Radiohead - The King of Limbs (2011)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Bloom (5:15)
  2. Morning Mr. Magpie (4:41)
  3. Little by Little (4:27)
  4. Feral (3:13)
  5. Lotus Flower (5:00)
  6. Codex (4:47)
  7. Give Up the Ghost (4:50)
  8. Separator (5:20)
avatar van chevy93
Opmerkelijk dat maar 8 mensen deze in hun lijst hebben staan.

avatar van lowieke
Bedoel je de rotatielijst? Als je overal overheen hebt gelezen: dat kan dus nog niet.

avatar van niels94
Hij bedoelt albumlijsten. Maar 8 mensen hebben het album in de 'nog kopen' en 'nog luisteren' etc. lijsten staan. Ik zou maar daar nou niet echt zorgen over maken, maar goed

avatar van Rhythm & Poetry
Ik denk dat dit album zodra het uit is al binnen 48 uur boven de 100 stemmen komt, dus inderdaad: druk maken lijkt me niet nodig.

Offtopic berichten verwijderd.

avatar van Slowgaze
Flauw dat ie er al op mag zonder enige tracklist (kom, ik ga dit niet geloven ), terwijl ik voor elke scheet nog een linkje mee moet sturen of dat wel zo is.
Neen, voor Radiohead mogen er blijkbaar weer uitzonderingen gemaakt worden, alsof ze nog groter zijn dan Michael Jackson op de dag dat ie doodging.

avatar van Arrie
Kijk eens naar de toevoeger...

Het was dus gewoon een foutje van Jordy, maar daar hoeven we nou niet over door te blijven zeuren.

avatar van Eveningguard
Er was eerst een andere list, maar die was niet goed en jordy dacht van wel.

avatar van DirkM
Flauw dat ie er al op mag zonder enige tracklist

Het gaat om de nieuwswaarde. Dingen die ene G. Wilders zegt hebben ook geen inhoud, maar worden toch in ieder journaal/website/krant geplaatst. Dat is ook een beetje zo bij dit album. Lekker onszelf gek maken terwijl we nog geen scheet weten. Misschien is het hele album wel een opname van fluitende vogels. Maakt ook niet uit, het verkoopt toch wel.

avatar van frankieman
Het bleek dat er toch wat was mis gegaan bij mijn pre-order gisteren, nu dan alsnog een succesvole order geplaatst. Ik ben nog meer hyped dan gisteren, als dit zo door gaat zit ik zaterdag in een dwangbuis te luisteren

indiegator
van mijn part zijn het 6 nummers van 1 minuut, als ze me maar van de sokken blazen!

Moeten ze wel van goede huize komen

indiegator
Ik dacht touwens echt dat dit de titels waren

avatar van DirkM
indiegator schreef:
Ik dacht touwens echt dat dit de titels waren

avatar van Glurp
DirkM schreef:

Ik geloof niet dat hij dat echt dacht... Komop zeg...

avatar van niels94
Slowgaze schreef:

Jordy meende de echte tracklist te hebben, dit bleek niet zo te zijn maar er waren toen al zoveel pagina's volgeschreven dat besloten is dan maar eventjes een week te wachten.

avatar van Arrie
Hele zooi reacties verwijderd. Dit bovenstaande bericht van Niels vat het goed samen.

Jordy heeft een fout gemaakt, dat zelf toegegeven, maar er is uiteindelijk besloten om het dan maar te laten staan. Punt uit, en daarover discussiëren heeft geen zin, en hoort ook zeker niet hier thuis. Laten we erover ophouden.

Kan er nu weer iets zinnigs over het album gezegd worden aub?

avatar van bloempje24
Geen probleem.
Onderstaande is al uit juli 2010!
Stukken artwork voor het nieuwe album.

avatar van Eveningguard
Wie denkt dat de lijn van In Rainbows wordt voortgezet en wie denkt wat anders?

avatar van Timo-otje
Eveningguard schreef:
Wie denkt dat de lijn van In Rainbows wordt voortgezet en wie denkt wat anders?

