menu

Overig / Algemeen / Sporttoto en -pools topic (centraal topic)

zoeken in:
avatar van Teunnis
El Jeugo de las Clasificaciones de la Vuelta a España - Etapa 2

Blij dat ik dit openingsweekend heb gemist en het houd bij, in straaljagersvaart, door de stream scrollen en een verslagje teruglezen. Meteen bij de start konden nieuwe kijkers kennismaken met de Spaanse manier van verslaggeving: doldwaze regisseurs en dronken cameramannen. Elk beslissend moment van de wedstrijd werd slecht in beeld gebracht. De cameraman vond het nodig om het asfalt te filmen en de regisseur zag vervolgens daarin een perfect shot tijdens de eerste ontsnappingspoging van La Vuelta. Daarin bleken onder andere Julius van den Berg en Jetse Bol te zitten. Duidelijk dat deze etappe draaide om de gimmick getiteld Alto de Amerongse. Ging Julius de Bergtrui pakken of waren de bollen voorbestemd aan Jetse. Hi ha ho. Het werd nauwelijks zichtbaar in beeld gebracht, maar we moeten de organisatie er maar op vertrouwen dat Julius van den Berg daadwerkelijk als eerste over de streep voor de bergpunten kwam. Daarna werd de kopgroep ingelopen, met name dankzij veel te fanatiek achtervolgingswerk van Alpecin-Deceuninck. De tussensprint op het breedste fietspad ter wereld, ergens op oud-vliegbasis Soesterberg, was ook nauwelijks te zien, maar ik was content om te zien dat Mads Pedersen er vol voor ging. Steff Cras viel op die plek en met een gebroken pols en elleboog is hij de eerste uitvaller van La Vuelta. Het was een ideetje om dit op te nemen als spelonderdeel, maar voelde wat nutteloos, want, tsja, wie zou hier nou Steff Cras hebben genoemd? Goed, we gingen naar de finish met het gehele peloton min één en het was Danny van Poppel die een indrukwekkende lead-out verzorgde voor Sam Bennett. Dat hebben we dit jaar vaker gezien en meestal bleef Van Poppel Bennett gewoon voor, omdat Sam er plots niks meer van kan. Maar miraculeus zijn de benen van Bennett teruggevonden en met een machtige sprint pakte hij de eerste individuele etappezege van deze Vuelta. Toppick Mads Pedersen werd tweede en Tim Merlier bleef steken op een derde plek, mede vanwege zijn in alle opzichten incapabele ploeg. De veelgekozen Ethan Hayter was nergens te bekennen.

Niemand heeft Bennett voor de groene trui, dus de meeste punten werden verdiend met Mads Pedersen (9) en Tim Merlier (8). Ook vijf punten voor Jetse Bol, hij ontving de prijs voor de strijdlust. Verdomme, ik had PEC nog uitgelachen om zijn keuze.

De stand in de pool ziet er na de tweede etappe als volgt uit:

1. PEC (14 punten)
2. Teunnis (9 punten)
3. AllemeMaglia's (8 punten)
3. yeahyeahyeah (8 punten)
5. Arno (0 punten)
5. El Ninjo (0 punten)
5. Justus18 (0 punten)
5. L_T_B (0 punten)
5. McSavah (0 punten)
5. Poek (0 punten)
5. Poles Apart (0 punten)
5. TheBunk (0 punten)

PEC heeft een prettige start dankzij Pedersen en Bol.

De derde etappe komt een andere keer. Gelukkig is er een rustdag. Iedereen is er aan toe na het slopende openingsweekend in Nederland

avatar van Teunnis
El Jeugo de las Clasificaciones de la Vuelta a España - Etapa 3

