Lupe Fiasco - Lasers (2011)

Label: Atlantic

1. Letting Go

met Sarah Green

2. Words I Never Said

met Skylar Grey

3. Till I Get There
  4. I Don't Wanna Care Right Now

5. Out of My Head

met Trey Songz

6. The Show Goes On
  7. Beautiful Lasers (Two Ways)

8. Coming Up

13. I'm Beaming *
  14. Shining Down *

met Matthew Santos

Rene1979
Jezus dan laat je zolang op je wachten en dan maak je zo'n kutnummer als The Show Must Go On

avatar van UmindC
Die vind ik nog wel gaan, Words I Never Said is vele malen erger. Die beat is precies I Need A Doctor van Dre en Eminem.
Never Forget You is trouwens met John Legend, vergeten tijdens het toevoegen, die is best leuk. Naar de rest ben ik zeer benieuwd.

avatar van Game
The Show Goes On vind ik geweldig. Vooral het tweede couplet van Lupe. Op zo'n beat weet hij toch een feest van te maken.

avatar van No Surrender
Wat een teleurstelling. Wachten al sinds 2009, steeds uitgesteld, en dan maar met 12 nummers komen. En ik mis I'm Beamin', dat is echt een geweldig nummer. The Show Goes On vind ik daarin tegen erg matig. Vind Words I Never Said redelijk. Lupe komt daarop erg mooi, vind alleen Alex da Kid zo'n kut producer en Skylar doet mij teveel denken aan Rihanna. Never Forget You is ook redelijk, alleen niet origineel.

avatar van Rhythm & Poetry
Wanneer komt deze plaat uit dan? Kijk er wel een beetje naar uit, ben zelf geen fan van Lupe Fiasco maar de laatste jaren is hij wel wat beter geworden in mijn ogen.

avatar van Game
Hij komt begin maart uit.

avatar van Silky & Smooth
8ste toch? Kijk hier erg naar uit, maar ben bang dat het wat gaat tegenvallen. Vooral doordat Lupe niet geheel zijn eigen ding mocht doen van Atlantic, wat toch juist zijn kracht is.

avatar van Chrisseh
Meh, een tijd geleden was ik nog wel enthousiast over een nieuwe Lupe, maar is sterk afgenomen, en al helemaal nu ik zojuist The Show Goes On heb gehoord. Schrap ik maar van m'n lijstje.

Silky & Smooth schreef:

The Cool kwam ook uit via Atlantic, dus het is raar hoe het is gelopen met dit album. Beter gaat hij naar G.O.O.D. Music, daar past hij perfect bij.

avatar van Silky & Smooth
Jawel, maar het wordt officieel op zijn eigen label, 1st & 15th, uitgebracht wat weer onder Atlantic valt, dus die stap zal hij niet snel maken. Op The Cool is Lupe trouwens wel lekker zichzelf, dus inderdaad vreemd.

Dit wordt de beste album van de eeuw!!!

Heb je Beautiful Lasers al gehoord? omfg

5 sterren!

avatar van UmindC
Dat is dus niet de bedoeling, nog lang niet alle tracks zijn gelekt, dus mag je ook niet stemmen.
Heel gauw verwijderen!

avatar van Arrie
Stem verwijderd. Je mag pas stemmen als je het hele album hebt gehoord.

avatar van UmindC
Het lijkt mij ook niet echt de bedoeling dat zijn bericht als mening gemarkeerd blijft.

avatar van Arrie
Goed opgemerkt, had ik over het hoofd gezien. Leuke hoes trouwens. Ik ken Lupe alleen van een verse op een nummer van Kanye (ik geloof dat dat op Touch The Sky is), maar daar vind ik hem wel erg tof. Ik zal die single eens beluisteren.

avatar van Kid
Kid
Als er één album is waar ik het meest naar uit kijk dit jaar is het wel deze. Sorry J. Cole, maar je moet het echt met een 2e plaats doen. Ik ben echt een ongeloofelijke fan van Lupe. The Show Goes on vind ik een heerlijk lead singletje, en Words I Never Said voelde ik eerst niet vanwege de 'overdreven' beat en hook, maar ook die begin ik steeds meer te waarderen. Verder spreken mij de feauterings Trey Songz en John Legend ook erg aan (Dat nummer met John Legend is trouwens ook een groeiertje) Verder vind ik het wel jammer dat Go To Sleep er niet opstaat, die vond ik namelijk perfect klinken voor een intro, maargoed.

Ik wacht al jaren op dit album, hopelijk gaat hij niet teleurstellen...

avatar van UmindC
Go To Sleep klinkt erg lekker inderdaad, jammer dat die er niet op komt.

Lasers
Naast de 12 tracks komen er nog ook nog bonustracks uit.
De tracks die tot nu toe uit zijn gekomen vind ik persoonlijk goed. Wel is erg te merken dat Atlantic een grote invloed op het album heeft.

avatar van He$$el_01
Ik hoop dat Ladies & Gentlemen er op komt (staat er niet bij maar misschien een andere naam), die snippet vind ik persoonlijk wel erg nice.

avatar van Game
Ik hoop dat deze erop komt:

Klinkt echt super relaxed. Denk ook dat het nummer 3 is van deze plaat.

toris
Die klinkt inderdaad wel goed! Het zal inderdaad vast #3 zijn

avatar van Yorrick da 95
Staat I'm Beaming er niet op?

avatar van Raul
whoooo, nieuwe Lupe! daar kijk ik wel naar uit, Words I Never Said vind ik erg vet, verder nog niks gehoord...

vond zowel Food & Liquor als The Cool lekkere albums maar niet echt consistent
fantastische nummers afgewisseld door mindere, zn debuutalbum vond ik wel wat sterker dan de opvolger

avatar van Dirruk
Words I Never Said vind ik al een waardeloos begin. Die Skylar Grey vind ik nog steeds onwijs vervelend. The Show Goes On krijgt van mij een krappe voldoende. Het nummer met John Legend vind ik nog wel te pruimen. Afwachten maar.

avatar van Jordyp
Album begint langzaamaan te lekken. All Black Everything en I Don't Wanna Care Right Now ondertussen ook op het web te vinden.

Lasers
IDWCRN is echt te mainstream vergeleken met zijn lupe zijn eerdere werk, het nummer opzich valt ook zwaar tegen. Het refrein zou ook van Taio Cruz kunnen zijn.

IDWCRN is gewoon uitgebracht niet gelekt volgens mij.

Jordyp schreef:
Album begint langzaamaan te lekken

Ik wacht totdat alles gelekt is, ik heb hier toch niet zo'n haast mee.

avatar van Daren Cole
All Black Everything vind ik toch wel een heerlijke schijf

avatar van He$$el_01
Yorrick da 95 schreef:
Staat I'm Beaming er niet op?

Gelukkig niet.

avatar van Raul
Lasers schreef:

IDWCRN is gewoon uitgebracht niet gelekt volgens mij.

Lupe heeft toch wel vaker hitgevoelige, mainstream nummers uitgebracht?
Een goed voorbeeld is Superstar... poprefreintje, toegankelijke beat... (wel lekker nummer trouwens)