200 euro wanneer ik het goed heb en 20 euro wanneer ik het fout heb
Nul correcte stemmen.
Mensen zitten om 23:59 klaar, de link komt niet omdat de tijd in Engeland een uurtje achter loopt.
Om 00:59 nog steeds niet, om de server te ontlasten worden de download links verdeeld verspreid. Musicmeter leden zijn bewust als laatste aan de beurt.
Bovendien ben je tijd kwijt voor te downloaden en mag je pas stemmen na het hele album gehoord te hebben.
Uiteraard staan hier om 00:30 minimaal 5x 0,5 en 5x 5,0 stemmen van de fundamentalistische voor en tegenstemmers.
Anders voorspellingen.
1) aERodynamIC is de eerste met een review. Het album krijgt 4,5 en een review van minimaal drie a4-tjes lang.
2) Onderhond snapt niet dat wij dit album elektronisch vinden en geeft 1* voor de moeite voor het ambient stukje op het einde van het album. De rest is 15 jaar geleden al gedaan, maar beter.
3) VanDeGriend schrijft een zeer serieuze reactie waarbij het album vanuit alle perspectieven bekeken en beoordeeld wordt, afgesloten met een samenhangende en allesomvattende conclusie: ik weet niet of ik het mooi vind, maar ik luister graag verder.