625 stemmen | gemiddelde 3,95
Island
Sigh No More (3:27)
The Cave (3:38)
Winter Winds (3:39)
Roll Away Your Stone (4:23)
White Blank Page (4:14)
Awake My Soul (4:15)
Dust Bowl Dance (4:43)
After the Storm (4:07)
totale tijdsduur: 48:35totale tijdsduur: 48:35
[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 20:51 uurPffft... Animal Collective is zooo 2009...
[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 21:17 uurKampF schreef:
Pitchfork vindt het niks dus ik ook niet.
Je eigen mening heb je op Marktplaats gezet?
[permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 5:18 uur
[permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 12:02 uurJa maar Pitchfork is gewoon bull shit.
[permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 12:27 uur
Je hoeft het niet nog eens te posten, was al eerder gedaan.
[permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 17:01 uurTja, Pitchfork.. Je kan ook op
Metacritic kijken, maar uiteindelijk zitten de beste recensenten die je je kan wensen aan de zijkanten van je hoofd.
[permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 20:41 uurOooh, het is juist dat ik deze CD echt duizend keer na elkaar kan luisteren en hem nog niet zat word!
Niks slechter naarmate ik hem vaker draai!
Love it!
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 12:40 uur
[permalink] geplaatst op 8 maart 2010, 19:20 uurHeerlijke muziek , verveelt geen moment.
Blijvertje.
[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 7:21 uurIk lees bij verschillende mensen, dat het album na een tijdje een beetje gaat vervelen, of dat het allemaal een beetje hetzelfde gaat zijn, ikzelf heb ik hier geen last van, en ik draai het album nog best vaak ook, Awake My Soul is toch ook gewoon een geweldig liedje, waarbij ik keer op keer verliefd wordt op Mumford&Sons
[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 21:00 uurtja, je top 10 zegt waarschijnlijk voldoende over waarom je dit een geweldig album blijft vinden...
bij mij heeft het zoiets van: instant gratification & satisfaction! en dat blijft meestal niet lang hangen....
bon, het is allemaal niet slecht maar qua doorleefdheid en puurheid komen ze nog niet tot aan de enkels van fleet foxes.
hetzelfde gevoel heb ik trouwens bij dat andere snoepje van de week: local natives
[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 21:23 uurhaha het is mijn smaak toch, daar kan ik niets aan doen, en tja ik zou zo nog een top 10 kunnen samenstellen met andere bands, maarja ik kon er maar 10 kiezen, maar ik blijf erbij dat ik Mumford en co zeer sterk vind, ik zou wel is willen weten wat voor groepen jij in jou top 10 zou hebben staan
[permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 22:23 uuroch, ooit had ik hier een top 10 staan. maar, er is zoveel moois te ontdekken dat ik me niet kan beperken top 10 plaatjes.
talk talk, talking heads, sonic youth, autechre, aphex twin, liars, alva noto, elbow, kyuss, labradford, mount eerie, the beatles, nina simone, linda perhacs, elliott smith, kraftwerk, pink floyd, nine inch nails, slowdive, spiritualized, arab strap, love, jens lekman, scott walker, fennesz, tim buckley,...
zijn nog maar de bekendsten die me zo voor de geest komen. te veel om op te noemen dus
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 20:49 uur4 sterren voor dit juweeltje!