Nou, de derde etappe overtrof de tweede etappe volledig, in ontzettende nietsheid. Verder was het in alle opzichten een herhaling van zetten. Woods viel zo hard dat hij met een hersenschudding moest afstappen, de regie bracht weer alles volkomen kut in beeld en aan het eind won Sam Bennett de massaspurt. Ethan Hayter was weer nergens, Mads Pedersen werd opnieuw tweede. En Jumbo-Visma doet een gimmick van truitje wisselen. MIJN Jaarspelrenner Mike Teunissen moest speciaal daarvoor achterin het peloton eindigen, terwijl hij de beste sprinter van de ploeg is. Tegelijkertijd zien we Sam Bennett tweemaal winnen, dus weet je dat Mike Teunissen ook wel kans had gemaakt. Teunissen volgde de instructies desalniettemin keurig op met een 150e plek, waardoor nu Edoardo Affini La Roja mag dragen. Morgen zullen ze vast een mogelijke etappezege van Primož Roglič laten schieten om Sam Oomen in het rood te krijgen. Dit is dus wat je krijgt als een ploeg collectief de rest op een hoop rijdt. De laatste ploeg die opende met drie leiderstruien voor drie verschillende renners was US Postal. En Jumbo-Visma doet dit een paar weken na een Tour de France die ze helemaal kapot domineerden en ook nog eens een bijna volledig andere samenstelling. Ik moet vaker boodschappen doen bij de Jumbo, dan vlieg ik de volgende keer de Sloveense Alpen omhoog. Goed, laten we snel naar de punten gaan, dan kunnen we de afgelopen drie dagen snel achter ons laten.

Bennett is in dit spel alleen relevant als hij laatste wordt, voorlopig doet hij vooral het tegenovergestelde. Mads Pedersen kreeg opnieuw negen punten en Tim Merlier sprokkelde vijf punten, ondanks kettingproblemen.

De stand in de pool ziet er na de derde etappe als volgt uit:

1. PEC (23 punten)
2. Teunnis (18 punten)
3. AllemeMaglia's (13 punten)
3. yeahyeahyeah (13 punten)
5. Arno (0 punten)
5. El Ninjo (0 punten)
5. Justus18 (0 punten)
5. L_T_B (0 punten)
5. McSavah (0 punten)
5. Poek (0 punten)
5. Poles Apart (0 punten)
5. TheBunk (0 punten)

Hopelijk verovert Pedersen snel El Maillot Verde, zodat de top-2 echt wegloopt.

Vandaag was het dus een rustdag. Niet omdat de renners daar nu behoefte aan hebben, maar omdat de Ronde van Spanje zo graag in Nederland wilt starten. Ik hoop dat ze zich helemaal scheel hebben moeten betalen. Morgen gaat La Vuelta a España dan écht beginnen. De Roglič-kiezers mogen gaan hopen, een perfecte aankomst voor hem en La Roja is binnen handbereik. Zul je zien dat hij de benen moet stilhouden voor Sam Oomen, hahaha.

avatar van Teunnis
El Jeugo de las Clasificaciones de la Vuelta a España - Etapa 4

Dinsdag ging La Vuelta echt van start en wel in het wielerminnende Baskenland. Goed, in Nederland is de sport ook populair, maar Baskenland heeft wél de juiste geografie voor leuke Vuelta-etappes. Van deze etappe heb ik erg weinig gezien, maar het leek ook niet de meest enerverende rit te zijn geweest. In ieder geval wat leuke plaatjes, weinig verkeersmeubilair en eindelijk lossende renners op typische Vuelta-klimmetjes. Alsnog niet steil en/of lang genoeg om Mads Pedersen en Ethan Hayter te lossen. Maar de finish lag ook op een kleine helling, net genoeg voor Primož Roglič, specialist op dit gebied. Julian Alaphilippe zou normaal gesproken de enige zijn die met hem kan wedijveren op muurtjes zoals deze, maar die is duidelijk nog niet in vorm. Roglič veroverde met de zege automatisch ook La Roja. Sam Bennett bleef (helaas) net in El Maillot Verde. Ook El Maillot Blanco wijzigde niet van eigenaar, nog steeds staat Hayter nipt voor Pavel Sivakov en Remco Evenepoel. De drager van El Maillot Blanco de Puntos Azules veranderde wel: via de vluchtersgroep pakte Joan “Jan Bo” Bou de leiding in dat klassement.

