Justin Bieber - My World 2.0 (2010)

Canada
Label: Island

1. Baby (3:36)

met Ludacris

2. Somebody to Love (3:42)
  3. Stuck in the Moment (3:43)
  4. U Smile (3:17)
  5. Runaway Love (3:33)
  6. Never Let You Go (4:26)
  7. Overboard (4:11)

met Jessica Jarrell

8. Eenie Meenie (3:23)

met Sean Kingston

9. Up (3:55)
  10. That Should Be Me (3:53)
  11. Kiss and Tell * (3:29)
  12. Where Are You Now * (4:27)
avatar van vork666
Is dat zo?

avatar van jellecomicgek72
0,5
Dat jij hier nog 2 sterren voor geeft?

avatar van vork666
Ik vind de ellende best meevallen. My World, dus Justins eerste cd vond ik waarlijk één groot prutswerk, maar deze cd bevat nog enkele redelijke nummers die hier en daar best leuk zijn, niet dat ik er echt blij van word, maar afgrijselijk, nee.
Een stelling als "slechter dan dit bestaat gewoon niet" getuigt óf van een zeer grote muziekkennis óf van een (onredelijke?) afkeer tegen deze muziek, en je reactie "Dat jij hier nog 2 sterren voor geeft" verbaast mij ook enigszins.
Als jij enigszins beargumenteerd kan verwoorden wat jij hier echt zo slecht aan vindt dat het 0.5* verdiend heeft, dan is er wat mij betreft helemaal niets aan de hand. Ik krijg echter de indruk dat er veel 0.5*-stemmers hier zijn die alleen die stem uitdelen omdat ze Justin Bieber irritant vinden of omdat ze door zusjes, vriendin, weet ik veel, worden geterroriseerd en dit de hele dag door moeten aanhoren.

avatar van Yamato
Ik kan zo wel een aantal platen opsommen die ik bij voorbaat al slechter vind dan dit, puur omdat dit album het nummer Baby bevat wat ik best te doen vindt.

avatar van Fake_world
haha, was daarnet bij mijn vriend om wat op de xbox te zitten, en zijn zusjes hadden de cd op repeat staan. We werden er gewoon helemaal horendol van Afgezien daarvan, baby is wel leuk om eenmaal te horen, maar niet om ermee doodgesmeten te worden.

avatar van Masimo
@Fake_World:

Ik denk dat jouw nickname dit album fantastisch omschrijft..

Masimo schreef:
@Fake_World:

Ik denk dat jouw nickname dit album fantastisch omschrijft..

Helemaal mee eens! ik krijg wat van suikerzoete pop

avatar van Lexcoaster
Heb je je niet toevallig fake_world genoemt om je ongenoegen over Justin Bieber te uiten?

Lexcoaster schreef:

Neen, totaal niet, gebruik die nickname al een goede 2 jaar. De naam gaat er gewoon over dat niets is wat het lijkt, dat het past bij mijn minachting voor deze muziek, is enkel toeval. Maar ik vind zelf dat ik eens wat minder moet beginnen haten en trollen bij deze dingen

op mtv heb ik al wat clipjes gezien, en op youtube heb ik eens wat zitten luisteren. laat ik zeggen dat ik sowieso niet van bieber gecharmeerd ben, vooral na de actie met zijn 'vriendin': volgens mij heeft die jongen een ego van hier tot tokyo. maar goed, het gaat om de muziek, niet om de muzikant.

nu kan het natuurlijk zijn dat dit mijn muziek niet is, of dat ik niet goed tegen jongetjes van 16 kan die doen alsof ze geweldige artiesten zijn, maar na het nummer 'baby' te hebben beluisterd... nou ja, 'beluisteren' is een groot woord. na veertig seconden ben ik gestopt. ik kon het gewoon niet aanhoren. ik heb het album niet gehoord (zal ik ook zeker niet vrijwillig doen), dus lijkt het me ook niet gerechtvaardigd om te stemmen, maar dit moest ik gewoon erover kwijt. zou ik stemmen, dan zou ik 0.5* geven.

