Ik vind de cover net bijzonder mooi! Blijkbaar ooit het voorstel voor artwork van 'Somewhere Else' geweest van Marillion, maar die waren er niet tevreden mee. Ik heb er zelfs tijdelijk m'n Facebook profielfoto van gemaakt!

Wie zou die man zijn op de foto?
Preview vond ik bij de eerste luisterbeurt wat tegenvallen, maar na een vijf-zes keer al een heel stuk beter. Enorrrrrm benieuwd. Preview respecteert voor alle duidelijkheid de volgorde van de tracklist. Ik vond vooral Far Away erg mooi en als ik me niet vergis, Oxygen ook (lyrics: "things we've said and then regret, it's an obscurity" - zoiets).
Besteld via Burning Shed voor 28 maart, maar op 2 april vertrek ik op reis - hopelijk krijg ik 'm nog op tijd voor op de iPod. 10 april terug en rechtstreeks naar Amsterdam!
Net op Youtube geplaatst:
YouTube - Blackfield - Perfect World [HD] - 'Perfect World': een niet op (reguliere) plaat verschenen B-side van Blackfield (track duurt 3:55, maar is twee keer na elkaar geüpload, vandaar de 7:48). Geniet van de ongelofelijk mooie melancholie aanwezig in dit nummer - meer dan anders, maar niet melig, pompeus of theatraal. Echt jammer dat dit niet op plaat stond...