The Game - LAX (2008)

Label: Geffen

1. Intro (1:21)

met DMX

2. LAX Files (3:59)
  3. State of Emergency (3:38)

met Ice Cube

4. Bulletproof Diaries (4:52)

met Raekwon

5. My Life (5:20)

met Lil' Wayne

6. Money (5:13)
  7. Cali Sunshine (4:33)

met Bilal

8. Ya Heard (4:04)

met Ludacris

9. Hard Liquor (Interlude) (1:50)

met Jelly Roll en Nas

10. House of Pain (4:32)
  11. Gentleman's Affair (3:39)

met Ne-Yo

12. Let Us Live (4:39)

met Chrisette Michele

13. Touchdown (3:59)

met Raheem DeVaughn

14. Angel (4:28)

met Common

15. Never Can Say Goodbye (4:40)

met LaToiya Williams

16. Dope Boys (4:00)

met Travis Barker

17. Game's Pain (4:21)

met Keyshia Cole

18. Letter to the King (5:45)

met Nas

19. Outro (1:28)

met DMX

20. Ain't Fuckin' with You * (3:37)
  21. Big Dreams * (4:49)
  22. Camera Phone * (4:29)

met Ne-Yo

23. Nice * (4:40)

met Newz

24. Spanglish * (4:15)
avatar van MJ_DA_MAN
The Game zegt het, ik citeer het alleen maar.

avatar van No Surrender
Heb nu ook Letter to the King, State of Emergency. Straks rustug luisteren.=)

MJ_DA_MAN schreef:
Twee berichten verder, en ik moet het alweer gaan herhalen.

Laat maar zitten.

Op dit moment zijn Letter to the King, Ya Heard, Angel en Bulletproof Diaries gelekt. Binnen een paar uur zal heel het album wel op internet te vinden te zijn.

Ik luister echter nog niks, de cd van Ice Cube is nog te vers bij mij

Edit:

NielsJ, je mag geen links posten van albumstracks!!

oh haha wist ik niet dan laat ik de rest maar zitten

Delete je post dan

avatar van Rhythm & Poetry
Angel is wel een erg dope track en dat zeg ik niet alleen omdat een van mijn favoriete rappers meedoet op dat nummer. Sterker nog ik vind de manier waarop The Game flowt ijzersterk. Lekker beat ook, het maakt me opnieuw nog net wat benieuwder naar het album dan dat ik al was. Letter To The King is ook een lekker nummer. Misschien een wat standaard beat voor Hi-Tek maar hij klinkt wel weer erg lekker.

avatar van No Surrender
Letter to the King is al een favo. denk een Isley Brothers sample... of niet. Klinkt wel beetje. Ya Heard is kut, en State of Emergency is erg dope.

avatar van 'State Of Mind'
zijn er al tracks gelekt?
HOEREEJ! hahahah:P

edit;
op hiphopupdate staan er nog geen

Letter to the King

My Life

helft van de album.

0k thnx dan zal ik maar eens op naam gaan zoeken

avatar van Game
Ze zijn wel clean. Het beste moet nog komen natuurlijk. Ik heb trouwens nog niks geluisterd...

avatar van No Surrender
Ik wel, niks is echt slecht behalve Ya Heard. De rest boven gemiddeld of heel erg goed.

avatar van Game
Wel beetje vreemd, LAX is langzaam aan het lekken alleen de tracklist is eigenlijk nog niet goed.

State of Emergency is echt vet!

avatar van No Surrender
De beat van Ya Heard is heel slecht, zou meer iets zijn voor Lil Wayne.

ofniet wat een verrote beat zeg, snap niet dat game die wel vet vind

'State Of Mind' schreef:
ofniet wat een verrote beat zeg, snap niet dat game die wel vet vind

Natuurlijk zit Ludacris erachter Wel zeer teleurstellend van Nottz

''Letter To The King'' is in ieder geval zwaar relaxed (h) evenals ''Angel''

avatar van 'State Of Mind'
De CLEAN is nu helemaal gelekt.

avatar van 'State Of Mind'
Ik vind alle producties goed behalve die twee Nottz producties ''Ya Heard'' & ''Cali Sunshine'' echt zonde.

avatar van 'State Of Mind'
Game laat zich op elk album weer van een andere kant zien, dit album is dus ook weer even wennen. Eerste luisterbeurt zit er op en ben zeer positief alle tracks zijn dope behalve ''Ya Heard'' & ''Cali Sunshine'' door de productie die me totaal niet ligt. Dit album is wel een stuk serieuzer dan zijn voorgangers.

Het is geen ''The Documentary'' en ook geen ''The Doctor's Advocate'' eigenlijk zijn de 3 niet met elkaar te vergelijken. In ieder geval veel beter dan ''The Doctor's Advocate'' en net geen ''The Documentary'', doordat ik een track als de titelsong ''The Documentary'' mis, daar klopte voor mij alles aan.

Stem zal waarschijnlijk rond de 4.0 gaan liggen, overall geweldig album met veel variatie. Dit is mijn eerste indruk, volledig oordeel kan ik natuurlijk niet geven na één luisterbeurt van de clean-version.

avatar van MJ_DA_MAN
En zie ik nou dat de gehele tracklist klopt? Dan neem ik bij dezen mijn woorden terug.

Wel raar overigens, dat The Game het eerst keihard ontkent op de radio. Maar goed, hij zal zijn redenen wel hebben, Prodigy deed het een paar jaar geleden ook bij Blood Money. Ik wacht nog even op de ''dirty''.

avatar van Game
Ik ga ook nog ff wachten met luisteren, ik heb wel op andere forums gecheckt en daar waren ze er zeer tevreden. Ze vonden het even wennen, maar wel dope.

Het schijnt trouwens dat hij in Duitsland al op de 22e uitkomt, misschien ook hier in Nederland dan? Even uitzoeken.

bol.com 27 augustus.

Freerecordshop & Van Leest: 22 augustus

Toch 3 dagen eerder

avatar van Boy
Boy
Wat een rukbeat heeft Ya Heard..lijkt wel alsof mn computer vastloopt

avatar van MJ_DA_MAN
Wat doet Raekwon eigenlijk op deze plaat? Dat ie zich bezig houdt met OB4CL deel twee, of op zijn minst wat info rondom dat album geeft aan zijn fans i.p.v. te rappen op een plaat waar ie niks te zoeken heeft.

avatar van 'State Of Mind'
Ondanks dat de beat van Cali Sunshine me niet zo aanspreekt, heeft ie wel een goede sample.

MJ_DA_MAN schreef:
Wat doet Raekwon eigenlijk op deze plaat?

Hij en The Game zijn goede vrienden. Komt omdat hij eindeloos respect heeft voor Wu-Tang en wat ze hebben bereikt. Je kan Raekwon ook zien in de video van Game's Pain. Ze wilden al langer samenwerken, en op dit album doen ze het eindelijk.

Waarom zou hij niks te zoeken hebben op deze plaat? Dan zou je ook bij Common, Bilal en Nas vraagtekens kunnen zetten.

Sowieso werken er veel old skool artiesten met The Game. Wat voorbeelden zijn KRS-One, Big Daddy Kane en Kool G Rap. En natuurlijk Ice Cube.

Dat zie je bij andere artiesten toch niet zo vaak, of wel? Serieus, je moet je wat beter verdiepen in The Game want die gast heeft superveel love voor de oude hiphop. Dat kun je ook in zijn muziek horen. En niet alleen z'n albums, maar ook z'n mixtapes.