Madonna - Hard Candy (2008)

Pop / R&B

7. Incredible (6:19)
  8. Beat Goes On (4:26)

met Kanye West

9. Dance 2Night (5:03)
  10. Spanish Lesson (3:37)
  11. Devil Wouldn't Recognize You (5:08)
  12. Voices (3:39)
  13. Ring My Bell * (3:54)
  14. 4 Minutes [Junkie XL Remix Edit] * (4:37)

met Justin Timberlake en Timbaland

15. Give It 2 Me [Paul Oakenfold Edit] * (4:59)
  16. 4 Minutes [Tracy Young House Edit] * (3:33)

met Justin Timberlake en Timbaland

17. 4 Minutes [Rebirth Remix Edit] * (3:42)

met Justin Timberlake en Timbaland

18. 4 Minutes [Tracy Young Mixshow] * (6:19)

met Justin Timberlake en Timbaland

19. 4 Minutes [Peter Saves New York] * (10:52)

avatar van tnf
tnf
Het hele laatste stuk van dit topic kan zó bij de 'memorabele quotes' in het forum. T'is dat het kopiëren en plakken van al die posts zo'n gedoe is.

Thunder
Ach, het is gewoon een principeel mannetje en nu hij Madonna vaarwel heeft gezegd kan hij eindelijk eens naar fatsoenlijke muziek gaan luisteren van oprechte muzikanten.

avatar van tnf
tnf
Nu alleen nog een andere naam.

(Ontopic:) Ik ben recentelijk in een woktent met zo'n driekwart van het album geconfronteerd. --> Uit mezelf die liedjes uitproberen leek me na '4 Minutes' niet bijster aantrekkelijk. Dan besteed ik m'n tijd liever aan een album waarbij m'n voorgevoel wat beter is. Maar o.k., als het zo op je afgevuurd wordt ga je er toch serieus naar proberen te luisteren.

Voor wie een grafhekel heeft aan deze cd: Het betrof hier Tony's Wok Away in Tilburg.

Er zit een enkele betere bij, wat nu de nieuwe single blijkt te zijn (= track 3). Ook dit is echter niet iets wat ik uit mezelf op zou zetten (de vocalen zitten me wat in de weg), maar in een instrumentale versie zou ik het waarschijnlijk best o.k. vinden. Door de overige tracks werd mijn eetlust echter niet erg bevorderd.

Voor zover ik het na één luisterbeurt kan beoordelen: Het andere spul wat ik gehoord heb klinkt iets minder populistisch dan 4 Minutes, maar blijft toch iets heel berekends houden. Daar staat Madonna weliswaar om bekend, maar het menselijk aspect lijkt in haar muziek nooit verder weg geweest dan nu. Er mist een ziel en dat maakt het 'leeg'. Iets wat helaas wel vaker een gevolg is van extreme professionaliteit.

avatar van coldwarkids
dat dit album zo hoge stemmen krijg,
weg met die Madonna, hupla in de vuilnisbak ermee

En je hebt het helemaal gehoord?

herman schreef:
En je hebt het helemaal gehoord?

Ja, jij ja!

avatar van Waste Management

WernerGSF
Waste Management schreef:
Moeilijke mensen, pfff.

coldwarkids is nog maar een jongetje hoor

Gsus
4 Minutes is echt zoooooo'n leuk nummer man ik hou echt van ze!!!

Zo.

Waste Management schreef:
Moeilijke mensen, pfff.

Ja ze moet inderdaad haar eigen ding doen, er zijn meerdere mensen die 0,5 hebben gegeven en ik vind het ook niks en dat vinden jullie kinderachtig, maarja als ze door had gegaan met het oude werk, da had ik 2 sterren bij gegeven maarja sorry jongens dat ik jullie mooie meid moet afkraken... dat doet ze toch echt zelf...

0,5
tnf schreef:
Nu alleen nog een andere naam.

Dat gaat nog een probleem worden denk ik!! Deze naam wil ik in ieder geval niet houden, doet me teveel denken aan die lelijke feeks!!!

