Mumford & Sons - Sigh No More (2009)

Mumford & Sons - Sigh No More (2009)
625 stemmen | gemiddelde 3,95
mijn stem:
Folk
Label: Island
  1. Sigh No More (3:27)
  2. The Cave (3:38)
  3. Winter Winds (3:39)
  4. Roll Away Your Stone (4:23)
  5. White Blank Page (4:14)
  6. I Gave You All (4:20)
  7. Little Lion Man (4:07)
  8. Timshel (2:53)
  9. Thistle & Weeds (4:49)
  10. Awake My Soul (4:15)
  11. Dust Bowl Dance (4:43)
  12. After the Storm (4:07)

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 20:51 uur
Pffft... Animal Collective is zooo 2009...

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 21:17 uur
KampF schreef:
Pitchfork vindt het niks dus ik ook niet.

Je eigen mening heb je op Marktplaats gezet?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 5:18 uur
Na dit album echt een kans gegeven te hebben, geef ik pitchfork volledig gelijk. Het album wordt gewoon slechter als je er vaker naar luistert. voor de mensen die meerdere euro's aan dit album willen spenderen:

Pitchfork: Album Reviews: Mumford & Sons: Sigh No More

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 12:02 uur
Ja maar Pitchfork is gewoon bull shit.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 12:27 uur
Clarkque schreef:

Pitchfork: Album Reviews: Mumford & Sons: Sigh No More

Je hoeft het niet nog eens te posten, was al eerder gedaan.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 17:01 uur
Tja, Pitchfork.. Je kan ook op Metacritic kijken, maar uiteindelijk zitten de beste recensenten die je je kan wensen aan de zijkanten van je hoofd.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 18:50 uur
Insignificance schreef:

Bril-jant! _O^ ^O^

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 20:41 uur
Oooh, het is juist dat ik deze CD echt duizend keer na elkaar kan luisteren en hem nog niet zat word!
Niks slechter naarmate ik hem vaker draai!
Love it!

herman
(moderator)
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 12:40 uur
Bericht over Vampire Weekend-cover verplaatst naar Mumford & Sons

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 19:20 uur
Heerlijke muziek , verveelt geen moment.
Blijvertje.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 7:21 uur
Ik lees bij verschillende mensen, dat het album na een tijdje een beetje gaat vervelen, of dat het allemaal een beetje hetzelfde gaat zijn, ikzelf heb ik hier geen last van, en ik draai het album nog best vaak ook, Awake My Soul is toch ook gewoon een geweldig liedje, waarbij ik keer op keer verliefd wordt op Mumford&Sons

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 21:00 uur
tja, je top 10 zegt waarschijnlijk voldoende over waarom je dit een geweldig album blijft vinden...

bij mij heeft het zoiets van: instant gratification & satisfaction! en dat blijft meestal niet lang hangen....

bon, het is allemaal niet slecht maar qua doorleefdheid en puurheid komen ze nog niet tot aan de enkels van fleet foxes.

hetzelfde gevoel heb ik trouwens bij dat andere snoepje van de week: local natives

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 21:23 uur
haha het is mijn smaak toch, daar kan ik niets aan doen, en tja ik zou zo nog een top 10 kunnen samenstellen met andere bands, maarja ik kon er maar 10 kiezen, maar ik blijf erbij dat ik Mumford en co zeer sterk vind, ik zou wel is willen weten wat voor groepen jij in jou top 10 zou hebben staan

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 22:23 uur
och, ooit had ik hier een top 10 staan. maar, er is zoveel moois te ontdekken dat ik me niet kan beperken top 10 plaatjes.

talk talk, talking heads, sonic youth, autechre, aphex twin, liars, alva noto, elbow, kyuss, labradford, mount eerie, the beatles, nina simone, linda perhacs, elliott smith, kraftwerk, pink floyd, nine inch nails, slowdive, spiritualized, arab strap, love, jens lekman, scott walker, fennesz, tim buckley,...

zijn nog maar de bekendsten die me zo voor de geest komen. te veel om op te noemen dus

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 20:49 uur
4 sterren voor dit juweeltje!

niet ingelogd

34.675 gebruikers | 190.077 albums | 176.774 artiesten | 2.259.679 berichten | 1.413.904 stemmen