoes, want die hadden ze echt wel wat mooier mogen maken (en zwart haar staat 'r niet). Maargoed, ff over de muziek..

Lekkerste nummers zijn Gimme More, Piece Of Me, Break The Ice en Get Naked (super!!). Heerlijke dansnummers! Heaven On Earth is ook een lekker popnummer, maar ik herken Britney bijna niet meer.. Beetje een mix tussen Kylie Minogue (wat ik bij In The Zone ook al wel eens opmerkte) en Gwen Stefani.

Een 4!

avatar van Nickstbo
Freakshow is toch best een tof nummer ?
In "De Morgen" staat er :
"Best een aardige CD maar je hebt geen drang om hem opnieuw te beluisteren" 2 Sterren

Waarschijnlijk een spelletje onder de journalisten : breek de britney cd zo goed mogelijk af....

Tja, ik vind Freakshow ook een lekker nummer Zou niet weten waarom iemand het geen leuk nummer vind.

avatar van Beyoncéfan
Ik dacht dat het niks meer zou worden met Britney... maar dit
album doet mijn mening veranderen: dit soort dance-muziek past wel goed bij haar stem en ik vind dit haar beste album tot nu toe !!

Favoriete nummers: Freakshow, Piece of Me, Ooh Ooh Baby

mijn cijfer: 3,5 (voorlopig...)

avatar van catdog
Leuk cdtje .. Duidelijk Britney's beste..
Maar de nummers gaan bij mij wel erg snel vervelen hoor ..
De vocalen van Britney vallen ook wat tegen ..
Hetgeen dat deze CD heeft gered zijn de lekkere producties . (Vooral die van Danja)
Er zitten ook wel een paar uitschieters bij maar ook heel wat slappere tracks.
Dit is voor mij echt niet meer waard dan een 2.5* en ik vraag me af hoe mensen het in hun hoofd halen om een 5* te stemmen ?

Album Toppers:
01. Gimme More
02. Get Naked (I Got a Plan)
03. Freakshow

avatar van Ericos
Ik zal wel even sterren geven aan de tracks op de CD:

Gimme More: 5*

Ooh Ooh Baby : 3,0*
Perfect Lover : 4,0*
Why Should I Be Sad : 3,5*

avatar van Josje
gimme more vind ik steeds beter worden.

Had ik ook
Vond het niet zo'n goed singel eerst. ...
In ieder geval , knappe verzorgde productie

Ik had nooit gedacht ooit nog 's naar een compleet Britney Spears-album te luisteren, maar na wat positieve geluiden rondom deze plaat en de sterke single Gimme More was ik toch wel benieuwd.

Vooralsnog een erg sterke popplaat. Met name Toy Soldier is erg fijn, maar ook de rustige nummers kunnen er mee door. Het kauwgomballenwerk van de vroegere hits is er - gelukkig - niet meer bij: Britney is volwassen geworden.

Lars.
Gimme More: 4*