Ik denk niet dat ze de lijn doortrekken van In Rainbows. Volgens mij hebben ze een keer aangegeven dat ze iets waren het doen wat ze nog niet eerder hadden gedaan. En ook dat dit misschien wel eens hun beste album kon worden. Heb dat volgens mij een keer op Wikipedia of zo gelezen(de Engelstalige dan wel te verstaan).

avatar van Cannabooze
Niet alleen denk ik dat In Rainbows wordt voortgezet, ook hoop ik het. God wat kijk ik hier naar uit zeg !! Na al die briljante albums die ze stuk voor stuk hebben weten te maken. In Rainbows vind ik persoonlijk tot nu toe de beste. Maar als het om Radiohead gaat zal het mij niets verbazen als ik ineens mijn top 10 moet gaan veranderen. Het blijft een band van constante kwaliteit.

Zelf ben ik een die-hard U2 fan.. (niet zeuren haters ) Maar ondanks dat, vind ik dit toch wel de beste band ter wereld.

avatar van avdj
De hoes is meer iets voor een goedkoop punkbandje maar ach...laten we op de muziek wachten. Knap dat er nog vrijwel niks is uitgelekt over de tracklist etc.

avatar van bloempje24
Timo-otje schreef:

Marco Borsato maakt ook steeds "zijn meest persoonlijke album ooit". Dat soort berichten neem ik altijd met een korreltje zout, al hoop ik wel dat je gelijk hebt.

The king of limbs... Ik verwacht op basis van de naam van het album een vage, dansbare plaat voor motorisch gestoorden.

Beetje in de lijn van Weird Fishes en 15 Step. Maar ook niet ver af van Idioteque en The Gloaming. Voor rock begrippen een wat elektronisch geluid, zoals The Eraser. Maar dan minder in de couplet refrein sfeer.

avatar van AOVV
Timo-otje schreef:
En ook dat dit misschien wel eens hun beste album kon worden.

En ze hebben al zoveel beste albums..

Het is nu al moeilijk genoeg om te zeggen wat hun beste album is. 'The Bends'? 'OK Computer'? 'In Rainbows'? Of toch maar 'Kid A'?

Ikzelf ben er ook nog niet uit, trouwens.

avatar van Cannabooze
De cd ligt origineel op 28 maart in de winkels hoorde ik. Laat dat nou net mijn verjaardag zijn. Deze zal ik me dan snel zelf halen. Ga echt niet wachten tot ik hem ingepakt en wel van iemand krijg

Maar goed

Zaterdag gaan we los ! Dat wordt zorgen voor wat fijne geestverruimende producten in huis

avatar van Cannabooze
Track 5 ! Deugd !! Echt geweldig !! Wat een briljant album.. Van Geduld tot en met Nietwaar? Allemaal parels weer !!

avatar van lovegun
bloempje24 schreef:

haha nu je het zegt

avatar van Bart
Arrie schreef:
Kan er nu weer iets zinnigs over het album gezegd worden aub?

Hoe kun je nu iets zinnigs zeggen over een album dat nog niet uit is? Waarvan niemand nog één noot heeft gehoord. Door het toevoegen van dit album zonder tracklist, sta je dus ook toe dat er off-topic over wordt gesproken. Want je kúnt er niet on-topic over spreken. Er is nog niets bekend.

Tuurlijk kun je er wel on topic over praten (releasedata, verschillende uitgaven, hoes, sommige tracks die al gelekt zijn ed.). Ik heb dan ook weer wat off topic berichten verwijderd.

Bij In Rainbows hebben we indertijd misschien wel 20 pagina's moeten verplaatsen van de artiestenpagina, alleen daarom is het al handig het album al op de site te hebben. En omdat het anders door tientallen mensen tegelijk wordt toegevoegd, wat nu ook wordt voorkomen. Radiohead is de enige band waarbij mensen zo overdreven enthousiast doen, gelukkig.

avatar van Tha)Sven
Is er trouwens al meer artwork bekend?

avatar van Glurp
Als er met Engeland één uur tijdsverschil is, zou het album dan al vrijdagavond 11 uur te downloaden zijn?