Radiohead - The King of Limbs (2011)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Bloom (5:15)
  2. Morning Mr. Magpie (4:41)
  3. Little by Little (4:27)
  4. Feral (3:13)
  5. Lotus Flower (5:00)
  6. Codex (4:47)
  7. Give Up the Ghost (4:50)
  8. Separator (5:20)
avatar van bloempje24
200 euro wanneer ik het goed heb en 20 euro wanneer ik het fout heb

Nul correcte stemmen.

Mensen zitten om 23:59 klaar, de link komt niet omdat de tijd in Engeland een uurtje achter loopt.
Om 00:59 nog steeds niet, om de server te ontlasten worden de download links verdeeld verspreid. Musicmeter leden zijn bewust als laatste aan de beurt.
Bovendien ben je tijd kwijt voor te downloaden en mag je pas stemmen na het hele album gehoord te hebben.

Uiteraard staan hier om 00:30 minimaal 5x 0,5 en 5x 5,0 stemmen van de fundamentalistische voor en tegenstemmers.

Anders voorspellingen.

1) aERodynamIC is de eerste met een review. Het album krijgt 4,5 en een review van minimaal drie a4-tjes lang.

2) Onderhond snapt niet dat wij dit album elektronisch vinden en geeft 1* voor de moeite voor het ambient stukje op het einde van het album. De rest is 15 jaar geleden al gedaan, maar beter.

3) VanDeGriend schrijft een zeer serieuze reactie waarbij het album vanuit alle perspectieven bekeken en beoordeeld wordt, afgesloten met een samenhangende en allesomvattende conclusie: ik weet niet of ik het mooi vind, maar ik luister graag verder.

avatar van Chameleon Day
bloempje24 schreef:

...en het geluid van die analoge synths is niet om aan te horen....

avatar van Kill_illuminati
Wauw er zit een subliminal message in dit album (Geduld is een schone deugd, nietwaar?).

avatar van corn1holio1
@ Bloempje

avatar van freitzen
normaal zet ik een nieuw populair (maar niet geheel mijn smaak) nog uit te komen album niet bij mijn updates, maar voor deze maak ik graag een uitzondering... geniaal dit alles

bloempje24 schreef:

Nope.

aERo is zeer waarschijnlijk het hele weekend in Keulen en moet wachten tot zondagavond laat (tenzij het album eerder opduikt, wat ik betwijfel).
4,5* acht ik ook niet zo groot omdat ik de laatste albums toch een stuk minder vind dan OK Computer en The Bends (allemaal 4*).

Verder ga ik niet zo hard mee in het verlangen naar dit album. Radiohead is voor mij al jaren een favoriete band, maar behoort niet to mijn persoonlijke topartiesten

Wel een zeer treffende beschrijving die je daar neerplempt

avatar van Glurp
Music4ever schreef:
Waarom is dit eigenlijk alleen te pre-orderen via de Radiohad site zelf?
Weet iemand of dit later ook gewoon in normale platenzaken te verkrijgen is?
Neem aan van wel, maar goed zou lullig zijn als ik straks mijn collectie van Radiohead
niet meer compleet heb............

Hij staat al op Play.com

De Klever
Eindelijk mijn order kunnen plaatsen via Paypal en bevestiging binnengekregen via de e-mail.. Hopen dat ik vrijdagnacht (1:00) de download binnen kan halen. Anders wordt het zaterdag. Ook prima natuurlijk.

avatar van niels94
Had ik niet ergens gehoord dat de download om 13:01 beschikbaar werd?

avatar van Dutchy
Hmm, via mediafire is hij te downloaden
(of het de juiste is moet maar blijken natuurlijk)
Er staan 8 nummers op.

avatar van niels94
Ik denk eerlijk gezegd dat dat niet de goede versie zal zijn, maar je kunt nooit weten natuurlijk...

niels94 schreef:

Denk het ook niet. bestanden waren ook voorzien van een key.
Mag ik de titels hier wel neer zetten?

E: Ach het kan toch geen kwaad?
1:Present Tense
6: Father Time
7: Start it up

* Ah, het zijn er dus 7.

avatar van Don Cappuccino
Het zag er allemaal niet echt betrouwbaar uit bij die user op YouTube, hij was pas vanaf vandaag aangemeld en had maar 1 filmpje. Ik wacht wel tot zaterdag.

avatar van SilverGun
Vreemd. Heb een bevestiging per mail gekregen van Waste en ook de afschrijving van het geld heeft plaatsgevonden en is bevestigd door Paypal. Als ik mijn orderstatus check zie ik echter "You do not have any valid orders." Snap er niks van.

avatar van Eveningguard
Dan lijkt het me nog waarschijnlijker dat deze tracklist de echte is.

avatar van jasper1991
had iemand al die download waarbij, als je hem opzet, het allerlei eighties hitjes blijken te zijn? alleen met andere titels.

avatar van Arrie
Oh er is ook al een rickroll in omloop?

Ik snap niet dat men niet gewoon even wacht tot zaterdag...

avatar van jasper1991
ik keek even voor de grap op isohunt en de eerste hit bleek raak te zijn. kon ik toch niet laten, ondanks dat ik niet echt een radiohead-fan ben.

avatar van DeKoning
Godver, ''Home Sweet Home'' klinkt echt als een hoogtepuntje!

Wat een goed/gaaf/vet/fenomenaal nummer zeg!

avatar van Eveningguard
Dat moet die 80's cd zijn.

avatar van jasper1991
nee, die heeft een andere tracklist (voor het geval het geen grap was)

avatar van Yamato
@bloempje24: Hahaha, goed geobserveerd, dat zijn inderdaad wel dingen die hier op MuMe vaker terug zijn te vinden. Niets ten koste van de gebruikers in kwestie uiteraard aangezien ik die over het algemeen allemaal een zeer respectabele mening vind hebben.

avatar van jellecomicgek72
Haha ik dacht gisteren zovan: fuck it, ga gewoon kijken of hij (misschien) al illegaal te downloaden was via een torrent site. (kan gewoon echt niet meer wachten) en ja, daar stond een torrent, ik dus blij en was binnen 5 minuten gedownload, ik dus met volle spanning het 1e nummer aanklikken, krijg ik opeens een nummer van madonna te horen, ik dus zovan ja wtf man, was bij de andere nummers ook zo dus bleek een fake torrent te zijn. Toch maar tot zaterdag volhouden dan!

jellecomicgek72 schreef:

Ik weet dat dus nog steeds niet, aangezien ik voor de mediafire download een key nodig heb.

avatar van Yamato
Ja, daar zullen er nog wel een paar van opduiken. Om nog maar te zwijgen over het aantal vermomde virussen dat online zal worden gezet onder naam van dit album.

avatar van jellecomicgek72
jasper1991 schreef:

Ja hierzo!

avatar van Chameleon Day
jasper1991 schreef:
hij staat op www.isohunt.com, eerste hit als je intypt "king limbs"

Ideaal om een virusje te verspreiden.

De Klever
Ik heb 7 euro betaald om hem zaterdag te mogen downloaden. Dus ik ga mooi even wachten. Ik koop het origineel dan wel weer wanneer de release daarvan in de winkels is...

avatar van chevy93
Waarom eigenlijk eerst een download en daarna pas een hardcopy?