Misterfool
Jammer dat veel songtitels erg lijken op favoriete nummers/albums van me.
Ik word continue met dat joch geconfronteerd.

avatar van MJ_DA_MAN
Ah, Mr. Fool heeft hem ook alweer gestemd. Wat dat je Fool, dit kon wel eens een heel goed album zijn, dus heb ik hem maar eens opgezet?

Misterfool
kende de hele bieber niet en ik kwam via een camel nummer genaamt never let go op never let you go en heb van daar af dit album beluisterd. vandaag met pijn en moeite baby beluisterd zodat ik kon stemmen.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik snap écht niet waarom je een album gaat beluisteren waarvan je al weet dat het een 0,5 gaat worden, en dan ook nog helemaal afluistert. Als het alleen is om een 0,5 te geven, is het zeer triest en voor jou persoonlijk tijdverspilling. Als het niet zo zit, kun jij of iemand anders me dan uitleggen waarom je dit soort albums überhaupt checkt, want ik kan het maar niet begrijpen?

Misterfool schreef:
Jammer dat veel songtitels erg lijken op favoriete nummers/albums van me.
Ik word continue met dat joch geconfronteerd.

ik leef met je mee...

Misterfool
dank je het was bepaald niet makkelijk

@mj-da-man. de verveling sloeg in huize peerdeman toe.

avatar van Arrie
Als ik me verveel, zet ik persoonlijk liever een leuk muziekalbum op.

avatar van LucM
Justin Bieber is natuurlijk maar een marionet van gehaaide platenbonzen die zoveel mogelijk geld eruit willen persen zolang hij nog jong (en naïef) is. Wees gerust, na enkele jaren zullen wij niets meer van hem horen, dan zal zijn platenmaatschappij hem gedumpt hebben.
Het is daarom sterk overdreven om je pijlen op Justin Bieber te richten, er is nog veel meer (en ergere) bagger.

Boel off topic berichten over stemmen enzo verwijderd.

Het Justin Bieber-bashen is nog erger dan de muziek zelf en kan dus wel wat minder.

LucM schreef:
Het valt mij op dat 0,5*-stemmen vooral worden gegeven door pubers van 14 tot 18 jaar. Willen ze hiermee stoer doen en bewijzen dat hun kindertijd definitief achter de rug is?

Ik dacht ook zoiets. Hier ga je niet onvoorbereid naar luisteren. Het is zeer duidelijk dat het niet hoogstaand is als je al weet dat het een kindsterretje betreft die op alle mogelijke manieren gelanceerd wordt. Dan weet je, afhankelijk van je leeftijd: 'Dit lijkt me cool' of 'Dit vind ik niks'. Als je het niks vind, luister dan naar muziek die je wél ligt en sla dit over.

avatar van L_T_B
Weer een aantal berichten verwijderd.

Het is nu wel duidelijk dat er een aantal gebruikers zijn die deze muziek niet kunnen waarderen.....

Hunter
Ik weet het niet, de muziek kan ik zelf niet verdragen maar Justin is zo te zien in interviews wel een goede jongen.
Verder is het nummer 'Up' nog wel te doen en is One Time voor een keer wel grappig.
De rage mag van mij wel ophouden.

avatar van JustMike
even slecht als de eerste! gelijkspel:
0,5 VS. 0,5

als ik het zo zie, lijkt dit album mij rijp voor een flop-100 lijst ik heb al een flop-100 lijst geopperd in het forum 'wat mis je op moviemeter', het lijkt me best wel een grappig idee!

avatar van NewYorkCityLight
Die bestaat al hoor . Alleen moet een album wel minstens 50 stemmen hebben.

avatar van MJ_DA_MAN
Hij bedoelt uiteraard ''wat mis je op Musicmeter''.

MJ_DA_MAN schreef:
Hij bedoelt uiteraard ''wat mis je op Musicmeter''.

idd, bedankt voor de correctie: ik bedoelde 'musicmeter'... mijn fout!

avatar van friday the 13 th
Een 0,5 is belachelijk. Ik heb het ventje ook niet graag, maar de tot nu toe uitgebrachte singles zijn zeer redelijk. Vooral Baby dan...

avatar van jellecomicgek72
0,5
'Baby' Dat is juist een van de ergste nummers. Hij zingt zeker over zichzelf?

L_T_B schreef: