Eddie schreef:
In navolging van de discussie bij Nevermind heb ik deze weer eens opgezet. Dat viel me wel even vies tegen zeg. Sommige dingen moeten denk ik mijn herinnering blijven. Ik vind dit echt een erg zwakke plaat. Zonder de glasheldere productie van Nevermind vind ik er helemaal niks aan en stoor ik me mateloos aan de zwakke zang van Kurt Cobain en de simpelheid van de liedjes (wat ik op Nevermind juist één van de pluspunten vind, dat het het allemaal zo lekker simpel is). Nu ben ik sowieso een liefhebber van glasheldere loeistrakke producties, dus in dat licht is het misschien ook wel logisch dat dit niet mijn ding is. Misschien vind ik deze ook wel minder omdat ik hier geen jeugdherinneringen bij heb, in 1993 had ik me al vol overtuiging op het metalen geweld gestort, ten tijde van Nevermind was dat nog niet zo.
Apart, ik vind deze juist net iets beter dan Nevermind doordat deze nummers wat minder commercieel zijn ( op een enkele na dan)
Hier klinkt Nirvana nog meer puur dan op Nevermind, wat natuurlijk ook een pracht plaatje is.
Glasheldere producties horen sowieso niet echt bij Nirvana vind ik, al helemaal niet bij het grunge genre.