Kaaasgaaf schreef:
Ja, als ik via de site inlog kan ik de status van mijn bestelling zien. Dus dan zal het wel in orde zijn (hoop ik maar).
Misschien even in je map met spam kijken
Bij mij ging het bestellen overigens ook niet in 1x goed. Nadat ik mij had geregistreerd en had aangegeven dat ik een exemplaar wilde, werd ik doodleuk teruggestuurd naar de startpagina en kon ik helemaal overnieuw beginnen. Maar de tweede keer ging het wel goed en ik kreeg ook vrij snel de twee bevestigingsmails.
Ik verwacht dat het album weer een andere kant laat zien. Wat herman zegt: die single van Thom Yorke,
FeelingPulledApartByHorses, zo'n kant zal wel eens spannend zijn! Ik ben sinds maandag bezig om alle albums te luisteren en elke keer valt mij weer op dat geen één album hetzelfde is.
Ik lees hier en daar de hoop op een tweede In Rainbows. Persoonlijk zit ik daar niet op te wachten. Begrijp me niet verkeerd: ik vond het fijn om van Radiohead weer eens een mooie liedjesplaat te horen; recht toe recht aan. Maar nog een album dat teveel lijkt op de vorige zal voor mij een teleurstelling zijn. Omdat alle albums zo verschillend zijn, staan ze allemaal op zichzelf en hoor je als je alle albums weer eens zo hoort echt een bepaalde ontwikkeling of evolutie.
Zonder twijfel de
'newspaper' gekocht. Het werk van Stanley Donwood vind ik altijd weer prachtig en ook deze hoes ziet er weer mooi uit. Vooral ook de achtergrond. Aardige man ook, mr. Donwood, maar de keer dat ik hem sprak was hij ook erg nerveus. De confrontatie met zijn eigen werk wordt hem soms wat teveel en hij kan ook lang niet altijd de nummers van Radiohead horen omdat hij telkens weer terugdenkt aan het moeizame proces om het artwork te maken. Hij is ook echt bij het opnameproces betrokken en komt zo aan zijn inspiratie voor het artwork, maar of dat veel gaat zeggen hoe het album klinkt? We weten het zaterdag!