Tegid.mzk schreef:Ik begin er steeds meer van overtuigd te raken dat dat hele idee van een tweede album onzin is. Deze knakker is ook op Last FM van die geruchten aan het verspreiden:
Last_RichFMâundefined%u2122s Music Profile â€" Users at Last.fm laat dat nou net die gast zijn die al voor de release de nieuwe Sufjan Stevens in bezit had (en daar van alles over te melden had) en na de release in één keer niet meer te vinden was op Last FM.
Haha, die knakker doet nu ook net alsof hij nieuwe nummers aan het luisteren is (A New Start, The King of Limbs, Options (Bonus) en Lotus Flower (Flying Lotus remix)). Maar als je op die nummers klikt zie je dat hij de enige listener is
Over het album zelf. Ik vind hem zeker niet slecht. Eerste zes nummers zijn gewoon goed (met als hoogtepunt Feral en Bloom). De laatste twee nummers willen nog niet bij mij. Ook mis ik toch wel een aantal climaxen. Voorlopig dus wel tegenvallend (gezien mijn torenhoge verwachtingen). Laatste twee nummers vind ik dan wat minder (vooral Give Up the Ghost).
Trouwens, ik hecht nauwelijks waarde aan de stemmen tot nu toe. Ook al heb je het album al tachtig keer geluisterd, dit album heeft duidelijk tijd nodig. Pas na ongeveer een kleine maand kan dit een plaatsje krijgen in je hoofd. Alle stemmen tot nu toe zie ik vooral als "tussenstanden". Ik verwacht ook dat deze de komende twee dagen nog een beetje zal dalen, om vervolgens in een maand te stijgen naar iets van een 3,8. Over een jaar zal het vast wel een normaal Radiohead-gemiddelde hebben van ongeveer 3,9.
Grappig trouwens dat mijn drie favorieten tot nu toe (Bloom, Morning Mr Magpie en Feral) de minst favoriete nummers zijn hier op MuMe.