I knew it! Hier heb ik ze zelf mee ontdekt. Is ook altijd m'n favoriet gebleven. Hoogstens skip ik Close Your Eyes, om de stoner-trance waarin ik me op dat moment bevind, niet teniet te doen
Alles wat erna is gekomen, heeft me ook altijd minstens aangesproken, met The Tower als nieuwe uitschieter (Begynnelser kan je skippen, hoewel een interessant experiment als live-soundtrack bij een Noors toneelstuk). The Death Defying Unicorn zou ik er dan wel weer bijnemen, is een reguliere studiorelease met een extra muzikant (Stale Storlokken). En Konsert for Folk Flest is ook de moeite (bij momenten), alleen al voor het fantastische Lykkepilgrim en Grandiosa (het bekendste pizzamerk van Noorwegen). Folk Flest was een eenmalig optreden in de kathedraal van Trondheim, bestaat enkel als live-registratie. Here Be Monsters is wat rustiger, op de occasionele theatrale bombast van Big Black Dog na, wat een wereldtrack. The Crucible mag je benaderen als hun meest proggy plaat denk ik

Veel plezier nog!
Overigens is Motorpsycho ook echt een live-ervaring. Ze spelen zelden korter dan 2u30 en ze orbit'en richting de verste horizonten van outer space