Radiohead - The King of Limbs (2011)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Bloom (5:15)
  2. Morning Mr. Magpie (4:41)
  3. Little by Little (4:27)
  4. Feral (3:13)
  5. Lotus Flower (5:00)
  6. Codex (4:47)
  7. Give Up the Ghost (4:50)
  8. Separator (5:20)
avatar van Jeanneman
Paalhaas schreef:
Hij staat nog geen 12 uur op de site en we zitten al bijna aan 7 pagina's.
€36,- trouwens.

Ik denk dat dat het wel waard is. Betere prijs dan die IR-shizzle voor 60 euro.

Maar de normale versie zal wel voor een normale prijs in de winkel liggen op 28 maart

Keuze zat.

avatar van Tha)Sven
Amnesiac en In Rainbows vind ik prachtige hoezen, net als deze.

avatar van Editoor
Zijn alle andere toegevoegde cd's van Jordy van dezelfde kwaliteit?

avatar van Paalhaas
Zijn alle andere toegevoegde cd's van Jordy van dezelfde kwaliteit?

De nieuwe ludieke tracklist is pas later gekomen, eerst stond er een tracklist waarvan Jordy schijnbaar ook echt dacht dat 't 'm zou gaan worden.

Ik denk dat dat het wel waard is. Betere prijs dan die IR-shizzle voor 60 euro.

€60?!!! Da's helemaal van de pot gerukt...

avatar van hawkins
Mensen zoals ik - die visueel ook graag verwend willen worden - hebben dat graag over voor een stukje kunst.

avatar van lovegun
Echt, volgens mij kunnen alleen Radiohead (en Metallica) hier voor zeau een opschudding zorgen met het release van een album

avatar van corn1holio1
lovegun schreef:
zeau

Zoals in dierentuin?

avatar van Glurp
De informatie over het aantal nummers op het album is verwijderd van de Japanse site. Er stond eerst dat je 8 nummers kreeg bij de download, nu is dat weggehaald en krijg je "gewoon het album".

Ik vind die site toch wel verdacht of op zn minst slecht opgezet. De site komt een beetje als volgt op mij over: Het nieuwe album is vanaf nu te downloaden. Je moet je registeren, en betalen met CreditCard. En Ohnee het nieuwe album is toch niet nu te downloaden maar pas vanaf aanstaand weekend.

avatar van lowieke
herman schreef:

Siked? Wat betekent dat nou weer

Siked

To be excited about something
i'm so siked to go to this meeting, becase it means i won't have to work for an hour.

avatar van Rudi S
Verplaatsen naar het taaltopic
zo krijgen we wel snel een aantal pagina's vol.

avatar van Deren Bliksem
Die setlist.

Humor op deze site ja.

avatar van Tegid.mzk
Ik weet nog als de dag van gisteren dat In Rainbows uitkwam. Wat gaat de tijd toch snel. En weer een lekker extreem vage manier van releasen. Leuk hoor!
Nu de muziek nog...

avatar van sierrra
Ik ben benieuwd of dit album mij weer weet te verrassen. Als het in het verlengde van In Rainbows ligt zal dit helaas niet het geval zijn. Waar veel Radiohead albums een ontdekkingsreis zijn vind ik In Rainbows veel toegankelijker en mis daarom een stukje spanning in de muziekbeleving.

avatar van Rhythm & Poetry
Wel blij dat deze plaat maar 6 nummers heeft, veel langer dan dat kan Radiohead me sinds The Bends niet meer boeien.

avatar van Korreltje Zout
Een fake tracklist. haha, Radiohead doet een Tool prank. En als zowel Radiohead als Tool dit jaar met hun albums komen (voor Tool zijn de gebruikelijke 5 jaar weer verstreken) dan is mijn kinderhand meer dan gevuld.

avatar van djarend
Inderdaad bevestigd, vanaf 19 februari te downloaden, cd en lp release 28 maart (dus in Nederland op 25 maart in de winkels) en de luxe box pas 9 mei
Radiohead's 'The King Of Limbs' out next month on CD and vinyl | News | NME.COM

avatar van bloempje24
djarend schreef:
Radiohead's 'The King Of Limbs' out next month on CD and vinyl | News | NME.COM

Dus mensen die online bestellen (totaalpakket) krijgen pas 6 weken na de cd-zaak release het album in handen...

avatar van VerasFawaz
IK KAN NIET WACHTEN, hopelijk staat Open The Floodgates erop, geweldig nummer.

avatar van Kaaasgaaf
Het is toch wel echt bizar, op de dag van de geboorte van mijn eerst kind wordt een nieuw album aangekondigd van wat al vijftien jaar mijn favoriete band, mijn grote muzikale liefde, is en als zij vijf dagen oud is kan ik hem al horen. Zou God dan toch bestaan?

avatar van Bart
bloempje24 schreef:

Je vraagt je dan toch of wat voor meerwaarde de ceedee-zaken nog hebben als het gaat om bands als Radiohead. Ze hebben het nu zelf helemaal in de hand (net als bij 'In Rainbows'). Bij 'In Rainbows' heb ik uiteindelijk toch ook de ceedee gekocht, omdat de downloadversie die de band aanbood niet van goede kwaliteit was. Nu neem ik gewoon genoegen met de downloadversie, want die verschijnt in een ultieme kwaliteit (320 kbps).

indiegator
6 nummers. Hmmmm? Zullen wel langer zijn dan 3 minuten dan.
Anders durven ze wel. The Fokkers.

Heb hem wel besteld dus ben eeerrruug benieuwd naar het album a.k. zaterdag.

(verwijderd)
Tjezus.. ik kijk echt een beetje op van de hysterie hier.. die zes nummers zijn er even ingezet om uberhaupt dit album op MuMe te kunnen zetten.. er is gewoon nog niks bekend over wat er op het album gaat komen en wat we kunnen verwachten.. van mijn part zijn het 6 nummers van 1 minuut, als ze me maar van de sokken blazen!

En Bart.. 320 kbps is nog steeds niet ultiem.. dan moet je voor de FLAC's gaan.. Ik ga mooi voor het totaal pakket: cd, mp3 en lekker vinyl!

avatar van masterdude
Alvast 5 sterren geven, of is dat niet objectief?

avatar van Rhythm & Poetry
indiegator schreef:
6 nummers. Hmmmm? Zullen wel langer zijn dan 3 minuten dan.
Anders durven ze wel. The Fokkers.

Einstein. Heb je ook gekeken hoe de nummers hier op MuMe heten?

avatar van alpeko
Dit gaat een lastig jaar worden om een goede eindlijst te maken. Elbow, Radiohead, The Decemberists, Sigur Rós, Fleet Foxes, U2, Death Cab For Cutie, R.E.M en Explosions in the Sky. Allemaal bands met een album in mijn overall top 10 of met een album die daar dichtbij in de buurt is gekomen.

avatar van alpeko
Rhythm & Poetry schreef:

Einstein. Heb je ook gekeken hoe de nummers hier op MuMe heten?

O, wordt het geen Nederlandstalig album dan?

avatar van chevy93
Aparte namen.

avatar van Daan0
Heb hier wel zin in.

avatar van jasper1991
tracklist

ook echt in van die typische mume kaktaal