Op papier was dit een sprintetappe. En dat was het eigenlijk ook wel, aangezien we met een peloton naar de eindstreep, zonder klimclassificatie, gingen. Zuur voor degenen die Roglič voor de bergtrui hebben - hoi mezelf! - maar prettig voor degenen die Mads “Joop Zoetemelk” Pedersen hebben - hoi mezelf! Twintig plus tien punten voor iedereen die Primož Roglič voor La Roja hebben. Jai Hindley sprokkelt in dat klassement nog net één punt. Datzelfde geldt voor Pavel Sivakov in het beloftenklassement. Mads Pedersen krijgt voor de derde keer op rij negen punten, terwijl Ethan Hayter zijn eerste punten (4) pakt. Overigens lijkt de strijd om El Farolillo Roja een gelopen en voor ons irrelevante strijd. Floris de Tier staat al heel dik laatste en is, achteraf bekeken, echt de perfecte kandidaat. Zal niet snel uitvallen, moet veel knechten, kan niet klimmen en - bovenal - werd last-minute opgetrommeld om in te vallen.

De stand in de pool ziet er na de vierde etappe als volgt uit:

1. PEC (63 punten)
2. yeahyeahyeah (43 punten)
3. Arno (34 punten)
3. El Ninjo (34 punten)
3. McSavah (34 punten)
3. Poek (34 punten)
7. Teunnis (27 punten)
8. AllemeMaglia's (13 punten)
9. L_T_B (5 punten)
10. Justus18 (4 punten)
10. Poles Apart (4 punten)
10. TheBunk (4 punten)

PEC gaat als een speer met Roglič, Pedersen en Bol. Ook eindelijk iedereen in de punten.

Eerder vandaag werd de vijfde etappe verreden. Ik kijk even of ik nog de energie heb om ook die te kijken, verwerken en verslaan.

avatar van Arno
Ben niet helemaal mee, wie of wat zijn PEC en allememaglia's?

avatar van Teunnis
Die hebben geen account op MusicMeter. Heb het idee van pooltje in drie groepen gedropt. Vanuit MusicMeter kwam de grootste respons, daarom gebruik ik dit als plek voor de verslagen en standen.

avatar van Arno
Teunnis schreef:
Die hebben geen account op MusicMeter. Heb het idee van pooltje in drie groepen gedropt. Vanuit MusicMeter kwam de grootste respons, daarom gebruik ik dit als plek voor de verslagen en standen.
Oké, duidelijk. Ik stelde me al voor dat het een random gegeneerde ploeg was, of een AI-voorspelling.

avatar van Teunnis
El Jeugo de las Clasificaciones de la Vuelta a España - Etapa 5

Vandaag een unicum: jullie krijgen mijn verslag zonder dat ik een seconde aan beelden heb gezien. Ik heb nu tijd in de bus/trein, maar de wifi is niet goed genoeg om de stream aan te slingeren. Op basis van de uitslagen verzin ik wel wat

De vijfde etappe was het peloton nog steeds in het schitterende Baskenland. Veel heuveltjes en een aankomst in Bilbao. Het stond nog net niet in de krant, maar heel het peloton wist dat Jumbo-Visma La Roja kwijt wilde. De gimmick was voorbij nu de Roglič de best geklasseerde renner van de ploeg was. Ze konden iemand vanuit de vlucht proberen de trui over te laten nemen, maar de knechten moeten hun krachten sparen. En dus werd er volop door zo ongeveer iedereen behalve Jumbo-Visma aangevallen. De aanloop was vlak en dus ontstond er een grote kopgroep met veel hardrijders. Toch zou het van de klimmers moeten komen, omdat er op minder dan twintig kilometer voor de streep nog een pittige klim stond te wachten. En dus sloten er nog wat betere klimmers aan zodra het parcours heuvelachtig werd. Onder andere de altijd teleurstellende Marc Soler. De kopman op papier van topploeg UAE Team Emirates en mijn kluns op Sportpools verloor in de vorige etappe al meteen een kwartier. En dus liet Jumbo-Visma hem maar gaan. Ondertussen in de kopgroep was het vooral de Monegask Victor Langellotti die indruk maakte in het heuvelgebied en genoeg punten pakte om ruimschoots aan de leiding te gaan in het bergklassement. Maar zodra de serieuze klimmen begonnen liet ook Marc Soler zich aan het voorfront zien. En op de laatste klim ging hij er solo van door. Het werd een spannende ontknoping, want het achtervolgende groepje was groot, met flink wat renners die in de afdaling en het laatste vlakke stuk hard door kunnen rijden, zoals Daryl Impey, Nikias Arndt en Fausto Masnada. Maar Soler had vandaag wonderbenen en bleef ze nipt voor. Zijn tweede Vueltazege, maar deze voelt waarschijnlijk nog zoeter dan de voorgaande, gezien de diepe teleurstelling van de dag ervoor. In het achtervolgende groepje reed ook Rudy Molard, die het er het best voorstond in het algemeen klassement. Hij werd daarmee de nieuwe drager van La Roja.

