Britney Spears - Blackout (2007)

Pop / Dance
Label: Jive

1. Gimme More (4:11)
  2. Piece of Me (3:32)
  3. Radar (3:49)
  4. Break the Ice (3:16)
  5. Heaven on Earth (4:52)
  6. Get Naked (I Got a Plan) (4:45)
  7. Freakshow (2:55)
  8. Toy Soldier (3:22)
  9. Hot as Ice (3:16)
  10. Ooh Ooh Baby (3:28)
  11. Perfect Lover (3:02)
  12. Why Should I Be Sad (3:10)
  13. Outta This World * (3:44)
  14. Everybody * (3:18)
  15. Get Back * (3:51)
avatar van versluis17
'k heb 'm zelf en ik kan je vertellen dat ik er helemaal verliefd op ben!!!!!!!

GO BRITTTTTT!

dus een 5,0!;-)

avatar van freitzen
Dus...

avatar van Djarune
wel grappig dat dit het beste album is van haar

avatar van kaztor
Toch een beetje eng, een goed gewaardeerd Britney-album terwijl ze zelf de afgrond in duikelt...

En sneu ook, eigenlijk wel...

Een dikke 5! Ik vind dit veruit haar allerbeste album!
Ik heb ergens opgevangen dat haar stem gemixt zou zijn met een of andere onbekende zangers voor dit album.. maar dat maakt mij verder niet uit zolang alles netjes in elkaar zit
Alleen het nummer "Why Should I Be Sad" hadden ze beter weg kunnen laten (gezien dat een bonusnummer is, tel ik dit niet mee in de beoordeling).. De tracks "Everybody" en "Get Back" zijn niet aanwezig op mijn versie en ken ik dus niet..

avatar van Maximusic
da-dave-83 schreef:
Een dikke 5! Ik vind dit veruit haar allerbeste album!

Nouja dat beweert ene Henry Rollins die zegt dat ie dat weer van anderen gehoort heeft en noemt geen namen. Hij zegt dat er een "onbekende wat oudere zwarte R&B zangeres" haar nummers zingt en dat dat gemixt word met britneys stem. Britney maakt dan natuurlijk gebruik van achtergrond zang wat je ook duidelijk hoort, en de namen van die zangeressen staan gewoon in de boekjes.
Gewoon weer een spookverhaal om Britney zwart te maken

album met een zalig beatje!
mijn favoriet: radar!

Tescootje schreef:

een aanrader (Y) en ik ben er8er gekomen dat de muziek DANCE is en niet POP maar ze = nog een popprinses ( stond op de offi site van muziek amerika)

Toch zou ik dit zeker geen dance noemen...

Ik ken het album verder niet, maar met de singles heb ik geen problemen.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat het dance-pop is, maakt het nog geen dance.

E.Norton
Ben je nu ineens een dance specialist ofzo??

avatar van Tescootje
0,5
E.Norton schreef:
Ben je nu ineens een dance specialist ofzo??

nopes,,,ik reageer niet op me échte smaak zoveel: simple plan eerder en avril lavigne maar dance? euhh >.

Ik vind het eerlijk gezegd een goed album, lekker dansbaar...
Voor het eerst vind ik al haar nummers op een album mooi...

Get naked is my favorite!!

avatar van NewYorkCityLight
Ik moet zeggen dat ik de singles erg lekker vind. Ik kende Break The Ice zelfs nog voor Piece Of Me (ik vond het een leuke titel en zocht hem op op youtube) en ik was echt helemaal weg van Break The Ice! Ook de eerste single Gimme More vind ik goed... ik ga de rest ook maar eens beluisteren.

NewYorkCityLight schreef:

Ik kwam vandaag niet verder dan het nummer ''Toy Soldier'' misschien dat ik het nog hervat deze week. Het viel me erg mee, Radar kende ik trouwens ook al. Heaven On Earth was een redelijk nummer en Get Naked was heel goed!
Daarna kwamen twee mindere nummers (waarna ik ook gestopt ben): Freakshow en Toy Soldier.

avatar van ewoutje17
beluister dan maa rniet het laatste liedje
why should i be sad, de draak van het album
naar mijn mening toch, freakshow en toy soldier zijn liedjes die ej direct moet leuk vinden anders niet

avatar van NewYorkCityLight
Vind het toch geen goede CD. Na Get Naked, I Got A Plan stort het echt helemaal in en is er geen nummer meer dat ik leuk of ook maar een beetje leuk vind.

Favorieten zijn Break The Ice, Get Naked, Gimme More en Piece Of Me, waarvan ik de laatste van de 4 niet als favoriet heb aangeklikt.

avatar van Waste Management
Ik vind 'Blackout' wel een relax CD met Pop/Dance nummers, mijn favorieten zijn: Gimme More, Break The Ice, Radar en de bonustrack Get Back

Misterfool
mwa ben blijkbaar geen fan van britney spears. ik krijg vaker muziek toe gestuurt van mijn oud klasgenoten van de basisschool. sommigge muziek is goed(john legend,rainbow) sommige normaal(greenday) en sommige baggerslecht(rihanna). helaas helaas hoort deze zangeres en drama-queen bij de laatste groep

Berichten over het nieuwe album verplaatst naar Britney Spears
Tevens kinderachtige reactie verwijderd.

Zojuist bij de MTV European Awards hier de prijs voor beste album gekregen. Ze is wel weer helemaal terug dus:)

Dwangbuis
Bij al die awards voor Blackout denk ik spontaan: de marketingmallemolen doet z'n werk goed. Bovendien ligt dit totaal niet in mijn muzieksmaak - dit album toch maar een kans gegeven, puur uit nieuwsgierigheid. 't Is me uiteindelijk allemaal wat te veel van dat geprefabriceerd elektronisch gedoe. Bijna elk nummer hééft wel iets, daar niet van, maar dat 'iets' is voor mij even vaag als de gemiddelde gemoedstoestand van Amy Winehouse tegenwoordig. Enkel tijdens Gimme More kan ik in de sfeer van het nummer kruipen, bij de rest voel ik het dus amper.

Kosinski
Een van haar betere albums.
Je moet Britney dus nooit afschrijven.
"The Come Back Girl"
Mooie vrouw die even een "dipje" heeft gekend.
Het volgende album gaat nog beter scoren.

MJ_DA_MAN schreef:
Dat het dance-pop is, maakt het nog geen dance.

Als dit geen dance cd is, dan is Faithless ook geen dance muziek...

avatar van Gooce007
Voor een britney-album valt dit vrij goed mee.

Allemaal goed dansbaar, niets zoeken achter de lyrics. Das mss nog het beste, want veel heeft ze toch niet te vertellen é:)

avatar van MJ_DA_MAN
west schreef:

Als dit geen dance cd is, dan is Faithless ook geen dance muziek...
Wat jij wil.

avatar van NewYorkCityLight
Ik moet zeggen dat het meer aan het groeien is. Maar Heaven On Earth en Why Should I Be Sad? kan ik echt niet uitstaan!

NewYorkCityLight schreef:

Ik ben het met je eens, die zijn echt verschrikkelijk
Echte toppers zijn Gimme More en Break the Ice

avatar van Lovekellycl
Dit is waarschijnlijk het slechtste album dat ik ooit geluisterd heb, gelukkig is haar nieuwe album veel beter

avatar van Lovekellycl
Ik zal maar geen score geven aangezien ik geen 0 kan geven en geen enkel liedje mij kan bekoren, jammer..

Mijn favorieten zijn:

01. Break the Ice