ricardo schreef:
Je zegt gister dat dit je enige album is van deze band, maar in 2006 suggereer je door te zeggen dat je dit het beste album van GNR vind, dat je hun hele catalogus kent, want om te weten of dit hun beste plaat is zou je de hele discografie gehoord moeten hebben. Ik betwijfel toch echt of je deze plaat wel echt van begin tot eind hebt gehoord, of dat je op basis van dat er af en toe een nummer op de radio te horen is jij jouw oordeel hebt klaarliggen, en dan zou die halve ster inwezen ongeldig zijn. En als dit wel echt jouw enige plaat van hun zou zijn, dan heb je verder geen vergelijkingsmateriaal waardoor je er geen serieuze stem op uit zou kunnen brengen, omdat je niet kunt vergelijken met hun andere platen. Niet dat het mij wat uitmaakt hoor, maar je spreekt jezelf nogal vaak tegen, twijfelt vaak omdat je soms berichten verwijderd, of steeds weer veranderd en aanpast
Het maakt je kennelijk wel uit, anders zou je er niet zo’n lap tekst aan besteden

(grapje). Als Hans hier 0,5* aan geeft dan ga ik er vanuit dat hij de plaat goed genoeg kent om dat voor hemzelf te onderbouwen. Ik ben al ruim 17 jaar user op deze site en heb in al die jaren echt wel op platen gestemd, en platen becommentariëert waar ik me nu echt geen noot meer van kan herrineren of waar ik niks meer aan vind.
Son, Ambulance - Euphemystic is zo’n voorbeeld. Ik heb er ooit 4* voor gegeven en er wat van gevonden maar ik kan me er letterlijk geen noot meer van herinneren. Ik ben trouwens wel oprecht nieuwsgierig waarom Hans Appetite zo tenenkrommend vind? Er zit volgens mij toch we genoeg kwaliteit in om hier meer dan 0,5 voor te geven (vind ik). Maar ieder zijn smaak iemand hoeft zich niet te verantwoorden voor zijn stemgedrag. Ik ben alleen wel nieuwsgierig Hans.