Opnieuw was dit een (discutabele) sprintetappe. Maar niet dat het veel uitmaakte, want over de punten kan ik heel kort zijn. Geen van de renners in de top-10 is ook maar ergens genoemd en alle truien zijn nu ook om de schouders van niet-gekozen renners.

De stand in de pool ziet er na de vijfde etappe als volgt uit:

1. PEC (63 punten)
2. yeahyeahyeah (43 punten)
3. Arno (34 punten)
3. El Ninjo (34 punten)
3. McSavah (34 punten)
3. Poek (34 punten)
7. Teunnis (27 punten)
8. AllemeMaglia's (13 punten)
9. L_T_B (5 punten)
10. Justus18 (4 punten)
10. Poles Apart (4 punten)
10. TheBunk (4 punten)

Zojuist is het peloton begonnen aan de eerste echt bergetappe. En de laatste in het Baskenland. Ik zie Marco Brenner en Mark Padun in de kopgroep. Dus, hup kopgroep!

avatar van Poek
Nog steeds de hort op, Teunnis?

avatar van Arno
Hou ons niet langer in spanning.

avatar van Teunnis
Ik zat met mijn hoofd in de wolken... euh, bergen werk bedoel ik. Ja, werk.

Ik ga aan een inhaalslag beginnen!

avatar van Teunnis
El Jeugo de las Clasificaciones de la Vuelta a España - Etapa 6

De reden dat het zo lang heeft geduurd, is omdat ik per se de zesde etappe uitgebreid wilde kijken, ondanks dat ik al volop gespoilerd ben. De rit leidde naar Pico Jano, een lekker lompe beklimming. Bovendien was het de hele dag hondenweer in Cantabrië. En precies dat, ga ik de gehele Vuelta gebruiken om mijn totaal de plank misslaande voorspellingen te verdedigen. Na een hoop loeiwarme dagen, ging het nu plots berekoud worden. Dat zorgt altijd voor verrassingen. Eén van die verrassingen kwam in de kopgroep terecht. Mark Padun rijdt al meer dan een jaar geen deuk in een bakje boter - wellicht dat de toestand van zijn thuisland hem niet in de koude kleren zitten - maar in deze etappe waren plots de superbenen terug. Helaas voor hem verloor hij enorm veel tijd in de laatste kletsnatte afdaling en daardoor was zijn voorsprong op het peloton bij aanvang van de slotklim simpelweg te klein om mee te dingen voor de etappezege. Mede vanwege die situatie werd er in het peloton niet doorgereden en dus zagen wat renners van tweede rang de kans schoon om in de aanval te gaan. Eén van hen was Jay Vine, 's werelds beste Zwifter. Daarachter zagen we in de grijze miezerregen een interessant schouwspel. Eerst wat speldenprikjes en vervolgens een stoïcijnse Remco Evenepoel die als een dieseltrein het tempo voorop bepaalde. Eén voor één haakte er wagonnetjes af: Mikel Landa, Richard Carapaz, Simon Yates, Primož Roglič. Alleen Enric Mas bleef in zijn wiel. Maar verrassend genoeg kwamen ze nauwelijks dichterbij Jay Vine, die ondertussen Mark Padun was gepasseerd en alleen aan de leiding ging. Door het slechte weer zagen we het niet, maar Vine kwam als eerste over de streep. Een zege voor VIne, een zege (alweer eens) voor Alpecin-Fenix en een zege voor Zwift. Evenpoel en Mas completeerden het podium. Daarachter hield eigenlijk alleen Juan Ayuso de schade goed beperkt.

