Ke$ha - Animal (2010)

Alternatieve titel: Animal + Cannibal

Pop / Dance
Label: RCA

1. Your Love Is My Drug (3:07)
  2. TiK ToK (3:19)
  3. Take It Off (3:35)
  4. Kiss N Tell (3:27)
  5. Stephen (3:32)
  6. Blah Blah Blah (2:52)

met 3OH!3

7. Hungover (3:52)
  8. Party at a Rich Dude's House (2:55)
  9. Backstabber (3:06)
  10. Blind (3:17)
  11. Dinosaur (2:55)
  12. Dancing with Tears in My Eyes (3:29)
  13. Boots & Boys (2:56)
  14. Animal (3:57)
  15. VIP * (3:36)
  16. Dirty Picture Pt. 2 * (3:40)

met Taio Cruz

17. Run Devil Run * (3:22)
  18. Aliens Invading * (2:57)
  19. TiK ToK [Wolfadelic Club Mix] * (6:16)
  20. Tik Tok [Fred Falke Club Remix] * (6:42)
  21. Cannibal * (3:14)
  22. We R Who We R * (3:24)
  23. Sleazy * (3:25)
  24. Blow * (3:40)
  25. The Harold Song * (3:58)
  26. Crazy Beautiful Life * (2:50)
  27. Grow a Pear * (3:28)
  28. C U Next Tuesday * (3:45)
  29. Animal [Billboard Remix] * (4:15)
  30. The Sleazy Remix * (3:49)
  31. Your Love Is My Drug [Bimbo Jones Radio] * (3:07)
  32. Take It Off [Billboard Radio Mix] * (3:38)
  33. Animal [Dave Audé Remix] * (4:36)
avatar van Lovekellycl
Ja, maar ik heb haar al enkel met piano horen zingen en ik vind ook helemaal niet dat ze slecht zingt, maar om nu te zeggen dat het een goede zangeres is.. Maar oke, Kesha kan niet zingen, daar zijn we het alvast over eens haha

avatar van ni slecht
zeker weten

avatar van Lovekellycl
Ik vind het album niet goed, maar vind het ook wel weer niet zo slecht als dat hier gezegd wordt. Ik vind Blind een erg mooi nummer, voor de rest heeft ze een aantal toffe liedjes die ondanks dat ze tamelijk inhoudsloos zijn toch lekker wegluisteren zoals Kiss N Tell, Dancing With tears, Animal, Stephen, Hungover en Your love is my drug

Loesjeee_
Beter dan verwacht.
Goede nummers zijn Take It Off, Kiss N Tell, Blind, Dinosaur, Dancing With Tears in my eyes, Animal.
Wel een paar keer luisteren voor dat het goed wordt.
Slecht is Boots & boys, VIP, Blah Blah Blah.

avatar van skullcandygirl
Lovekellycl schreef:

ik heb haar een keer blah blah blah live horen zingen....dat was best wel slecht het enige wat ze deed wat een beetje de tekst schreeuwen dus goede zangeres is ze niet.

op haar album staan leuke liedjes maar om het een erg leuk album van te maken?....nee.al die special effects die je de hele tijd hoort denk je soms wel van......okeee? het is leuk voor een uurtje luisteren maar dan ben je er ook zat van.

avatar van master-rens
skullcandygirl schreef:

Ik hou het bij 5 minuutjes

avatar van Lovekellycl
Ik weet dat ze niet kan zingen, maar ik denk dat de meerderheid van de artiesten niet kan zingen vandaag de dag.. Ik vind het album ook echt niet goed, maar ik vind dat er een paar nummertjes zijn die best wel te doen zijn!

avatar van Emile93
My first kiss (haar nieuwe met 3OH!3) is echt slecht!!!

avatar van Waste Management
Nummers als ''Take It Off'' en ''Dirty Picture (feat. Taio Cruz)'' zijn wel fijne Dance songs om naar te luisteren

avatar van Emile93
Na te vaak horen gaat het wel heel erg irriteren. Goede nummers blijven Tik tok, take it off, kiss n tell, hungover, blind, dancing with tears in my eyes, ANIMAL en vip

Goh, dat zijn er dan nog wel veel he Emile?

Kesha heeft wel lekkere meezingnummers, maar je moet geen live-cd van d'r kopen, dan wens je dat je doof was.

