menu

Hier kun je zien welke berichten 3dwardVan3 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Bastard Sugar - Outside (2015)

3,5
Outside van Bastard Sugar is uitgebracht door Lowriders Recordings. Lowriders is een samenwerking van Bass Lovers, welke niet in stijlen of hypes denken, maar die gewoon van beats en bass houden (www.lowridersrecordings.com). Bastard Sugar past wat dat betreft prima binnen deze gedachte. In de hedendaagse dance industry is Bastard Sugar een a-typisch persoon, met een stevige baard, grove bril en Wander als voornaam. Wat Bastard Sugar in huis heeft is eigenlijk direct op het eerste nummer - Moose Ends - te horen, veel bass en beats afgewisseld met iets wat lijkt op lopend water. Het nummer combineert techno met ambient en is voor mij echt top!
Op de site van Lowriders wordt de muziek van Bastard getypeerd als "Organic, Natural Sounds are contrasted, and more often even combined with digital sounds". Weg met de Nike Air Max schoentjes, op naar de geitenwollen sokken. Dit is echt supervet!

Blair French - Through the Blinds (2016)

2,0
Blair French kreeg in 2012 onder de naam Dial.81bekendheid met de soundtrack van de film Detropia. Onder de naam Blair French komt hij nu met het album Through the Blinds op het Nederlandse label Delsin. Het album klinkt enigszins als een soundtrack, met sombere enigszins ambient klinkende nummers. Het beluisteren is voor mij als een ervaring waarin ik steeds afwacht tot er echt iets gaat gebeuren: tot het losbarst. Het wachten wordt in die zin niet beloond, het blijft allemaal klinken als een intro naar meer. De muzikaliteit van het album is wel hoog en veelzijdig en vaker beluisteren kan resulteren in meer waardering.