Verrassend weinig renners echt vol in de punten. Mede doordat Remco Evenepoel enkel is gekozen voor El Maillot Blanco. Juan Ayuso scoorde nog de meeste etappepunten voor degenen die hem in het bergklassement hebben (en ik had hem dus wel voor La Roja moeten kiezen). Primož Roglič scoort ook nog veel etappepunten, doordat hij de sprint van het achtervolgingsgroepje (uiteraard) won. De enige truipunten gaan naar Remco Evenepoel, maar wel dus alleen voor het wit, want niemand - ik herhaal het maar nog eens - echt helemaal niemand Remco Evenepoel voor de eindzege heeft gespeeld.

De stand in de pool ziet er na de zesde etappe als volgt uit:

1. PEC (69 punten)
2. Poek (55 punten)
2. yeahyeahyeah (55 punten)
4. El Ninjo (50 punten)
5. McSavah (47 punten)
6. Arno (40 punten)
7. Teunnis (35 punten)
8. AllemeMaglia's (22 punten)
9. L_T_B (8 punten)
10. TheBunk (5 punten)
11. Justus18 (4 punten)
11. Poles Apart (4 punten)

Poek stijgt flink, dankzij zijn vertrouwen in Roglič en Evenepoel.

avatar van Teunnis
El Jeugo de las Clasificaciones de la Vuelta a España - Etapa 7

De zevende etappe sla ik over wat betreft het terugkijken. Een vlakke aanloop, één lange klim halfweg, en dan tientallen kilometer op een plateau blijven. Nee, daar sta ik niet op te wachten. Toch nog wat interessante momentjes, zo te lezen. Het spande er continu om of de kopgroep het ging halen of dat het een pelotonspurt zou worden. Uiteindelijk bleven de koplopers, mede vanwege een stevige meewind, voorop. Fred Wright zou het klusje wel even klaren. Zo dacht niet alleen ik, maar ook Fredje zelf. Overschatting zorgde ervoor dat hij véél te vroeg aanging en geklopt werd door de veel meer ervaren Jesus Herrada. In het peloton erachter won Sam Bennett de sprint om de ereplaatsen, wat hem weer belangrijke punten opleverde voor de strijd om El Maillot Verde.

Weinig punten dit keer. Twee punten voor de negende plek van Mads Pedersen en vijf punten voor El Maillot Blanco van Remco Evenepoel.

De stand in de pool ziet er na de zevende etappe als volgt uit:

1. PEC (71 punten)
2. Poek (60 punten)
3. El Ninjo (55 punten)
3. yeahyeahyeah (55 punten)
5. McSavah (47 punten)
6. Arno (40 punten)
7. Teunnis (37 punten)
8. AllemeMaglia's (27 punten)
9. L_T_B (8 punten)
10. TheBunk (5 punten)
11. Justus18 (4 punten)
11. Poles Apart (4 punten)

avatar van Justus18
Terwijl de fietsers nog fietsen en de tennissers nog tennissen gaan de voetballers ook al voetballen. Dit is natuurlijk om op de agenda ruimte te scheppen voor het Grote Zandbaktoernooi later dit najaar.



Maar eerst is het tijd voor de Grote CL-poel. Doen jullie (weer) mee dumb_helicopter, El Ninjo, Gretz, herman, jeroentjuhh, johan de witt, johannesA, jordidj1, laxus11, luigifort, Teunnis,
vigil en Nicolage Rico?
Ook anderen zijn van harte welkom evenals de vrienden op MovieMeter. Om in de stand en weekuitslag opgenomen te worden mag je niet meer dan 2 rondes gemist hebben.

Het programma:

Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan
Celtic FC - Real Madrid
RB Leipzig - Shaktar Donetsk
Sevilla - Manchester City
Paris Saint-Germain - Juventus
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool
Atletico Madrid - FC Porto
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen
Internazionale - Bayern München
FC Barcelona - Viktoria Plzen
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille

avatar van vigil
Potver, is t alweer zover?

Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-3
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 2-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 0-2
Celtic FC - Real Madrid 1-3
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-1
Sevilla - Manchester City 0-3
Paris Saint-Germain - Juventus 2-0
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 3-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 4-1
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 1-2

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 1-1
Atletico Madrid - FC Porto 1-1
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 2-1
Internazionale - Bayern München 1-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 3-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 4-0

avatar van herman
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 1-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 3-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 2-1
Celtic FC - Real Madrid 0-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 5-0
Sevilla - Manchester City 1-3
Paris Saint-Germain - Juventus 3-0
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 4-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 1-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 2-2

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 2-0
Atletico Madrid - FC Porto 1-0
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 1-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 4-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-1

avatar van laxus11
Het programma:

Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-1
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 4-1

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-1
Celtic FC - Real Madrid 0-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-0
Sevilla - Manchester City 0-3
Paris Saint-Germain - Juventus 2-2
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 4-2

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 5-2
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 2-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 1-1
Atletico Madrid - FC Porto 2-1
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 0-0
FC Barcelona - Viktoria Plzen 6-1
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 1-0

avatar van jordidj1
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 1-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 2-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 0-2
Celtic FC - Real Madrid 0-3
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 3-0
Sevilla - Manchester City 0-4
Paris Saint-Germain - Juventus 2-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 3-1

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 3-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 2-2

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 1-2
Atletico Madrid - FC Porto 1-1
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 0-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 3-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 3-1

avatar van ForWhomThePeteTolls
Mijn oog ziet het verboden woord op MuMe! Ik ben meteen enthousiast en vul het lijstje in!

Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 1-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 3-1

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-1
Celtic FC - Real Madrid 0-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 3-0
Sevilla - Manchester City 1-3
Paris Saint-Germain - Juventus 3-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 4-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 2-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 2-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 2-5
Atletico Madrid - FC Porto 1-0
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-3
Internazionale - Bayern München 1-3
FC Barcelona - Viktoria Plzen 6-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-0

avatar van jeroentjuhh
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 3-1

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 0-1
Celtic FC - Real Madrid 0-3
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 1-2
Sevilla - Manchester City 0-3
Paris Saint-Germain - Juventus 2-0
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 3-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 3-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 2-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 1-1
Atletico Madrid - FC Porto 1-0
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 2-2
Internazionale - Bayern München 1-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 5-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-0

avatar van johan de witt
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 2-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-1
Celtic FC - Real Madrid 1-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-0
Sevilla - Manchester City 0-2
Paris Saint-Germain - Juventus 2-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 2-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 2-1
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 1-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 1-2
Atletico Madrid - FC Porto 1-1
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-2
Internazionale - Bayern München 1-3
FC Barcelona - Viktoria Plzen 3-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-1

avatar van El Ninjo
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 1-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 3-1

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-1
Celtic FC - Real Madrid 0-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-2
Sevilla - Manchester City 0-3
Paris Saint-Germain - Juventus 3-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 2-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 2-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 1-2

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 2-1
Atletico Madrid - FC Porto 1-0
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 1-3
FC Barcelona - Viktoria Plzen 4-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 3-1

avatar van dumb_helicopter
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-3
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 3-1

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-1
Celtic FC - Real Madrid 1-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-1
Sevilla - Manchester City 0-4
Paris Saint-Germain - Juventus 2-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 3-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 3-2
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 1-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 1-3
Atletico Madrid - FC Porto 1-1
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 2-1
Internazionale - Bayern München 0-3
FC Barcelona - Viktoria Plzen 4-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-1

avatar van Justus18
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 1-1
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 2-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 0-2
Celtic FC - Real Madrid 0-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-1
Sevilla - Manchester City 0-2
Paris Saint-Germain - Juventus 1-0
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 4-0

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 3-2
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 2-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 0-0
Atletico Madrid - FC Porto 1-0
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 2-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 3-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 1-1

avatar van Gretz
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 2-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-1
Celtic FC - Real Madrid 1-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-0
Sevilla - Manchester City 0-3
Paris Saint-Germain - Juventus 4-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 3-1

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 3-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 1-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 0-0
Atletico Madrid - FC Porto 1-0
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 2-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 3-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-1

avatar van Justus18

Dat duurt wel erg lang.

En een laatste reminder voor johannesA, luigifort, en Teunnis.

avatar van Gretz
Justus18 schreef:
(quote)

Dat duurt wel erg lang.

