menu

Hier kun je zien welke berichten TheodeBruin1972 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Dream Theater - Images and Words (1992)

5,0
Een van de belangrijkste progressieve metal albums aller tijden; a dramatic turn of events is in tijden weer een van de betere, maar dit is mijn fab droom theater album!

IQ - The Road of Bones (2014)

5,0
Wàt een topplaat is dit geworden; het laatste decennium worden we steevast iedere 5 jaar getrakteerd op een album. In 2004 het beeldschone "Dark Matter", 5 jaar daarna het prachtige "Frequency" en nu komt IQ met het uitmuntende "The Road Of Bones".

Alles klopt aan dit album; naar mijn mening beschikt IQ misschien wel over de beste zanger in het progrock genre. Je loopt met Peter Nicholls mee tijdens de reis en de betovering is daar... top gewoonweg!

Indien er meer dan 5 sterren te vergeven waren had ik die ook gegeven - tot de max, hupsakee!!! Wellicht wel dé release van het jaar qua progressieve rock.

Phil Collins - The Singles (2016)

Tsja... the man who killed Genesis in the artistic way.... Vraag is of er na de eerdere remastersessies van Phil's soloalbums (best te pruimen overigens) nog met smart gewacht is op deze comp(l)i(c/l)atie.

Begrijp me niet verkeerd als ik de eerste zin neerschrijf, maar is het niet tijd dat ome Phil dit soort overbodige centenklopperij achter zich laat en zich eens laat gelden met écht nieuw werk? Ik verkies het laatste.....