Patrick Watson - Wooden Arms (2009)

Canada
Label: Secret City

1. Fireweed (3:36)
  2. Tracy's Waters (3:48)
  3. Beijing (4:07)
  4. Wooden Arms (3:08)
  5. Hommage (2:04)
  6. Traveling Salesman (3:42)
  7. Big Bird in a Small Cage (4:04)
  8. Down at the Beach (5:19)
  9. Man Like You (4:12)
  10. Where the Wild Things Are (3:53)
  11. Machinery of the Heavens (7:26)
avatar van Niek
Wat een wereldplaat! Vandaag binnen gekregen, één keer geluisterd en helemaal omver geblazen. Fantastisch. En dan te bedenken dat ik nog drie (en bijna vier) platen van hem mag gaan ontdekken .

avatar van Chronos85
Ja, geluksvogel! Zeker met Just Another Ordinary Day (wordt vaak door liefhebbers van de laatste twee onterecht overgeslagen) en Close To Paradise kan je je lol op!

Stijn_Slayer
Op aandring.. euh aanraden van Ducoz maar eens begonnen aan Patrick Watson. Het is een goede plaat, maar ik hoor er echt geen meesterwerk in. Ik heb bewondering voor zijn creativiteit, maar hier lijkt Watson toch wat te geforceerd arty-farty te willen doen. Het experimenten en de verscheidenheid aan instrumenten staan lang niet altijd in dienst van het liedje. Zijn zang geloof ik ook niet. Die is me een beetje te gespeeld/nep.

Ik zie echter dat hij alleen maar hoge beoordelingen krijgt, dus ik heb er vertrouwen in dat ik andere albums nog wat beter kan waarderen.

avatar van Rarara
Big Bird in a Small Cage..... holy shit! daar schieten de tranen van in mijn reet

geplaatst:
Heb ik jaren geleden live gezien in Rivierenhof Deurne. Had tickets gekocht op aanraden van een vriend, want ik kende Patrick Watson totaal niet. Optreden was formidabel. Nu eindelijk Wooden Arms aangeschaft van deze artiest. Prachtig plaatje toch ... Ik heb gezien dat de MM scores van bijna al zijn platen hoog zijn. Ongetwijfeld weer een reden om in de toekomst nog wat Watson aan te schaffen .