Soulja Boy - iSouljaBoyTellem (2008)

Label: Interscope

1. I'm Bout tha Stax (Intro) (3:20)
  2. Bird Walk (3:33)
  3. Turn My Swag On (3:26)
  4. Gucci Bandana (3:56)

met Gucci Mane en Shawty Lo

5. Eazy (3:22)
  6. Kiss Me Thru the Phone (3:13)

met Sammie

7. Booty Got Swag (Donk Part 2) (3:06)
  8. Rubber Bands (4:14)
  9. Hey You There (3:52)
  10. Yamaha Mama (4:38)

met Sean Kingston

11. Wit' My Yums On (3:28)
  12. Go 'Head (3:41)

met Juney Boomdata

13. Shoppin' Spree (4:46)

met Gucci Mane en Yo Gotti

14. Soulja Boy Tell 'Em (3:31)
  15. Whoop Rico (4:06)

met Show Stoppas

16. I Pray (Outro) (5:48)
  17. Twerk Fest * (3:39)
Album serieus geluisterd. En serieus weggegooid

avatar van MJ_DA_MAN
Hier moet je dan ook niet serieus naar luisteren, daar is de muziek ook niet voor bedoeld. Doe je toch ook niet bij bijv. een Def Rhymz-plaat?

Ik neem elk album serieus. Behalve idd die van Def Rhymz
Maar deze soldaat neemt zichzelf geloof ik echt serieus. Dus neem ik zijn albums ook serieus. En daar komen dan serieuze woedeaanvallen van.

Album serieus geluisterd. En serieus weggegooid

Heb je de CD serieus gekocht?

Nee serieus gedownload
Ik verspil daar geen rooie cent aan

avatar van misorabi
Oh zo weg gooien, ik zag hem bij de media markt staan voor maar 17 euro!!!!

Ik neem elk album serieus. Behalve idd die van Def Rhymz
Dan beïnvloed de man jou precies zoals hij wil en heb je het ''concept'' niet begrepen.

avatar van JLjuju
Ik denk niet dat de beste man wil veroorzaken dat ie niet meer veilig over straat kan lopen in angst dat ie word neegeknalt...

Maar driekwart van heel America vind dit geweldig, slim van die gast dus.

avatar van Opschuiven
0,5
is er een cd met een lager rating op mm?

JLjuju schreef:
Waarom maakt iedereen zich zo druk om deze gast? Ik kan er werkelijk niet bij. Al sinds dat hiphop een beetje populair is lopen er van dit soort figuren rond, en nu opeens worden we kwaad en maken we ons druk om deze boy. Waarom, vraag ik me dan af? Overigens schetst het gemiddelde weer goed hoeveel meelopers, haatstemmers e.d. er zijn en daardoor kan ik het grootste deel van de stemmers dan ook niet serieus nemen gezien het gewoon niet subjectief is.

Het is zeker objectief.

avatar van MJ_DA_MAN
Objectief muziek beoordelen is volgens mij niet mogelijk . Ik bedoel natuurlijk dat het vaak weinig te maken heeft met een eigen mening maar die van een ander, ook wel bekend als kuddegedrag.

0,5
MJ, heb je dit album echt in bezit?

Game schreef:
MJ, heb je dit album echt in bezit?
In die map staat alles wat ik origineel en niet origineel heb. Maar nee, heb hem helaas (nog) niet origineel .

avatar van Ilyasse15
Dit is wel erg slecht, zelfs voor Soulja Boy . 1.5*

avatar van L_T_B
Berichten verplaatst naar T.I.

En héél wat offtopic- en haatberichten verwijderd. Misschien moeten jullie eens albums gaan bespreken die jullie wél leuk vinden...

Edit: Nog het een en ander verwijderd.

0,5
Het album heeft in de eerste week 'maar' 45.000 verkocht.

Platina net als z'n vorige zal ie al niet worden. Hopelijk zijn we nu af van deze clown. Het schijnt trouwens dat hij deze week is beroofd in zijn eigen huis.

avatar van Jorge-E
Game schreef:
Het album heeft in de eerste week 'maar' 45.000 verkocht.

Bedankt om ons op de hoogte te houden van het goede nieuws.

avatar van Samsidesalad
ik snap niet echt waarom je dingen gaat luisteren waarbij je bij voorbaat al weet dat het slechte muziek is.

avatar van MAS
MAS
Een gemiddelde van 0.70 is eigenlijk nog te hoog voor de domste persoon die er in de HipHop scene rond loopt. Laatst beweerde die weer dat Nas hiphop dood heeft gemaakt door zijn cd Hiphop is Dead. Ook vond hij dat hij daardoor artiesten minder geld konden verdienen. Eerder vertelde deze idioot al dat ze de slavendrijvers dankbaar moesten zijn omdat ze anders niet rondliepen in de US met zoveel geld en juwelen.

avatar van nega
MJ_DA_MAN schreef:

Of Youssef & Kamal

avatar van oruiz
jeetje ik rol van de ene verbazing in de andere. toevallig keek ik net bij dit album http://www.musicmeter.nl/album/80301 , en daarna gelijk bij deze. Twee uitzonderlijke gemiddeldes

avatar van TheFunkyM
1,0
Dit gemiddelde zeg!

Ik heb hem vandaag gedownload omdat ik na de 0,7 erg benieuwd was hoe slecht dit album zou zijn!

Nou moet ik zeggen dat hij echt heel kinderlijk rapt, als het Nederlands had geklonken was dit echt super slecht geweest..
De beats zijn erg over de top en klinken ook erg goedkoop...
Toch denk ik wanneer dit een club komt, best lekker is.

Ik geef dit album geen 0,5 maar 2, omdat wanneer je in de auto naar een feest of wat dan ook gaat, je toch wel in de stemming kan komen..

lilwaynesteven93
Nou dan ben ik dus de enige die dit album goed vind.

Ik vind de beats op dit album echt vet gewoon. Ik vind hem ook gewoon een goede stem hebben.

Ik luister gewoon hiphop, zoals the game, 50 cent, T.I., Lil Wayne, Young Jeezy enz.

Waarom vind niemand dit een goed album?

Neem bijv. Kiss me thru the phone het gaat natuurlijk qua tekst nergens over, maar het klinkt toch wel erg lekker.

0,5
Kiss Me Thru The Phone is dan ook het enigste nummer wat dan nog wel gaat. De rest is gewoon bagger.

En waarom dat is kun je wel een beetje opmaken aan de overige 4 pagina's vol met opmerkingen.

lilwaynesteven93
Maar ik vind dat het toch wel een hoger punt moet krijgen dan het gemiddelde van nu een 0,82.

avatar van nega
waarom?

avatar van JLjuju
Zoals jullie misschien merken is lilwaynesteven93 iemand (no offense hoor, kan het mis hebben) die niet echt iets weet van de underground of old skool of hardcore rap scene. Vandaar dat hij, zoals velen, de mainstream/commerciele rap hardstikke goed vind.

avatar van MJ_DA_MAN
Waarom meteen associëren met underground/old skool; dat heeft toch niks met Soulja Boy te maken?

lilwaynesteven93 schreef:

De mensen die vooral naar commerciële hip-hop luisteren zijn in de minderheid op mume, vandaar dat enorme lage gemmidelde. Ook krijg je hier dikke respect als je dit een 0,5 geeft en het helemaal afzaagt