The Black Eyed Peas - The E.N.D. (2009)

Alternatieve titel: The Energy Never Dies

Dance / Pop
Label: Interscope

1. Boom Boom Pow (5:08)
  2. Rock That Body (4:29)

met Rob Base

3. Meet Me Halfway (4:44)
  4. Imma Be (4:16)
  5. I Gotta Feeling (4:49)
  6. Alive (5:03)
  7. Missing You (4:35)
  8. Ring a Ling (4:33)
  9. Party All the Time (4:44)
  10. Out of My Head (3:52)
  11. Electric City (4:08)
  12. Showdown (4:27)
  13. Now Generation (4:06)
  14. One Tribe (4:41)
  15. Rockin' to the Beat (3:45)
  16. Mare * (2:55)
  17. Where Ya Wanna Go * (5:08)
  18. A Little Simple Melody * (3:12)
  19. Mare * (2:55)
  20. Don't Bring Me Down * (3:11)
  21. Pump It Harder * (3:52)
  22. Let's Get Restarted * (2:57)
  23. Shut the Phunk Up * (4:19)
  24. That's the Joint * (3:48)
  25. Another Weekend * (4:10)
  26. Don't Phunk Around * (3:47)
Frostyx
I got a feelin' is een te laat gedropte zomerhit.

avatar van Nicolage Rico
Ik kan er niets aan doen, maar ik vind I Gotta Feeling echt een geweldig nummer. Ik ben nu de rest aan het luisteren, maar wat een pauperbende, zeg...

Vind dit echt een top album! Vooral 'Boom Boom Pow', 'I Gotta Feeling' en 'Imma Be' springen er voor mij uit Maar ook de andere nummers vind ik erg lekker om naar te luisteren.

avatar van jordidj1
ik vind die verse van Fergie na missing you fantastisch...:)

avatar van NewYorkCityLight
Missing You wordt de 4e single, aangekondigd door Will.I.Am.

Overbodige reactie verwijderd.

avatar van Bruce Almighty
'I Gotta Feeling' is nog het leukste nummer van deze CD. In tegenstelling tot velen vind ik 'Boom Boom Pow' erg vervelend.

avatar van jordidj1
als Fergie er niet was en Nelly Furtado in de plaats van haar, dan had ik misschien een 4 gegeven.

ik heb het cijfer wel verhoogd, begin ze meer te waarderen.

avatar van Jupilerman
kaztor schreef:
Vandaag weer eens tig keer I Gotta Feeling gehoord op de radio... Wat een zaaddodende zooi is dit toch!

Drie minuten aan een stuk op hetzelfde knopje van een keyboard blijven rammen en daarmee op 1 komen, je moet het toch maar doen

avatar van Hendrix4live
Boom Boom Pow vind ik echt een slecht nummer. Eigenlijk heel saai, in tegenstelling tot de beat die ik toen het nummer net uit was, nog wel leuk vond.

Ik vind de Black Eyed Peas echt een stuk minder goed geworden dan dat ze waren. Vroeger hadden ze nog goeie liedjes als: Where Is The Love? en Let's Get It Started.

avatar van Psycholamp
0,5
Hendrix4live schreef:

Dat was eigenlijk al het begin van het einde.

avatar van Kill_illuminati
Ik vind dat juiste sterke commerciele nummers. Ik vind I Gotta Feeling nog steeds een erg leuk nummer.

Relax
Ik irriteer me dodelijk aan I Gotta Feeling.

Met dat irritante: MAZZELTOV! geschreeuw.

I Gotta Feeling komt zo langzamerhand wel mijn neus uit. Ondanks dat naar mijn mening toch een vrij goed album. Vooral Showdown en One Tribe zijn op mijn iPod terug te vinden.

avatar van NewYorkCityLight
De video van Meet Me Halfway is uitgekomen. Vind het echt een hele goede video!

elrayo
Meet Me Halfway is wel een mooi nummer zeg. Doet me wat denken aan Empire of the Sun, maar dat komt misschien ook wel door de video.

avatar van ni slecht
vond boom boom pow en i gootta feeling echt slecht en irritant, maar de derde single is echt wel goed, waarschijnlijk omdat het atypisch voor black eyed peas is..

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Dat was "I Gotta Feeling" volgens velen toch ook al? Maar of we dat daarom ook een goed nummer kunnen noemen is nog maar de vraag.

Ik hoorde laatst Meet Me Halfway, daar stond ik wel ff van te kijken. Vind het namelijk best een goed nummer, daar waar ik goed en Black Eyed Peas toch nog nooit eerder in een zelfde zin heb gebruikt...

1,0
In het vliegtuig van Jakarta naar Christchurch geluisterd want ze hadden um in de entertainment set zitten...
Wat een zielloos slecht en verre van origineel album. BEP's was tot aan Elephunk (wat achteraf gezien niet zo slecht was gezien het nog veel slechtere werk erna) nog een leuke groep die lekkere beats had met relaxte samples. Behind the Front durf ik zelfs goed te noemen.
Dat Wil.I.Am wel degelijk skills heeft, bewijst hij op de verzamelaar beat generation...waar 2 onwijs vette nummers van hem op staan.

Voor dit slechte album 1,5...

In de Entertainment set nog wel...

kaztor schreef:
In de Entertainment set nog wel...

ja hoe heet zoiets... enterainment kastje dan...on board radio wat jij wil...in ieder geval heb ik er 10 uur naar mogen luisteren....

avatar van Mindshifter
Shelter schreef:

Jij bofkont!

Lost Highway
Titmeister schreef:

Idem. Ik vind hun hele repertoire zum kotzen maar dit nummer is zeker wel ok.

Mindshifter schreef:

Jij bofkont!

ja precies...jetlag kwam nog harder aan

Pastichio Rocker
Lost Highway schreef:

Idem. Ik vind hun hele repertoire zum kotzen maar dit nummer is zeker wel ok.

En tot hoever terug gaat hun hele repertoire?

1,0
De eerste 2 albums zijn echt niet slecht hoor, ik weet niet of je dat repertoire ook gehoord hebt LH?

Pastichio Rocker
Shelter schreef:

Daar doelde ik ook op. Sommigen denken dat The Black Eyed Peas zijn begonnen met Fergie.

avatar van Devoo
Rock That Body blijft zo'n geweldig nummer!

avatar van NewYorkCityLight
Het is niet een album dat lang houdbaar blijft.

Wel af en toe leuk om op te zetten maar ik ben de nummers gauw zat.

Boom Boom Pow vind ik nog wel erg leuk, vooral omdat die ook erg origineel was (hier hoef ik geen reacties op), vergeleken met wat er allemaal in de charts staat.