Ik denk dat ik maar een nieuwe account ga aanmaken en zo fijn met een schone lei ga beginnen

avatar van Thunderball
Celine Dion en Barbra Streisand doen het ook alleen voor het geld, hoor! Dus kijk uit wat voor naam je kiest!

avatar van MJ_DA_MAN
Mariah Carey ook, dus ik denk dat je nog een aantal vijfjes moet gaan verlagen naar een halfje!

avatar van Hans Brouwer
hard candy schreef:
Evanshewson weet wel hoe je zoiets moet doen . Hij is tenslotte een nieuw leven begonnen als vader nogwat .

Maar Hard Candy waarom zou je eigenlijk een ander account aanmaken . Dat Madonna een lelijke feeks is.... dat kun je niet serieus menen .

Als ik je een tip mag geven: dat concert moet je gewoon mijden. Over een jaar koop je de concertregistratie van de Hard Candy tour op dvd voor € 10 bij de MediaMarkt

toch wel heel lekker dat give it 2 me

avatar van kaztor
coldwarkids schreef:

weg met die Madonna, hupla in de vuilnisbak ermee

Wat een enorm flauwe reactie, zeg...
En zooo kortzichtig...

hard candy schreef:
WTF...ze heeft een deal gesloten met een of andere oplichtersite die concertkaartjes verkoopt voor 700 a 100 euro om nog meer geld te verdienen. Ze is de eerste artiest die dat doet! Heb het ineens helemaal gehad met haar! Wat een arrogante trut! Al die jaren heb ik gedacht dat ze een echte artieste was maar nu ben ik er eindelijk achter wat voor een achterbakse teef het is! Tot ziens Mandonna!!!

Oh mijn God....

Mandonna nog wel...

Nou ga je zeker richting Linkin Park?

aERodynamIC schreef:
Tel daar de hele discussie hier voorafgaand bij op en we hebben geloof ik de grap van het jaar te pakken.

avatar van musicman13
E=MC² is veel beter!! maar de beats zijn wel heel goed! en ik kan de nummers wel aanhoren in vergelijking met haar vorige walging !

hard candy schreef:

nog even wat zinnisg zeggen over de muziek aub, of moet je het nog beluisteren?;)

Joy schreef:

Ehm, blader eens een paar pagina's terug zou ik zeggen: hij heeft er genoeg over gezegd. Beloof me nadat je dat gedaan hebt niet spontaan in lachen uit te barsten.

musicman13 schreef:

En wat heeft dat album van doen met dit album? Zo lust ik er nog wel een paar.

Joy
done, ik moest idd lachen

Je zult maar zo hard van je geloof afvallen in zo'n korte tijd

avatar van Arrie
kaztor schreef:

Nou ga je zeker richting Linkin Park?

Aan zijn stemmen te zien gaat ie nu richting Celine Dion... alsof die het niet voor het geld doet.
Hij gaat er wel op achteruit qua muzieksmaak moet ik zeggen...

avatar van PaulieWalnuts
Paar leuke Neptunes beats, voor de rest wel erg simpel en Madonna kan gewoon niet zingen.

Thunder
Quote TNF: Er mist een ziel en dat maakt het 'leeg'. Iets wat helaas wel vaker een gevolg is van extreme professionaliteit.

Helemaal mee eens, en als er iets is wat ik niet kan verdragen is het wel op commercie gerichte zielloze muziek. Ik verlaag mijn stem naar anderhalf.

PaulieWalnuts schreef:

sjee eg waar?

om maar ff een open deur volledig uit de scharnieren te trappen

Mayne
Dit is zijn mening over een album, deze hoeft niet per se revolutionair te zijn? Alsof jij van elk commentaar een heel manifest maakt.

avatar van PaulieWalnuts
Joy schreef:

sjee eg waar?

om maar ff een open deur volledig uit de scharnieren te trappen

Ze zingt gewoon erg saai en slecht op dit album, ik denk niet dat je dat kunt ontkennen.

Mayne
Dat doet hij ook niet. Is het druiloor-uur vandaag op MuMe ofzo?

Joy
madonna heeft nog nooit fatsoenlijk gezongen, omdat ze nu eenmaal niet kan zingen

geef nie, ook bij haar is het de som der delen die haar popi maakt, en daar is niets mis mee

heel volksstammen die niet kunnen zingen en toch mateloos populair zijn