Reminder aan mezelf om het niet te vergeten

avatar van luigifort
Dinsdag 6 september 18:45 uur
Dinamo Zagreb - Chelsea 0-2
Bor. Dortmund - FC Kopenhagen 2-0

Dinsdag 6 september 21:00 uur
RB Salzburg - AC Milan 1-2
Celtic FC - Real Madrid 1-2
RB Leipzig - Shaktar Donetsk 2-0
Sevilla - Manchester City 0-2
Paris Saint-Germain - Juventus 2-1
Benfica Lisbon - Maccabi Haifa 2-1

Woensdag 7 september 18:45 uur
Ajax - Rangers FC 2-0
Eintracht Frankfurt - Sporting Portugal 1-1

Woensdag 7 september 21:00 uur
Napoli - Liverpool 0-1
Atletico Madrid - FC Porto 1-1
Club Brugge - Bayer 04 Leverkusen 1-1
Internazionale - Bayern München 2-2
FC Barcelona - Viktoria Plzen 3-0
Tottenham Hotspur - Olympique Marseille 2-1

avatar van Justus18
De eerste wedstrijden zijn gespeeld, het spreadsheet is opnieuw ingericht en de uitslagen zijn bekend (mocht iemand een foutje ontdekken, nu of later dit jaar, laat me dit even weten). Er is ook een eerste rondewinnaar en dat is debutant El Ninjo, hier ook op voetbalpoelgebied geen onbekende. Hij wordt op het podium geflankeerd door The Oceanic Six (fka Ajax&Litmanen1) en Zandadder.

Ronde 1
01 El Ninjo 91
02 The Oceanic Six 87
03 Zandadder 86
04 jeroentjuhh 85
05 david bohm 84
06 TheBunk 82
07 j0enne 81
08 dumb_helicopter 80
09 ForWhomThePeteTolls 79
10 Finisterra 77
11 herman 76
12 vigil 75
12 jordidj1 75
12 Joy4ever 75
12 happie 75
12 johan de witt 75
17 Nicolage Rico 74
18 martijn011 73
19 stinissen 71
19 laxus11 71
21 Gretz 69
22 Serpicos 67
23 luigifort 65
24 Apollinisch 64
25 Justus18 54
26 mjk87 53

Rondewinnaars
Ronde 1: El Ninjo (91)

avatar van Justus18
Volgende week gaan we direct door met ronde 2. De speeldata van de wedstrijden van de Engelse en Schotse clubs zijn onder voorbehoud.

Het programma

Dinsdag 13 september 18:45 uur
Viktoria Plzen - Internazionale
Sporting Portugal - Tottenham Hotspur

Dinsdag 13 september 21:00 uur
Liverpool - Ajax
Rangers FC - Napoli
FC Porto - Club Brugge
Bayer 04 Leverkusen - Atletico Madrid
Bayern München - FC Barcelona
Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt

Woensdag 13 september 18:45 uur
AC Milan - Dinamo Zagreb
Shaktar Donetsk - Celtic FC

Woensdag 13 september 21:00 uur
Chelsea - RB Salzburg
Real Madrid - RB Leipzig
Manchester City - Bor. Dortmund
FC Kopenhagen - Sevilla
Juventus - Benfica Lisbon
Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain

avatar van jordidj1
Dinsdag 13 september 18:45 uur
Viktoria Plzen - Internazionale 0-2
Sporting Portugal - Tottenham Hotspur 0-3

Dinsdag 13 september 21:00 uur
Liverpool - Ajax 0-2
Rangers FC - Napoli 0-3
FC Porto - Club Brugge 3-1
Bayer 04 Leverkusen - Atletico Madrid 0-3
Bayern München - FC Barcelona 0-2
Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt 2-0

Woensdag 13 september 18:45 uur
AC Milan - Dinamo Zagreb 3-1
Shaktar Donetsk - Celtic FC 2-0

Woensdag 13 september 21:00 uur
Chelsea - RB Salzburg 4-1
Real Madrid - RB Leipzig 3-0
Manchester City - Bor. Dortmund 3-0
FC Kopenhagen - Sevilla 0-2
Juventus - Benfica Lisbon 3-1
Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain 0-4

Gast
geplaatst: vandaag om 12:38 uur

geplaatst: vandaag om 12:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.