Maxmus
Roonn schreef:
Goh, dat zijn er dan nog wel veel he Emile?

Mensen die doof zijn hebben een goede periode aangezien de mainstream van muziek zoals dit van zon laag niveau is.

0,5
Als je denkt dat het niet erger kan, komt dit opeens om de hoek zetten. Ik wil er verder niet al te veel op ingaan maar dit is toch wel één van de slechtste dingen die ik de afgelopen paar jaar gehoord heb. Zit totaal geen gevoel in deze muziek. De teksten worden opgedreund door een robot lijkt het wel. Hier zit niks maar dan ook niks in. Bagger van de bovenste plank.

0,5*!

Roonn schreef:
Goh, dat zijn er dan nog wel veel he Emile?

Ja dat ben ik met je eens. Alle nummers gaan wel vervelen en inderdaad: live is ze absoluut een ramp!!!!

avatar van niels94
Verschrikkelijk.
Er wordt niet eens echt gezongen. Gevoelloze muziek, puur gemaakt om hits te scoren.
En de mensen trappen er nog in ook.

avatar van TheFunkyM
Hit gevoelig, genoeg mensen die het leuk vinden en sommige nummwrs zijn best aanstekelijk! Eerlijk is eerlijk ze is nog lekker ook!

avatar van lovegun
0,5
Zag vandaag Take It Off op tv, jezus christus ...
Ik heb niks tegen catchy top 40 muziek ofzo, maar ik denk serieus dat het dieptepunt nu wel is bereikt als het gaat om muziek

avatar van LucM
0,5
Ik treed lovegun volledig bij. Ik heb niets tegen goede catchy hitparadepop (Abba, Eurythmics of recentelijk Lily Allen en Amy MacDonald), wel tegen platte gevoelloze fabriekspop waar Ke$ha een goed voorbeeld van is afgaande op haar hitsingles.

0,5
Als je goed naar die setlist kijkt zie je dat het niveau van de titels van de nummers ook niet al té hoog is... Blah Blah Blah, TiK ToK, Dinosaur... kom op man..

avatar van Arrie
En je bent serieus het hele album gaan luisteren?

0,5
Nee, tuurlijk niet maar me zusje luistert dit aan een stuk door.

avatar van Leander1991
0,5
zwaar dieptepunt in de muziekgeschiedenis

3 Sterren van mij..

Ke$ha is echt een coole madame hoop ooit haar live aan het werk te zien ben echt een fan van haar album vooral haar slow liedje stephen is super!

Ik zeg niet dat het de meest geweldige muziek ever is (de eerste keer dat ik het hoorde dacht ik net zo negatief als de meeste) maar na het allemaal een paar keer gehoord te hebben, betrap ik me er zelf wel op dat ik mee zing.

Daarbij is het niet vals
De muziek kan er mee door helemaal omdat het een mix is tussen dance en pop.

Als je niet van deze stijl houdt is het natuurlijk slecht en stom, maar er zitten over all nog wel wat redelijke nummers bij.

En wat de tekst betreft, Ke$ha heeft schijt aan alles, haar persoonlijkheid/karakter klinkt door in haar muziek. Is dat niet waar muziek omdraait?

avatar van ni slecht
RockyM'am schreef:

blijft natuurlijk de vraag of het echt haar karakter is

Hendrik68
Omdat ik Tanita Tikaram ergens anders op dit forum een halve ster gaf moest ik van LucM eens naar Ke$ha luisteren en me dan afvragen hoeveel sterren ik daar dan van zou maken. Ik zal geen sterren uitdelen hier, maar ik heb in ieder geval de moeite genomen te luisteren. Kinderpop en af en toe catchy, maar een CD lang is iets teveel gevraagd. Net als bij Tanita Tikaram. Aangezien de laatste nooit catchy is mag Ke$ha de voorlaatste plaats innemen op doelsaldo.

avatar van Leander1991
0,5
echt een super geweldig album, die rouwe onvervalste emoties, ik kan het echt niet meer aan op den duur. Zo écht, zo diepmenselijk uit het hart.

Nee met dit album laat deze artieste toch vele namen ver achter zich

prachtig.

avatar van kobe bryant fan
Vier "hits" heeft ze geen 1 kun je volgens mij een hit noemen,wat een slecht artiest die Ke$ha.

avatar van Reint
Goed beargumenteerde mening.