Anouk - For Bitter or Worse (2009)

Rock / Pop
Label: EMI

1. Three Days in a Row (4:14)
  2. In This World (4:10)
  3. Woman (3:51)
  4. Lay It Down (3:02)
  5. 8 Years (3:52)
  6. My Shoes (4:28)
  7. Walk to the Bay (3:02)
  8. Today (3:27)
  9. Hold On (3:41)
  10. Lovedrunk (4:14)
  11. Faith in My Moon (5:05)
  12. For Bitter Or Worse (4:15)
Blu-ray schreef:
Vreselijke cover-art...
Tja smaak, daar kun je niet over twisten. Ik hou er wel van. Mooi hoesje! Nu de muziek nog. Kunnen we echt discussiëren. ( hoop ik)

avatar van NewYorkCityLight
Three Days In A Row is bij mij echt aan het groeien. Lekker nummertje.

thedude1975
Die stem van dat mensch is echt heel irritant en die hoes, ach vind ik deze leuker:

Jay Reatard - Blood Visions (2006)

Om van de muziek nog maar te zwijgen;-)

avatar van barrett
Tja idd die cover vind ik idd ook wel beter, maar smaken verschillen dan ook, gelukkig maar...

thedude1975 schreef:

Jay Reatard - Blood Visions (2006)
Ik hoop niet dat je daar opgewonden van wordt. Liever Anouk voor mij!

avatar van NewYorkCityLight
Ik heb Anouk trouwens nooit echt aantrekkelijk gevonden maar in die nieuwe video ziet ze er wel heel lekker uit.

dix schreef:

De beste zangeres is ze zéker ... maar de eerste goeie plaat moet ik nog horen. Mij ligt het er allemaal wat te dik bovenop, en als ik deze hoes zie dan verwacht ik opnieuw niet direct een subtiele aanpak. Muziek voor in het krachthonk met de volumeknop op 10.

Mischien eerst even naar de plaat luisteren voordat je al met je oordeel klaar staat. Als je je een beetje had laten informeren had je kunnen horen dat Anouk met deze plaat een andere weg in is geslagen en een totaal nieuw geluid heeft. Don't judge a book by its cover!

Well said @wards. Nog 3 dagen en dan kunnen de discussies losbarsten

Joy
ach ja, de 8ste tmf award zal ze iig zeker binnenhalen

avatar van MusicFreak
Het had wel een paar luisterbeurten nodig maar '3 Days In A Row' wordt wel steeds beter.

Joy schreef:
ach ja, de 8ste tmf award zal ze iig zeker binnenhalen
Zegt wat over de uitstekende muzikale kwaliteit van Anouk in het algemeen en hopenlijk over "For Bitter Or Worse (2009)" in het bijzonder. Nog een paar nachtjes slapen en dan weten wij met voor een album Anouk ons weet te verrassen .

avatar van Wauzzer
Voor degene die niet kunnen wachten tot vrijdag. Op 3FM.nl kan je het gehele album nu al beluisteren.

avatar van VanDeGriend
Hans Brouwer schreef:
[Zegt wat over de uitstekende muzikale kwaliteit van Anouk in het algemeen.

Haha ...sinds wanneer zegt een TMF award wat over kwaliteit....

VanDeGriend schreef:
Haha ...sinds wanneer zegt een TMF award wat over kwaliteit....
Zo 'n opmerking...... Je kunt er hier op wachten! Als "For Bitter Or Worse (2009)" volgende week een ongetwijfeld lovende recensie krijgt in De Telegraaf zal ik dat zeker weer melden...... Krijgen we weer van die flauwe opmerkingen.

avatar van kaztor
Ja, kom op zeg, een TMF Award is het Trabantje van de Awards...
Dat zegt niets.

Het hele Awards-concept vind ik trouwens een overgewaardeerd verschijnsel bedacht door De Hokjesgeest. Kwaliteit kan nooit, never, niet aangegeven worden met een veredelt stuk metaal!

In de Volkskrant krijgt Anouk voor dit album maar liefst 4*
Een vernieuwend geluid: van powerrock richting sixties soul, lijkt soms op Amy Winehouse. Nu hoop ik voor Anouk dat Gijsbert op de muziek doelt.

Haar vorige album vond ik de eerste echte tegenvaller. Na deze beschrijving hoop ik op wat beters.

avatar van midnight boom

fastpulseboy
Giel beelen vond het de beste van allemaal...

Giel Beelen is ook de meest smakeloze figuur die je kan verzinnen en krijgt gewoon heel dik betaald door de platenmaatschappij om te zegen dat hij Anouk leuk vind, vooral op de wereld draait door, want daardoor stijgen de verkopen flink.....

BSound
NewYorkCityLight schreef:

avatar van Von Helsing
Giel beelen vond het de beste van allemaal...

Ik kan mij werkelijk niet voorstellen dat er ook maar iemand geinteresseerd is in de mening van Beelen.

avatar van Janhero
Klink goed. Lijkt wel haar beste album. Heb hem 1x geluisterd. Zeer gevarieerd en krachtig. Onhollands.

avatar van Chronos85
Dat was de vorige ook al hoor!

avatar van Hans Brouwer
Vandaag, vrijdag 18 september, heeft FreeRecordShop "For Bitter Or Worse (2009)" als dagaanbieding. Slechts € 9,99 Vanaf morgen betaalt U bij FRS € 17,99

Joy
Giel beelen vond het de beste van allemaal...

giel beelen vond het nieuw easielbeleid ook zwaar k.u.t en belachelijk dat er zoveel geld werd uitgegeven terwijl hele nederlandse gezinnen naar de voedselbank moeten

nee de slimste van de klas issie nooit geweest en ene cursus beredeneren zou hem goed doen

nochtans vind ik deze plaat wel ok, maar tis toch meer van het zelfde, ik vraag me af wanneer noukie werkelijk boven zichzelf gaat uitstijgen en met een plaat komt die inslaat als een bom

kortom, tis mij allemaal te geplaveid en veilig

Hans Brouwer schreef:

Welke FreeRecordShop is dat dan? Want ik heb er een paar uur geleden keurig euro 17,99 voor betaald :S. Oh ja plus gratis Litho formaat 297x420mm.

Rizz
Toffe voorkant. Ik ga um snel beluisteren.

avatar van BoordAppel
Joy schreef:

Een cursus argumenten aandragen zou voor jou niet misstaan (en doe er meteen een cursus interpunctie bij). Wat een gezwam zeg.

avatar van chaotic20
Bij Media Markt is hij €10,- Ben hem nu aan het luisteren en het is ff wennen!

avatar van Reijersen
Bij de MusicStore alleen vandaag voor 9,99. Als we het dan toch over prijzen hebben

Deze plaat spreekt mij een stuk meer aan als haar eerdere werk. Mede omdat het allemaal wat rustiger is.

avatar van dynamo d
Ik beluister het album nu en het klinkt gewoon steengoed. Vooral Woman is een fantastisch nummer.