Justin Bieber - My World 2.0 (2010)

Canada
Label: Island

1. Baby (3:36)

met Ludacris

2. Somebody to Love (3:42)
  3. Stuck in the Moment (3:43)
  4. U Smile (3:17)
  5. Runaway Love (3:33)
  6. Never Let You Go (4:26)
  7. Overboard (4:11)

met Jessica Jarrell

8. Eenie Meenie (3:23)

met Sean Kingston

9. Up (3:55)
  10. That Should Be Me (3:53)
  11. Kiss and Tell * (3:29)
  12. Where Are You Now * (4:27)
Kan niet wachten!

avatar van Kos
Kos

JolkiPalki
Kos schreef:
De eerste track is autobiografisch?

Ach, hij kan wel goed dansen voor een baby

t-h-y-$
ik vind het een beetje zielig dat er mensen 0.5 stemmen terwijl ze het niet beluister hebben en/of hun stem met argumenten ondersteunen

avatar van isabellax
Het album is uitgelekt, ik heb het beluisterd en ik vond het geweldig. (:

avatar van NewYorkCityLight
Uiteraard.

avatar van mk1992
Johee, weer puberpop waar ik me met gemak te oud voor mag en wil voelen. kan iemand mij de hype in één zin uitleggen?

mk1992 schreef:

Hijj is seAuw seCksiejj

avatar van Fake_world
Volgende album "my world 3.0", te verwachten tegen eind juni?

Kos schreef:
De eerste track is autobiografisch?

Ja, in combinatie met nummer 8. Naar verluid klinken die 2 nummers beter als je ze door elkaar heen afspeelt, dan wanneer je ze individueel afspeelt.

avatar van Fake_world
Amai, het valt nogal op, 3 keer 0,5* en 1 keer 5*

avatar van VictorJan
Weinig artiesten waar ik me zo aan erger... krijg meteen al wat meer waardering voor Jasper Erkens

avatar van stef212
Eigenlijk een schande dat ik er voor uitkom dat ik de plaat heb beluisterd. Wat nog rampzaliger is, is de inhoud van de plaat.
En ja, hierbij denk ik zowaar met heimwee aan Jasper Erkens.

avatar van feebl
0,5
Waarom, oh waarom heb ik hier naar geluisterd? Mijn oren bloeden.

avatar van musicman13
baby klinkt nog wel lekker, maar ik irriteer me mateloos aan de hype van dit mormel!

avatar van Luky12
0,5
BAHBAHBAH wat een vies album. Dit jongentje moet nog heel veel leren. Hij is gewoon een hype en daarna horen we niks meer gelukkig.

avatar van Emile93
0,5
HAHAHAHA! Iedereen is hier vet negatief over (en terecht). Ik ga nog niet de moeite nemen om dit album te beluisteren! Al krijg ik een miljoen, nou ja....
Het is sowieso rotzooi!

tuktak
hij draagt wel g-star, dat is minstens 1 ster waard ter promotie van den hollandschen glorie.

avatar van Arrie
Hij is al 16? Hij klinkt echt veel jonger! Ik dacht dat het een jongetje van 13, hoogstens 14 was. Zo ziet ie er ook uit trouwens.

Originele albumtitel trouwens.

avatar van Joren999
De titel is hetzelfde muziek. Rechtstreeks uit de computer, er zijn harde schijven vol van dit soort muziek.

t-h-y-$ schreef:

Ben het zeer met je eens.

Relax
Dit kind is zo'n vies arrogant ventje, hij wou niet met Mariah Carrey samenwerken omdat ze te oud en ouderwets is kwa muziek.
Nadat ik dat hoorde kwam zijn single op TMF, ik dacht echt van... WHUT?
Die gozer kan niet eens fatsoenlijk zingen, het klinkt als een lege fluit synthesizer dat erg irriteert op je oortrommeltje.
Inplaats van onderzetter zou ik de CD als WC papier gebruiken, hoe erg pijn het ook doet, als Justin erachter zou komen dan zou er toch een glimlach op je gezicht komen.

Don't believe the hype!

Edit: Ik lees trouwens die groupie reacties... die zijn net zo dom en leeg als de zang van Justin, niet te geloven, je moet op youtube wezen voor zulke reacties, dankuwel!

Rizz
Oké..
Ik heb het serieus geluisterd. Ieder nummer. Gewoon door de hype.
Ik geloof best dat die kan zingen door wat youtube-filmpjes.
Alleen laten we eerlijk zijn...
Hier zit gewoon niks in? Ontzettende leegheid en cliché teksten/muziek, maar ik snap dat ik als 18-jarige misschien te oud ben, en dat dit meer kindermuziek is. Verder is de marketing wel geweldig. Misschien heeft de wereld zulke muziek nodig om goede muziek te kunnen onderscheiden

Tadalala

avatar van L_T_B
En ook hier wat berichten verwijderd.

Joren999 schreef:
Ik bedoelde Als de muziek.

avatar van Don Cappuccino
Dat Baby, iedere keer als ik zap komt dat zwaar irritante nummer. Ik heb nog paar nummers voor de grap geluisterd, maar het klinkt zo nep als wat. Er zit echt compleet geen gevoel in. Als hij al begint met dat overdreven gedoe in Baby krijg ik bijna spontaan kotsneigingen. Ik ga hier ook geen stem op geven, want ik vind deze muziek helemaal niks. Het meest gehypte tot nu toe in 2010, terwijl het gewoon hetzelfde is als al die andere top 40 dingen. Maar ik ga weer verder luisteren naar echte muziek (Radiohead)

avatar van jellecomicgek72
0,5
Dit is ook weer zo'n album waar ik moet van kotsen. Me zusje had deze cd vorige week gekocht en het is echt niet om aan te horen. Een jochie van 14 jaar die een kinderstemmetje heeft van iemand van 10, en dat is goed te merken tijdens het luisteren. Wak een meuk.

avatar van Roytjuh321
1,0
Oeh, wat slecht.

Weer niet hoger dan een 1.0.

avatar van kaztor
3 versies binnen een jaar van één en hetzelfde album...

Het lijkt er weer eens op dat iemand's management overuren draait...

avatar van Joren999
Die hoes is trouwens ook heel erg. Semi-stoer jochie kijkt nonchalant de camera in